Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Sautgeits saprotošs par izsvilpšanu pēc Anglijas pēdējās pārbaudes spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sautgeits saprotošs par izsvilpšanu pēc Anglijas pēdējās pārbaudes spēles
Garets Sautgeits. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Zaudējumu noslēdzošajā pārbaudes spēlē pirms došanās uz Eiropas čempionātu piektdienas vakarā piedzīvoja Anglija, kas Londonā ar 0:1 piekāpās Islandei. Komanda pēc spēles tika izsvilpta, un galvenais treneris Garets Sautgeits preses konferencē izteicās, ka saprot fanu rīcību.

"Es pilnībā saprotu svilpienus. Mēs nespēlējām gana labi, lai faniem būtu prieks un aizrautība par spēli. Mums bija dažas ļoti, ļoti labas iespējas, kuras parasti izmantojam, un tad spēlei būtu cits raksturs, tad tiktu ietekmēta pretinieku pārliecība," teica Garets Sautgeits.

"Bet tad tiktu nomaskēti mūsu trūkumi, kas šoreiz bija acīmredzami. Es no šīs spēles ieguvu ļoti daudz informācijas," pauda galvenais treneris. "Man nav pretenziju pret līdzjutēju reakciju. Mums jārada momenti, jāspēlē pietiekami labi, jāpresingo un jāatgūst bumba. Tad faniem būs iemesls būt apmierinātiem. Šoreiz mēs to nedarījām, un mums jāpieņem viņu reakcija."

Nedēļas sākumā Anglija ar 3:0 savā laukumā pieveica Bosnijas un Hercegovinas futbolistus, bet pēc zaudējuma Islandei došanās ceļā uz Eiropas čempionātu nākusi ar jautājuma zīmēm.

Anglija turnīru sāks nākamajā svētdienā, 16. jūnijā, ar dueli pret Serbijas izlasi. Sekos mači pret dāņiem un slovēņiem. Iepriekšējā Eiropas čempionātā Anglija mājās sasniedza finālu, bet pendelēs piekāpās itāļiem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2024-06-08 11:51, pirms 2 nedēļām
Man ir sajūta, ka angļiem šis čempionāts būs liela vilšanās, jo Sautgeits, kā mēdz teikt, "peld".

     [+] [-]

, 2024-06-08 12:20, pirms 2 nedēļām
Sautgeitam būtu jābūt saprotošam ja viņu pēc šī čempja uzmestu noizlases vadības

  +1 [+] [-]

, 2024-06-08 12:42, pirms 2 nedēļām
Tas noteikti nenotiks, bet ... ideāli prieš Angļiem ja tagad atlaistu viņu. Viņš ir lielākais iemesls kāpēc angļi nespēj pierādīt savu potenciālu (vrb es smagi kļūdīšos, bet līdz šim viņš kā treneris vispār nepārliecina)

  +2 [+] [-]

, 2024-06-08 13:13, pirms 2 nedēļām
Pandora rakstīja: Man ir sajūta, ka angļiem šis čempionāts būs liela vilšanās, jo Sautgeits, kā mēdz teikt, "peld".
Visa veida futbolačempionāti angļiem vienmēr ir vilšanās. Viņi jau ir pieraduši

     [+] [-]

, 2024-06-08 14:35, pirms 2 nedēļām
...labāk lai fani izsvilpj, lai treneris lamājas, bet sastāvs jau noteikts (tak nevienu neizmetīs no izlases) un neviens negrib traumu pirms čempionāta....visi saudzē sevi un tad ir normāli, ja 0:1