Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

47 miljonus vērtais Medisons atskaitīts no Anglijas izlases

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

47 miljonus vērtais Medisons atskaitīts no Anglijas izlases
Džeimss Medisons. Foto: AP/Scanpix

Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits sastāvu Eiropas čempionātam futbolā nosauks sestdien, bet jau tagad kļuvis zināms, ka uz Vāciju nedosies "Tottenham" pussargs Džeimss Medisons.

Garets Sautgeits kandidātu sarakstā iekļāvis 33 futbolistus. Pirmdien Anglija ar 3:0 pieveica Bosnijas un Hercegovinas izlasi, bet piektdien Vemblija stadionā spēkosies pret Islandi. Sautgeits 26 spēlētāju sastāvu plānojis paziņot sestdien.

Taču jau tagad kļuvis zināms, ka uz Eiropas čempionātu nebrauks Džeimss Medisons, kurš uzvarā pret Bosniju un Hercegovinu laukumā devās uz maiņu. Septiņus mačus valstsvienībā aizvadījušais Medisons bija iekļauts 2022. gada Pasaules kausa sastāvā, bet Katarā neaizvadīja nevienu minūti.

Pagājušajā vasarā Medisons pameta Lesteru un par 40 miljoniem mārciņu jeb 47 miljoniem eiro pievienojās "Tottenham". Pēc laba sākuma nāca trauma, un sezonas otrajā pusē pussargs nespēja demonstrēt stabilu sniegumu. Premjerlīgas 28 spēlēs Medisons guva četrus vārtus – par sešiem mazāk nekā sezonu iepriekš.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...