Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Sautgeits pirms 1/4 fināla plāno mainīt Anglijas taktiku: trīs centra aizsargi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sautgeits pirms 1/4 fināla plāno mainīt Anglijas taktiku: trīs centra aizsargi
Džons Stounss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eiropas čempionāta futbolā ceturtdaļfinālā Anglijas izlase sestdien spēkosies pret šveiciešiem, un Garets Sautgeits plāno pirmo reizi turnīrā izmantot taktisko shēmu ar trīs centra aizsargiem.

Ceturtdaļfinālā Anglijas valstsvienībai diskvalifikācijas dēļ nedrīkstēs palīdzēt Marks Geī, kurš demonstrējis stabilāko sniegumu starp komandas centra aizsargiem. Plānotās izmaiņas mudinājis vēl viens faktors – Garets Sautgeits privātās sarunās secinājis, ka līdz šim izmantotajos plānos futbolisti demonstrējuši sniegumu, kas ir zem viņu spējām.

Treniņos novērotais Anglijas medijiem licis secināt, ka aizsardzības trijniekā tiks izmantoti Džons Stounss, Ezri Konsa un Kails Vokers, kura ātrums varētu palīdzēt situācijās, kad Šveicei izdevies izdarīt piespēli aiz aizsargiem. Toties daudz vairāk jautājumu ir par malējiem pusaizsargiem.

Nav izslēgta Lūka Šo parādīšanās laukumā. Tāpat nav izslēgts, ka par pusaizsargiem varētu tikt izmantoti Bukajo Saka vai Ebereči Eze.

Anglija taktiku ar trīs centra aizsargiem iepriekšējo reizi oficiālā spēlē izmantoja "Euro 2020" finālā pret Itāliju.

Piektdien pulksten 19:00 spēkosies Spānija un Vācija, bet 22:00 sekos Portugāles un Francijas duelis. Sestdien pulksten 19:00 cīnīsies Anglija un Šveice, bet noslēdzošajā ceturtdaļfinālā duelēsies Turcija un Nīderlande.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2024-07-04 18:03, pirms 3 dienām
Starkovs var justies lepns! Viņš arī tā spēlēja pret Sanmarino, un Latvija izcīnīja punktu. Lai arī angļiem izdodas tikt pie šīs taktikas augļu saldmes baudījuma!