Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

SFK "Rīga" Čempionu līgā sievietēm tiksies ar Kazahstānas klubu

Agris Suveizda

SFK "Rīga" Čempionu līgā sievietēm tiksies ar Kazahstānas klubu
Foto: LFF.lv

Sieviešu futbola līgas čempionvienība SFK "Rīga" piektdien notikušajā izlozē uzzināja savas pretinieces jaunajā UEFA Čempionu līgas sezonā.

UEFA Čempionu līga sievietēm sāksies ar pirmās kārtas turnīriem septembrī, kurus veidos pusfināla spēles 6. septembrī un mači par vietām 9. septembrī. Turnīri notiks kādā no dalībnieku valstīm pēc sabraukumu principa.

SFK "Rīga" sava turnīra pusfinālā tiksies ar Kazahstānas pārstāvi "WFC BIIK-Shymkent", bet otro šī turnīra pusfināla pāri veidos "SL Benfica" no Portugāles un "Cliftonville Ladies" no Ziemeļīrijas.

Pirms izlozes SFK "Rīga" bija iekļauta starp neizsētajām komandām ar septīto augstāko koeficientu (no 19). Tās pusfināla pretiniece "WFC BIIK-Shymkent" bija ar trešo augstāko koeficientu no izsētajām vienībām.

Otrajā kārtā iekļūs tikai turnīru pirmo vietu ieguvējas. Otrajā kārtā komandas tiks sadalītas pāros un divu maču summā noskaidros ceļazīmju ieguvējas uz grupu turnīru.

Pagājušajā sezonā SFK "Rīga" pirmās kārtas turnīrā Kiprā ierindojās trešajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/16927/sfk-riga...