Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Beta Beidz: "Futbolisti ir bijuši stilīgi džeki, kuri virza modi"

Emils Ozerinskis

Visa EURO 2024 laikā "Lidl Arēnā" pirms vakara spēlēm ekspertu studijā pie Anatolija Kreipāna nāk ciemos kāds viesis. Pirms Francijas un Austrijas dueļa pie Kreipāna viesojās ētera personība Beāte Bērziņa, kura plašāk pazīstama kā Beta Beidz. Sarunas ar Kreipānu katru Eiropas čempionāta finālturnīra dienu vēro kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Par savu saistību ar kājbumbu Beta Beidz atklāj: "Nav tā, ka galīgi neko par futbolu nezinu. Sāku pievērst uzmanību tam, kas notiek futbolā. Sāku jau ar to, ka beidzot uztaisīju acu lāzerkorekcijas operāciju. Pirms tam futbols un hokejs priekš manis neeksistēja, jo neredzēju bumbu. Laukums pārāk liels - spēlētāji pārāk mazi. Vienmēr teicu, kad es redzēšu, tad paskatīšos. Tagad, kad man ir tā operācija, vairs nav nekādu attaisnojumu. Esmu bijusi Marakanas stadionā Brazīlijā. Noskatījos Čempionu līgas finālspēli starp Madridi un Dortmundi. Esmu runājusi ar Gorkšu dzīvē. Zinu, ka spāniski spēlētājs ir jugador. Šo to zinu par futbolu."

Jautāta, vai acīs iekritusi futbolistu mode izcelties ar stilīgām frizūrām, sociālo tīklu ietekmētāja atzina, ka frizūras nav iekritušas acīs, bet tendences būt stilīgiem gan: "Futbolisti ir bijuši stilīgi džeki. Piemēram, Bekhems. Modīgi - tādi, kas seko līdzi tam, kā viņi izskatās. Viņi ir bijuši trendseteri, kuri to modi virza uz vienu vai otru pusi. Katrā sportā jau ir bijuši savi modīgie cilvēki. Basketbolā - Deniss Rodmens."

FiImējot raidījumu Brazīlijā, Beta Beidz slavenajā Riodežaneiro pludmalē ievērojusi pludmales futbola un volejbola apvienojumu: "Kopakabanā viņi spēlē footvolley. Pati arī uzspēlēju. Instagramā var apskatīties. Man tīri labi gāja. Serve labi izdevās. Footvolley viņiem mainās piespēle. To var darīt ar pleciem, krūtīm un celi. Tā pludmale ir gara. Skatoties, cik vien tālu vari redzēt, vienmēr kaut kur gaisā ir futbola bumbas."

Ekspertu studiju katrā EURO 2024 dienā pirms vakara spēles vēro kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

     [+] [-]

, 2024-06-18 09:28, pirms nedēļas
Kreipis diezgan priecīgs ^_^

  -1 [+] [-]

, 2024-06-18 10:54, pirms nedēļas
beta nu beidz taču , negramsties gar futbolu , čamdi ko citu , piem. pērtiķbolu

     [+] [-]

, 2024-06-19 04:20, pirms nedēļas
punna rakstīja: Kreipis diezgan priecīgs ^_^
Nebiju redzējis, Anatolijs izskatās ka pa vakariem riktīgi ņem uz krūti