Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Hokeja izlases kapteinis Daugaviņš: "Gribētos, lai Anglija beidzot izšauj"

Emils Ozerinskis

EURO 2024 ir sācies! Katrā finālturnīra spēļu dienā pirms vakara spēles kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com būs vērojama saruna ar Anatoliju Kreipānu no "Lidl Arēnas", kur pie pieredzes bagātā sporta žurnālista viesosies kāds viesis, kuram ar futbolu saistība, vai nu būs gana liela vai arī samērā niecīga. Kā pirmais viesis ekspertu studijā pie Kreipāna ieradās Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Latvijas hokeja izlases kapteiņa Kaspara Daugaviņa tiešākā saistība ar futbolu ir tāda, ka viņa krustdēls ir pirms nedēļas Latvijas futbola izlasē debitējušai Lūkass Vapne. Tādēļ iespēju robežās Kaspars seko līdzi Virslīgas spēlēm, pievēršot īpašu vērību tieši krustdēla sniegumam.

Pirms gada pasaules hokeja čempionātā bronzas medaļu ieguvušais Daugaviņš raidījumā pastāstīja, ka pēdējos gados klubu karjera pietuvinājusi lielajam futbolam: "Pēdējos trīs gadus visur, kur spēlēju, futbols ir bijis tuvumā. Šveicē Bernē ar sievu gājām uz "Young Boys" spēlēm Čempionu līgas grupu turnīrā. Kad biju Vācijā, 45 minūšu brauciena attālumā bija septiņi vai astoņi Bundeslīgas klubi. Tuvākais bija Dortmundes "Borussia", ar ko mums klubā bija kopīga fizioterapijas komanda. Tādēļ mūs drusciņ trenēja kā futbolistus. Tagad Slovākijā ar Mihalovces virslīgas kluba futbolistiem satiekamies kriosaunā, atjaunojamies un kopā gatavojamies spēlēm."

Aizvadītajā pasaules hokeja čempionātā četrus vārtus guvušais Daugaviņš atklāja savu favorītkomandu: "Vācija man galīgi nav mīļākā komanda. Es kopš bērnības esmu liels Holandes fans. Oranžā armija! Beidzot viņi ir Eiropas čempionāta finālturnīrā. Mājās man ir sagatavoti krekli."

"Jau kopš četru piecu gadu vecuma, kad sāku skatīties, Nīderlande ir piesaistījusi. Varbūt tāpēc, ka man mīļākā krāsa ir oranžā. Tolaik lielākā daļa to spēlētāju bija "Barcelona", tādēļ arī tas klubs man ir mīļākais. Deniss Bergkamps, Edgars Dāvidss un Patriks Kluiverts - tie visi bija mani favorīti," uzskaitīja Latvijas hokeja izlases kapteinis.

"Protams, Holande būs komanda, kurai sekošu līdz. Gribētos, lai arī Anglija beidzot izšauj un aizved mājās to trofeju. Ļoti patika, kā viņi spēlēja Pasaules kausā. Sastāvs būs diezgan līdzīgs. Domāju, ka viņi būs vieni no favorītiem. Būs interesanti vērot, kā viņi tiks ar sevi galā. Spriedze uz angļiem ir uzlikta mega liela," sarunā ar Kreipānu iezīmēja hokejists.

"Lidl Arena" futbola nometnē dalību ņemošie bērni sagatavojuši savu jautājumus studijas viesim un sacenšas savās prognozēs.

Skaties raidījumu "Saruna ar Kreipānu" pirms katras EURO 2024 vakara spēles pulksten 21:30 kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com. Kaspars Daugaviņš prognozēja Vācijas uzvaru pār Skotiju ar divu vārtu pārsvaru. Sestdienas vakarā raudzīsimies, vai Ģirtam Mihelsonam padosies precīzāka prognoze mačam starp Itāliju un Albāniju.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

  +3 [+] [-]

, 2024-06-15 09:41, pirms 3 dienām
Cik ilgi SC -ā būs redzams Ušakovas botoksa piepūstais , pretīgais vieplis ?

  +2 [+] [-]

, 2024-06-15 09:45, pirms 3 dienām
Gobseks rakstīja: Cik ilgi SC -ā būs redzams Ušakovas botoksa piepūstais , pretīgais vieplis ?
kā Tu to krieveli redzi ? atblock nav uzlikts ?

  +1 [+] [-]

, 2024-06-15 12:56, pirms 3 dienām
Skoti jau izšāva.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-15 14:43, pirms 3 dienām
M rakstīja: Skoti jau izšāva.
... no tukša stroķa.

     [+] [-]

, 2024-06-15 16:51, pirms 3 dienām
izšauj labāk riekstus, nenūs Anglija uzvarētāji!

     [+] [-]

, 2024-06-15 18:44, pirms 3 dienām
Ceru, ka angļi turpinās nešaut, es par itāļiem un spāņiem 🤩

     [+] [-]

, 2024-06-15 21:03, pirms 3 dienām
kristaps199021 rakstīja: kā Tu to krieveli redzi ? atblock nav uzlikts ?
Viņš par Lieni runā, nevis Nilu, atmar