Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Beļģijas izlase Briseles teroraktu dēļ atceļ treniņu, Lēvs padzen Krūzi

Agris Suveizda

Beļģijas izlase Briseles teroraktu dēļ atceļ treniņu, Lēvs padzen Krūzi
Makss Krūze svin uzvaras vārtus pret Gruziju (2:1)
Foto: AP/Scanpix

Beļģijas Karaliskā futbola asociācija savā Twitter kontā paziņojusi, ka, ņemot vērā šā rīta teroraktus valsts galvaspilsētā Briselē, ir atcelts šodien paredzētais izlases treniņš.

Šonedēļ virkne izlašu uzsākušas gatavošanos gaidāmajā pārbaudes spēlēm, un Beļģijas tikšanās ar Portugāli nākamotrdien paredzēta tieši Briselē. Pagaidām par spēles norises pārcelšanu vai atcelšanu nav ziņu, taču kļuvis skaidrs, ka šodien nenotiks valstsvienības treniņu sesija. Atgādinām, ka pagājušā gada novembrī teroraktu draudu dēļ Briselē jau tika atcelta pārbaudes spēle pret Spāniju.

Beļģijas futbola izlase savā atlases cikla grupā ar 23 punktiem desmit spēlēs izcīnīja pirmo vietu, Velsu un Bosniju un Hercegovinu apsteidzot par attiecīgi diviem un sešiem punktiem. Beļģija pēc 16 gadu pārtraukuma kvalificējās Eiropas čempionāta finālturnīram, kur spēlēs vienā grupā ar Itāliju, Īriju un Zviedriju.

Tikmēr Vācijas Futbola asociācija savā mājaslapā apstiprinājusi, ka pirms pārbaudes spēlēm pret Angliju un Itāliju no izlases kandidātu saraksta svītrots "Wolfsburg" uzbrucējs Makss Krūze, kurš iekūlās ķezā nesenās dzimšanas dienas svinībās. 19. martā Krūzem apritēja 28 gadi, un viņš to atzīmējis naktsklubā Berlīnē, kur atņēmis telefonu kādai dāmai, kas viņu fotografējusi. Šī dāma izrādījusies žurnāliste.

"Pagājušajā nedēļā runāju ar Maksu Krūzi un viņam izstāstīju, ko tieši sagaidu no viņa – kā laukumā, tā ārpus tā," asociācijas mājaslapā citēts izlases galvenais treneris Joahims Lēvs. "Vēlos spēlētājus, kuri starp spēlēm koncentrējas savam sniegumam un Eiropas čempionātam. Makss atkal uzvedās neprofesionāli, un es to necietīšu. Lielā vasara arvien tuvojas, un mums ir lieli mērķi. Mums vajag spēlētājus, kuri koncentrējas un kuri apzinās savu pienākumu būt paraugam pārējiem."

Krūze šajā Bundeslīgas sezonā "Wolfsburg" kreklā aizvadījis 25 spēles un guvis sešus vārtus. 2016. gada Eiropas čempionāta atlases ciklā Krūze Vācijas rindās aizvadīja piecas spēles, vienu sāka pamatsastāvā un guva trīs vārtus – divus pret Gibraltāru (7:0) un vienus pret Gruziju, 79. minūtē izraujot uzvaru (2:1). Finālturnīrā Vācija būs vienā grupā ar Ukrainu, Poliju un Ziemeļīriju.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BelRedDevils/st...
Löw streicht Kruse aus Aufgebot :: DFB -...

     [+] [-]

, 2016-03-22 15:02, pirms 8 gadiem
#JeSuisBruxelles

  -2 [+] [-]

, 2016-03-22 15:19, pirms 8 gadiem
Divi dažādi raksti apvienoti zem viena virsraksta... Fui!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-03-22 15:27, pirms 8 gadiem
Krūze gan ir viens liels priekšmets. Jau uz WC Brazīlijā netika jo kaut kādas prostitutas saaicināja uz savu viesnīcas numuriņu

  -2 [+] [-]

, 2016-03-22 15:56, pirms 8 gadiem
...liekulība...nu nav nekāda ļaunuma, ja vienreiz (!) aiziet uz naktsklubu, kur kādu laiku patusē, nedzer, nofraktē kàdu beibi utt...cita lieta, ja to dara regulāri, dzer, smēķē utt...bet domāju, ka vàcu izlasei ir vislabākā laboratorija pasaulè, kur noteikt sportista fizisko kondīciju utt...un sportists jāņem izlasē pēc pavisam citiem rādītājiem un vajadzībām kā vienreiz redzēts klubà..

     [+] [-]

, 2016-03-22 16:39, pirms 8 gadiem
Vāciešiem jau nu nav kreņķis jāķer par uzbrucēju trūkumu
Zaudē jau pats Krūze tikai.

     [+] [-]

, 2016-03-22 18:43, pirms 8 gadiem
Atkal jau Kruse sačakarē savu iespēju...

     [+] [-]

, 2016-03-22 19:26, pirms 8 gadiem
Wimbovskijs rakstīja: Vāciešiem jau nu nav kreņķis jāķer par uzbrucēju trūkumu
Zaudē jau pats Krūze tikai.
Nu tad uzskaiti cik ta viņiem ir tie top klases uzbrucēji? Neskaitot uzbrūkoša tipa pussargus un wingerus.

     [+] [-]

, 2016-03-23 22:50, pirms 8 gadiem
kaut kur jau lasīju, ka pēdējā laikā čalis nenormālos skandālos iepinies:
iepinies seksa skandālā, nofilmējot savu mantību
papisa 75k taksī
vēl šis
nu nezinu kas čalim tajā galvā darās