Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Belingems: "Fiziski esi pārguris, bet savai valstij vēlies atdot visu"

Emils Ozerinskis

Belingems: "Fiziski esi pārguris, bet savai valstij vēlies atdot visu"
Džūds Belingems. Foto: Zumapress/Scanpix

Eiropas čempionāta finālā sirdi plosošā manierē Anglijas izlases futbolisti ar 1:2 zaudēja Spānijas izlasei, tādējādi otro vecā kontinenta finālturnīru pēc kārtas noskatoties kā trofeju saņem oponenti. Spēles gaitā lielisku piespēli izdarīja Džūds Belingems, palīdzot britiem atspēlēties. Tomēr pēc finālmača komentāru angļu uzbrucējam nācās sniegt ar nokārtu gavlu.

Džūda Belingema pārdomas pēc zaudējuma finālā: "Ir ļoti grūti. Pēdējās nedēļās ziedojām ļoti daudz. Ar mūsdienu trako spēļu kalendāru, sanākt kopā un pēc sezonas aizvadīt turnīru - tas ir grūti gan ķermenim, gan prātam. Fiziski esi pārguris, bet savai valstij vēlies atdot visu. Zaudēt tādā veidā ir patiesi cietsirdīgi. Mēs noteikti nespēlējām savu labāko spēli, bet bija ari labi momenti. Spējām izlīdzināt rezultātu, bet pašās beigās ielaidām vārtus. Tas ir sirdi lauzoši. Mēs negribējām neko vairāk kā veidot vēsturi un iepriecināt Anglijas cilvēkus. Mēs to līdz galam nespējām izdarīt. Tam ir savi iemesli. Esmu pārliecināts, ka kā komanda to izanalizēsim. Mēs vēl aizvien esam jauna komanda, taču kādā brīdī ir jāpiegādā. Ir pieredzes, ko varam paņemt no šī turnīra. Ja uz visu skaties negatīvi, tad nekas nemainīsies. Ir svarīgi paņemt gan pozitīvās, gan negatīvās lietas, lai vienu dienu tiktu pāri līnijai."

"Es uzskatīju, ka vēl aizvien esam spēlē arī tad, kad viņi panāca 2:1. Par šo komandu lieta, ko parādījām visa turnīra gaitā, ir tā, ka nekad nepadosimies. Nekad nebūs tā, ka padosimies, negribot uzņemties risku spēles beigās. Pašās beigās uz vārtu līnijas tika nobloķēti pāris mūsu sitieni ar galvu. Ir ļoti smagi, bet mums ir jāatrod vieds kā piecelties un iet tālāk," teica Belingems, kura pārstāvētā komanda atspēlējās katrā no "Euro 2024" turnīra izslēgšanas spēļu kārtām.

21 gadu vecais Madrides "Real" uzbrucējs finālturnīrā guva divus vārtus un finālmačā veica rezultatīvu piespēli Kolam Palmeram. Belingems izgāja laukumā visās turnīra spēlēs Anglijas izlases pamatsastāvā, tiekot nomainīts tikai vienu reizi pašā turnīra ievadā pret Serbiju spēles izskaņā.

     [+] [-]

, 2024-07-15 14:02, pirms 2 mēnešiem
gaiļa dziesma

  +1 [+] [-]

, 2024-07-15 16:09, pirms 2 mēnešiem
Kaut kad turnīra gaitā izslēgšanas spēļu sākumā lasīju interesantu rakstu, ka šis varētu būt visu laiku visgarlaicīgakais EČ un tādi tie būs arī turpmāk, jo vadošo komandu līderi ir nodzīti klubos un EČ nav ne fiziski ne morāli parādīt labāko sniegumu, tas arī varētu būt Anglijas un citu it kā favorītu tiešām vājā sniegumu loģisks izskaidrojums. Iepriekš jau tika runāts arī par to, ka, lai Anglija kaut ko izcīnītu, premjerlīgā nepieciešams kaut vai neliels pāris nedēļu ziemas pārtraukums.

     [+] [-]

, 2024-07-15 20:25, pirms 2 mēnešiem
Neko daudz jau neiedevi. Kopumā viduvējs turnīrs. Palmeram spožāks par ar tām nedaudzajām minūtēm.