Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Tounijs nokaitināts par mazo spēles laiku Anglijas izlasē

Emils Ozerinskis

Tounijs nokaitināts par mazo spēles laiku Anglijas izlasē
Aivens Tounijs. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola izlases uzbrucējs Aivens Tounijs izrādījis savu neapmierinātību par to, ka valstsvienības galvenais treneris Gerets Sautgeits "Brentford" uzbrukuma līderim nav devis atbilstošu spēles laiku.

Grupu turnīra spēlēs Aivens Tounijs palika uz Anglijas izlases beņķa. Sautgeits pirmo reizi Touniju laukumā sūtīja astotdaļfināla spēlē pret Slovākiju, pašās pamatlaika beigās, kad angļiem jau bikses svila, kompensācijas laiku sagaidot ar nederīgo 0:1. Tounijam esot laukumā, vienus no Anglijas futbola izcilākajiem vārtiem guva Džūds Belingems, aizsūtot cīņu pagarinājumā. Papildlaika pašā sākumā Tounijs izkārtoja vārtu guvumu Harijam Keinam, nodrošinot angļu došanos uz ceturtdaļfināla fāzi.

Anglijas izlases treneris Sautgeits atzina, ka Tounijs esot bijis riebumā par faktu, ka treneri viņu no rezervistu soliņa piecēlis tikai minūti pirms pamatlaika izskaņas.

"Tas vienmēr ir grūti," par savu minūšu trūkumu Eiropas čempionātā ar medijiem runāja Tounijs. "Klubos esam pieraduši spēlēt katru nedēļu. Esmu ierpiekš bijis šajā pozīcijā. Ja man dod iespēju, tad es to izmantošu," atzīmēja uzbrucējs, kurš pusgadu bija spiests izlaist diskvalifikācijas dēļ par sporta likmju izdarīšanu.

Par savu iziešanu laukumā Slovākijas spēlē uz maiņu Tounijs atzina: "Jā, es biju nokaitināts. Bet bija vēl 30 minūtes ko spēlēt (ar pagarinājum). Tev jāspēj iziet no šī stāvokļa un būt fokusētam."

"Ir cilvēki, kas tos sauc par maiņas spēlētājiem, citi par spēles beidzējiem. Uzskatu, ka ir jābūt vairāk par 11 spēlētājiem, lai uzvarētu čempionātā," teica Tonijs, zemtekstā kritizējot treneri par šaura sastāva izmantošanu Eiropas čempionāta finālturnīrā.

EURO 2024 ceturtdaļfināla kārtā Anglijas izlase sestdien pulksten 19:00 Diseldorfā uzsāks cīņu ar Šveices izlases vīriem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

     [+] [-]

, 2024-07-03 21:40, pirms 3 dienām
Tonijs par zemtekstu teica, vai autors tā domā?

Vienkārši loģiski būtu, ka čempionei ir plaša rotācija un spēles stila maiņas iespējas

     [+] [-]

, 2024-07-04 10:12, aizvakar
Atliek vairāk laika toķikā uzspēlēt. Vai viņš paskaitīja, cik vārtus guvis pēc atgriešanās no diskvalifikācijas? Lai pasaka paldies, ka vispār viņu paņēma līdzi!