Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

FA boss: iekļūšana pusfinālā ļaus Hodžsonam turpināt darbu

Agris Suveizda

FA boss: iekļūšana pusfinālā ļaus Hodžsonam turpināt darbu
Rojs Hodžsons
Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas Futbola asociācijas vadītājs Gregs Daiks sacīja, ka lēmums par sadarbības turpināšanu ar Roju Hodžsonu tiks pieņemts pēc "Euro 2016" un ka to ietekmēs izlases panākumi finālturnīrā.

"Noteikti – ja iekļūsim pusfinālā, tas būs panākums," sacīja Gregs Daiks, kurš šomēnes pametīs savu amatu. Daiks sarunās ar Hodžsonu esot skaidri norādījis, ka lēmums par līguma pagarināšanu netiks pieņemts līdz šā finālturnīra beigām. "Ja nospēlēsim labi, taču [1/4 finālā] neveiksmīgi zaudēsim labai komandai vai pendelēs, tad par to būs jādiskutē."

Hodžsons pats izteicis vēlmi turpināt darbu ar Anglijas izlasi, taču treneru nomaiņas gadījumā Daiks neizslēdz, ka pie valstsvienības stūres varētu atkal strādāt kāds ārzemnieks – aizvadītās sezonas beigās 16 no 20 Premjerlīgas klubiem vadīja citvalstu speciālisti. "Mēs vēlamies treneri, kurš ir strādājis Anglijā un kurš saprot angļu futbolu. Tas nenozīmē, ka viņam noteikti jābūt anglim," sacīja Daiks.

Kamēr Daiks neizslēdz, ka ārzemnieks varētu pārņemt Anglijas izlasi, tieši ārzemnieku pieplūdumu – spēlētāju vidū – viņš uzsver kā vienu no problēmām, kas ietekmē arī valstsvienību. "Rešfords parādījās no nekurienes," teica Daiks. "Man ir aizdomas, ka pie mums ir vēl arī citi rešfordi, kuri nekad netiek pie iespējas spēlēt Premjerlīgā."

Runājot par daudzajiem incidentiem ielās un stadionos, Daiks kategoriski noraidīja iespējamību, ka Krievijai huligānu dēļ varētu tikt atņemtas tiesības rīkot 2018. gada Pasaules kausu: "Krievijai nevar likt atbildēt par to, ka savācas organizētu noziedznieku grupiņa un noteiktā vietā rada nekārtības." Vaicāts par Anglijas izlases ilgtermiņa mērķiem, Daiks sacīja, ka mērķis uzvarēt 2022. gada Pasaules kausā ir pavisam reāls: "Mums tagad ir ļoti jauna komanda – ja spēsim šos spēlētājus noturēt kopā un viņiem klāt pielikt citus, tas būs reāls mērķis.

Izmantotie resursi:
Roy Hodgson: England manager's contract depends...

     [+] [-]

, 2016-06-19 20:27, pirms 8 gadiem
Nūū...pusfināls ir angļu maksimums un jāmācās labāk pendeles sist, ja grib vinnēt kādu turnīru..

     [+] [-]

, 2016-06-19 20:57, pirms 8 gadiem
Da viņš ir duriks - Staridžu, Vardiju nelaida laukumā - rezultāta nebija - kā izlaida - tā uzreiz cita lieta. Un spēlē pret Krieviju tika faktiski atdota uzvarēta spēle - tas arī fakts. Redzēs vai Keins varēs labāk nospēlēt turnīra turpinājumā - no tā arī daudz kas ir atkarīgs. Un turnīru vēsture liecina - angļiem labāk ir pendeles nesist, bet visu vajag atrisināt jau pirms tam.

     [+] [-]

, 2016-06-19 21:23, pirms 8 gadiem
Lai Daiks vai viņa pēctecis pakonsultējas pie Lipmana, ko darīt ar treneri, kas zaudējis pendeļu sērijā.

     [+] [-]

, 2016-06-19 21:49, pirms 8 gadiem
Tad jau Hodzsonam driiz buus jameklee darbs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-06-19 22:40, pirms 8 gadiem
bēdīgi slavenais mērglis100 rakstīja: Izlasi tekstu- iekļūšana pusfinālā ĻAUS turpināt darbu. Tas, ka angļi ar savu superizlasi bīs vismaz pusfinālā ir skaidrs pat bērnam
Skaidrs, ka tikai beerniem tas ir skaidrs..
Superizlase

     [+] [-]

, 2016-06-20 19:48, pirms 8 gadiem
Viņam nebūs jāzaudē darbs, jo Angļi spēlēs finālā un visticamāk ari uzvarēs visā turnīrā!
Nav viņiem šajā čempī īstu konkurentu.