Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Foudens: "Spēlētājiem jāuzņemas lielāka atbildība par Anglijas sniegumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Foudens: "Spēlētājiem jāuzņemas lielāka atbildība par Anglijas sniegumu"
Fils Foudens. Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola izlases viens no līderiem Fils Foudens pirms Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla pret Šveici paudis pārliecību, ka spēlētājiem jāuzņemas lielāka atbildība par vājo sniegumu, aizstāvot galvenā trenera Gareta Sautgeita taktikas izvēles.

"Man žēl Gareta. Treniņos viņš mums saka, ka jātaisa presings un pretinieki jāsagaida augstu laukumā. Reizēm tam ir jānāk no spēlētājiem. Mums jābūt līderiem. Jūtu, ka spēlēs mums jāsanāk kopā un jāizdomā risinājums. Esam par to runājuši. Ja tādas situācijas būs turpinājumā, mēs varam atrast risinājumu un pielāgot savu presingu," pauda Fils Foudens, Anglijas čempiones Mančestras "City" zvaigzne un Premjerlīgas aizvadītās sezonas labākais futbolists.

Pirms Eiropas čempionāta tieši Anglija tika uzskatīta par galveno favorīti, taču Vācijas stadionos parādītais sniegums statusu nav apliecinājis. Astotdaļfinālā angļiem tikai pēdējās sekundēs izdevās izglābties no zaudējuma pret Slovākiju, turpinājumā uzvarot pagarinājumā.

"Spēlētājiem jāuzņemas daļa no vainas. Komandā ir jābūt līderiem, kuri sanāk kopā. Treneris nevar paveikt visu. Viņš izvēlas taktiku un pasaka, kā jāspēlē presingā. Spēlētājiem labāk jāpielāgojas pretiniekiem. Cerams, ka turpinājumā presingā spēlēsim labāk," teica 24 gadus vecais Foudens, kuru Garets Sautgeits izmantojis kreisajā malā, lai gan futbolists šajā pozīcijā nejūtas pārāk komfortabli. Sagaidāms, ka pret Šveici viņš spēlēs centrālākā pozīcijā līdzās Džūdam Belingemam.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2024-07-05 09:03, aizvakar
Nu lūk, pirmais atklātais teksts! Pēc šī visa var spriest, kad Sautgeits Anglijas izlasē nav nekāda autoritāte un spēlētāji viņā neieklausās!