Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Bulis: "Premjerlīga patīk, jo tur ir mazāk tēlošanas"

Emils Ozerinskis

"Lidl Arēnā" kārtējā futbola vakarā pie Anatolija Kreipāna ekspertu studijā viesojās Dailes teātra aktieris Andris Bulis. Viņa favorītkomandu saraksta augšdaļā ir Anglijas izlase, jo savulaik sanācis filmēties kopā ar Deividu Bekhemu. Sarunas ar Kreipānu skaties katru dienu pirms EURO 2024 vakara spēlēm kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Sarunā ar Kreipānu aktieris Andris Bulis atzina, ka daudziem viņa amata brāļiem futbols ir ļoti tuvs: "Dailes teātrī mums ir izteikts futbola teātris. Grimētavā man blakus ir Toms Veļičko, kurš ir izteikts Liverpūles fans. Viņš tikko piepildīja savu sapni un Dailes teātrī uz skatuves nodziedāja "You never walk alone". Arī Viesturs Kairišs ir Liverpūles fans. Mēs viņu kaitinām par Mančestras "City" un visu pārējo. Mēs esam arī lieli Virslīgas fani. Imants Strads ir Hugo. Viņš kaitina un rāda - "Man ir abonements". Man labs draugs ir Kristaps Blanks. Kad ir atlase uz Eirokausiem, esmu "Riga" skatītāju rindās redzams. Tāpat aizeju uz RFS. Futbols mūsu teātrī ir viens no top sporta veidiem. Man tas tā bija arī līdz devītās klases beigām - tad uzvarēja basketbols. Ja tā salīdzina, tad tagad biežāk gan cenšos aiziet uzspēlēt futbolu nekā basketbolu."

"Atceros deviņdesmit sestajā gadā Salacgrīvā bija tāds "Snickers" kauss. Mēs salacgrīvieši spēlējām pret "Audu" - kārtīgi ar 0:11 zaudējām. Mums no Zviedrijas bija atsūtīti labdarībā futbola buči, kas derēja man un vārtsargam. Uz abiem bija viens pāris. Es spēlēju pussargos. Ja pēc pirmā puslaika bija cerība, tad viņš atdeva tos bučus man, lai varētu iesist. Ja bija 0:5, tad viņš spēlēja. Esmu piedzīvojis tos laikus, kad bija košļenītes ar spēlētāju bildēm. Puiši sadalījās pagalmā un vilka ārā. Visi gribēja būt van Bastens. Kāds gribēja būt Patriks Kluiverts. Zenga vārtos gribēja būt. Tad vilka ārā. Izvelc, un tad es šodien van Bastens būšu," bērnības atmiņās par kājbumbas spēli dalījās aktieris.

"Lielais turnīrs, kuram tā nopietni sekoju līdzi bija Japānā un Korejā. Tieši pirms tā pasaules čempionāta strādāju Bangkokā un piepelnījos kā modelis. Man paveicās un bija iespēja nofilmēties kopā ar Deividu Bekhemu, kurš pēc tam pārstāvēja Angliju tur. Lai gan Anglija nekur neko nav dabūjusi un Bekhems vairs arī nespēlē, Anglija ir palikusi mīļākā komanda," savus favorītus izlašu līmenī ieskicēja Bulis.

Par angļu futbolu Bulis atzinās: "Anatolij, pateikšu kā ir. Man vienkārši Angliju ir žēl. Internetā bija tā meme... Atlido lidmašīnā Anglijas izlase un Keins saka pilotam: "Neslēdziet ārā turbīnas, mēs ātri būsim atpakaļ." Man angļu futbols patīk. Arī Premjerlīga patīk, jo tur ir mazāk tēlošanas. Ir vairāk spēle kauls kaulā. Tāpēc patīk Premjerlīga, jo nav tā itāļu un spāņu tēlošana. Es nevarētu teikt, ka man angļu fanu kultūra liekas pieņemama. Visa tā pārdzeršanās, gāšanās un agresija, bet kaut kāds šarms tajā visā ir."

Ekspertu studiju katrā EURO 2024 dienā pirms vakara spēles vēro kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

  +1 [+] [-]

, 2024-06-19 12:33, pirms nedēļas
Akceptēju.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-19 13:19, pirms nedēļas
Tieši trāpīts!Pēc premjerlīgas uzslēdzot la liga,pēc 10min slēdzu prom,to teātri grūti skatīties..Itālijas A sēriju uzslēdzot,pēc 10min atslēdzos no lēnās spēles..Anglijas premjerlīga nr1!

     [+] [-]

, 2024-06-19 18:44, pirms nedēļas
Bulis-šits.
Es skatos gan EPL gan LaLiga un ir mači kur var aizmigt abās līgās un ir fantastiskās spēles.

Es biju aizgājis uz teātri un man nepatika kā Bulis tēlo😁

     [+] [-]

, 2024-06-19 19:43, pirms nedēļas
gravitons rakstīja: Bulis-šits.
Es skatos gan EPL gan LaLiga un ir mači kur var aizmigt abās līgās un ir fantastiskās spēles.

Es biju aizgājis uz teātri un man nepatika kā Bulis tēlo😁
La Ligu skatās sadisti pirmkārt, otkārt tādam neattīstītim pērtiķim teātri nav no ko darīt, jo nerubī neko no mākslas