Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Medijs: Ibrahīmovičs atgriezīsies Zviedrijas izlasē

Jēkabs Kārlis Gibeiko
Jēkabs Kārlis Gibeiko

Medijs: Ibrahīmovičs atgriezīsies Zviedrijas izlasē
Zlatans Ibrahimovičš 2016.gada EČ laikā. Foto: Reuters/Scanpix

Zviedru sporta medijs "FotbollDirekt" ziņo par iespējamo pieredzējušā "Milan" uzbrucēja Zlatana Ibrahīmoviča atgriešanos izlases rindās pēc četru ar pusi gadu pārtraukuma.

Pēc 2016.gada Eiropas čempionāta leģendārais zviedru futbolists Zlatans Ibrahīmovičs ir atkal gatavs pievienoties Jannes Andersona vadītajai Zviedrijas izlasei. Izlases treneris novembrī sazinājās ar Ibrahimoviču par iespējamo atgriešanos izlases rindās. Gala atbilde kļūs zināma 16.martā, kad tiks izvēlēti valstsvienības spēlētāji.

39 gadus vecais futbolists atzīst, ka ilgojas pēc spēlēšanas nacionālajā izlasē. Zviedru uzbrucējs, iespējams, atgrieztos izlasē 25.martā 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Gruziju, kura norisināsies "Friends Arena" stadionā Stokholmā. Tāpat šī sasaukuma laikā Zviedrija tiksies izbraukumā ar Kosovu un savā laukumā pārbaudes spēlē uzņems Igauniju.

Šajā sezonā Zlatans Ibrahīmovičs ir ieguvis labu formu, 14 spēlēs gūstot 14 vārtus un atdodot vienu rezultatīvu piespēli. Līdz šim zviedrs izlases rindās ir piedalījies 116 spēlēs, kurās guvis 62 vārtus (Zviedrijas izlases rekords). Šobrīd gan viņam ir savainojums, kas liegs dalību gaidāmajā UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla mačā pret Mančestras "United".

Izmantotie resursi:
https://www.svt.se/sport/fotboll

  -2 [+] [-]

, 2021-03-06 20:39, pirms 3 gadiem
Nedomāju ka Andešons viņu izsauks jo Zviedriem ir ļoti labi uzbrucēji, ir Kāšons, Andešons un protams Lāšons, Genriha dēls.

     [+] [-]

, 2021-03-06 20:56, pirms 3 gadiem
Tomēr Lukaku ēnā Itālijā. Lai veicas Zviedrijas izlasē.

     [+] [-]

, 2021-03-07 00:56, pirms 3 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Nedomāju ka Andešons viņu izsauks jo Zviedriem ir ļoti labi uzbrucēji, ir Kāšons, Andešons un protams Lāšons, Genriha dēls.
Kļūdies, Genšika dēls!

  -1 [+] [-]

, 2021-03-07 09:17, pirms 3 gadiem
Neapšaubami,izcils spelētajs, bija savos labākajos gados...,bet nu pēdēja laikā vairāk šoumenis. Nedomāju ,ka Zviedri (kam ir pietiekoša spēlētāju izvēle uzbrukuma līnijā), kas vienmēr mērķē uz augstiem rezultātiem , riskēs ar mikroklimatu izlasē .

     [+] [-]

, 2021-03-07 21:35, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Tomēr Lukaku ēnā Itālijā. Lai veicas Zviedrijas izlasē.
gribeji teikti Ronaldo ēnā