Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Kapteinis Robertsons: "Šī Skotijas izlase var rakstīt vēsturi"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Kapteinis Robertsons: "Šī Skotijas izlase var rakstīt vēsturi"
Skotijas kapteinis Endrū Robertsons. Foto. AP/Scanpix

Jau šovakar startēs Eiropas čempionāta finālturnīrs. Tā pirmajā spēlē savā starpā tiksies mājiniece Vācija un Skotija. Skotijas izlases kapteinis Endrū Robertsons uzskata, ka šim komandas kodolam ir iespēja labot vēsturi un iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Skotijas izlase kopumā spēlējusi astoņas Pasaules kausos un trīs Eiropas čempionāta finālturnīros, ne reizi nespējot tikt pāri pirmajai kārtai jeb grupu turnīram. 2020. gadā Skotija pirmo reizi kopš 1998. gada spēlēja kādā no finālturnīriem.

"Liverpool" aizsargs Robertsons, kurš Skotijas izlasē pilda kapteiņa lomu, uzskata, ka šis Skotijas valstsvienības sastāvs ir spējīgs beidzot pārvarēt grupu turnīru: "Mēs esam spējīgi sacensties. Iepriekšējā turnīrā labi nospēlējām pret Angliju, bet atlikušajās divās spēlēs varējām nospēlēt krietni labāk."

"Mēs ticam, ka varam rakstīt vēsturi," Robertsons turpināja. "Es domāju, ka mēs varam Skotijas valstsvienību pirmo reizi vēsturē ievest izslēgšanas turnīrā. Jā, mums nav tā vienkāršākā grupa. Lai paveiktu iecerēto, mums ir jārāda mūsu labākais sniegums."

Skotiju vada Stīvens Klārks, kurš preses konferencē izteicās, ka ciena visas komandas, tomēr ne no vienas nebaidās, pirms spēles ar mājinieci Vāciju teica: "Mēs zinām, kas mums ir jāpaveic, lai mēs iekļūtu nākamajā kārtā. Visi ir labā fiziskajā kondīcijā, visi grib doties laukumā un spēlēt."

Skotu treneris komentēja arī spēli ar Vāciju: "Tā būs grūta spēle. Mums ir jāciena mājinieki, kuriem ir patiešām labs sastāvs. Cerams, ka mēs visiem spēsim pierādīt to, ka arī mums ir laba komanda. Es domāju, ka mums ir jābūt lepniem arī par to, ka esam daļa no šī finālturnīra."

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.football365.com/news/ro...

     [+] [-]

, 2024-06-15 15:12, pirms 5 dienām
😄Var rakstīt tādu pašu vēsturi kā visas pārējās Skotijas izlases pirms viņas. Galvenais, ka pāri centra līnijai pāris reizes tika pret Vāciju. Nekas toties līdzjutējiem vienalga vai zaudē vai vinnē tas netraucē priecāties, dzert alu, dziedāt viss kā parasti.