Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Šāfs: "Nemaz necīnījāmies pret "Inter"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šāfs: "Nemaz necīnījāmies pret "Inter"
Semjuels Eto'O
Foto: AFP/Scanpix

Brēmenes "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs pēc vakar piedzīvotās sagrāves UEFA Čempionu līgā 0:4 pret Milānas "Inter" pauda vilšanos savos padotajos, kuri neizrādījuši pretestību Itālijas komandai.

"Tas bija lielisks mačs. Kad uzvari, vienmēr esi laimīgs. Kad gūsti vārtus – vēl laimīgāks. Bet visam pāri, protams, stāv uzvara. Es guvu trīs vārtus, Veslijs (Sneiders) vēl vienus, bet tajā pašā laikā teorētiski varējām zaudēt. Uzvarēt vienmēr vissvarīgāk," pēc 4:0 sagrāves pār "Werder" teica pirmo "hat trick" Milānas kluba labā guvušais Kamerūnas uzbrucējs, kurš šosezon visos turnīros guvis deviņus vārtus.

Eto'O pašreizējo "Inter" vienību uzskata par pieticīgu un nebūt ne Top komandu uz Eiropas futbola skatuves: "Čempionu līga ir ļoti grūts turnīrs, pateicoties tādām komandām kā "Real", "Barca un "Manchester United". Pat tāda komanda kā "Tottenham", kas ir mūsu grupā, ir lieliska komanda, taču nav tik populāra kā "Manchester United".

To, cik patiešām spēcīga ir "Tottenham", Eto'O ar saviem komandas biedriem varēs izbaudīt 20. oktobrī vizītē Londonā.

Tikmēr "Inter" galvenais treneris Rafaels Benitess pauda apmierinātību ar komandas vispārīgo spēli vakar: "Pēc zaudējuma "Roma" (0:1) nejutām nekādu spiedienu. Mūsu komandā ir daudz čempionu un arī daudz jaunu spēlētāju. Šodien visi nospēlēja lieliski. Izdarījām 15 sitienus pa vārtiem. Domāju, ka, spēlējot ar pareizo intensitāti, "Inter" pa spēkam uzvarēt ikvienu."

Savukārt Brēmenes komandas treneris Tomass Šāfs sūkstījās par savu padoto necīnīšanos: "Vispār nebijām spēlē. Padarījām viņu dzīvi ļoti vieglu. Aizsardzība nebija uzdevumu augstumos, bet slikti nospēlējām ne tikai aizsardzībā – visa komanda nospēlēja vāji. Kļūdījāmies gan kā komanda, gan individuāli, tāpat neizdarījām spiedienu uz pretinieku. Spēles plāns bija pavisam citādāks."

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -3 [+] [-]

, 2010-09-30 17:41, pirms 14 gadiem
man nav ko iebilst, jo spēli neredzēju

  +1 [+] [-]

, 2010-09-30 21:23, pirms 14 gadiem
Gušļiks rakstīja: man nav ko iebilst, jo spēli neredzēju
tad varēji neko nerakstīt