Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Video: Kalns: "Ja mums būtu Želizko, Mena, Gejs un Varslavāns, "Partizani" nebūtu variantu"

Agris Suveizda
Latvijas čempionvienība "Valmiera" UEFA Eiropas Konferences līgas trešo kārtu sāka ar zaudējumu "Skonto" stadionā Albānijas stiprākajam klubam Tirānas "Partizani" (1:2). Komandas galvenais treneris Jurģis Kalns gan ir optimistisks, ka atbildes spēlē izbraukumā vēl ir iespējams lauzt dueļa gaitu un ka arī ar šo sastāvu, kas konkrētajā brīdī ir vājākais, kāds sezonas laikā bijis, ir iespējams izpildīt visus mērķus – tikt nākamajā kārtā, izcīnīt Latvijas kausu un noturēt Virslīgas bronzu.
Vērtējums:

 +13 [+] [-]

, 2023-08-11 08:42, pirms 9 mēnešiem
To visi saprot, bet viņu nav un rezultāts kāds ir tāds ir. Man šķiet mēs esam vienīgā valsts Eiropā kur čempions sarīko tirgošanos pirms kvaļiem. Ja ar Krolli tur varēja saprast, miljons uz ceļa nemētājās. Tad bez Menas un Želizko gan jau 2 nedēļas-mēnesi Lehija kaut kā izturētu. Vēl jo vairāk, ka vinnējot Partizāņus Valmiera atsistu Želizko un Menas gada algas un pat ar uzviju, vēl pārējiem paliktu. Un tad pēc kvaļiem ar mierīgu sirdi varēja doties vilkt Lehiju uz Ekstraklasi.

  +5 [+] [-]

, 2023-08-11 08:42, pirms 9 mēnešiem
Reāli, atstājot pārdotos spēlētājus vēl līdz šīs sezonas beigām, džeki varēja vēl krietni uzcelt savu tirgus vērtību, kā arī komanda varēja no UEFA iekasēt papildus naudiņu. Tā vietā izvēlējās atdot abus līderus prom partnerkomandai Polijā + iekasētā nauda no Kroļļa transfēra arī nav likusi par sevi manīt.

  +7 [+] [-]

, 2023-08-11 08:54, pirms 9 mēnešiem
… bet, ja būtu Mesi un Neimārs, ooooo!!!😂. Gluži , kā, ja tantei būtu olas, būtu onkulis. Muļķīgs komentārs no trenera puses.

  +6 [+] [-]

, 2023-08-11 09:03, pirms 9 mēnešiem
Jurģim nav ko pārmest. Viņš apstākļu sakritības pēc pagājušajā gadā atradās vajadzīgā brīdī vajadzīgajā vietā .... un savu lielo iespēju izmantoja. Tagad katrā preses konferencē var skaisti d.irst, jo faktu ka aizvedis komandu līdz čempiontitulam neviens neatņems.

  +7 [+] [-]

, 2023-08-11 09:28, pirms 9 mēnešiem
Ja tantei būtu riteņi...

  +8 [+] [-]

, 2023-08-11 09:33, pirms 9 mēnešiem
Trenerim sen vairs nav ticības savai komandai, tāpēc kārtējie murgi preses konferencē viņa izpildījumā.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 11:03, pirms 9 mēnešiem
āksts... ja būtu

  +6 [+] [-]

, 2023-08-11 11:22, pirms 9 mēnešiem
Man šķiet, ka to zina un skandē pat tantiņas no Viļakas, ka Valmiera FC vadība ir pilnīgi idioti, ka pirms Eirokausu beigām izpārdod savus labākos spēlētājus,
Man šķiet, ka tik bezatbildīgi nav rīkojies vēl neviesn Latvijas futbola klubs Eirokausu laikā!

  -2 [+] [-]

, 2023-08-11 11:32, pirms 9 mēnešiem
Garais1606 rakstīja: To visi saprot, bet viņu nav un rezultāts kāds ir tāds ir. Man šķiet mēs esam vienīgā valsts Eiropā kur čempions sarīko tirgošanos pirms kvaļiem.
Beidz liet un iedomāties, ka Valmiera ir vienīgais klubs kurš pārdod spēlētājus! Paskaties apskatus no Edmunda un Suveizdas, kuri apraksta mūsu pretiniekus un viņu transfērus. Pasaulē varbūt ir kādi 10-15 klubi, kuri nav "pārdošanas" klubi, visiem pārējiem ir jāpārdod spēlētāji lai funkcionētu.

  -2 [+] [-]

, 2023-08-11 11:34, pirms 9 mēnešiem
Number 0 rakstīja: Reāli, atstājot pārdotos spēlētājus vēl līdz šīs sezonas beigām, džeki varēja vēl krietni uzcelt savu tirgus vērtību
Katru gadu to var teikt tad un beigās palikt ar 35 gadīgu spēlētāju komandā Vērtība ir vislielākā jauniem spēlētājiem, pēc čempionu gada ar labiem instatiem. Kur garantija, ka komanda tiks konferences līgā, kur garantija ka spēlētājs tur labi nospēlēs? RFS uz Iliču lika lielas cerības un trauma grupu turnīrā tā arī neļāva neko parādīt un pacelt vērtību.

  +5 [+] [-]

, 2023-08-11 11:51, pirms 9 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Katru gadu to var teikt tad un beigās palikt ar 35 gadīgu spēlētāju komandā Vērtība ir vislielākā jauniem spēlētājiem, pēc čempionu gada ar labiem instatiem. Kur garantija, ka komanda tiks konferences līgā, kur garantija ka spēlētājs tur labi nospēlēs? RFS uz Iliču lika lielas cerības un trauma grupu turnīrā tā arī neļāva neko parādīt un pacelt vērtību.
To ka spēlētāji jāpārdod , es domāju skaidrs lielākai daļai , BET cepiens jau ir par to vai pirms eirokausiem pārdot vadošos spēlētājus ir īstais brīdis . Divas nedēļas šiem spēlētājiem cenā kaut kas mainītos ?

  +2 [+] [-]

, 2023-08-11 12:10, pirms 9 mēnešiem
Problēma laikam tajā, ka citas līgas komandas tikai tagad komplektējas un pārbaudās. Vēlāk viņiem šos spēlētājus nevajadzēs. Krollis pierāda, ka pēc sezonas Latvijā futbolists nav gatavs ielēkt braucošā vilcienā.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 12:37, pirms 9 mēnešiem
.. un Krollis, to vēl aizmirsa pieminēt kā iztrūkumu

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 12:43, pirms 9 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Problēma laikam tajā, ka citas līgas komandas tikai tagad komplektējas un pārbaudās. Vēlāk viņiem šos spēlētājus nevajadzēs. Krollis pierāda, ka pēc sezonas Latvijā futbolists nav gatavs ielēkt braucošā vilcienā.
īstenībā sastāvus sākt komplektēt tagad jau ir par vēlu . Jo eiropā daudzās līgās čempionāti sākas šajās brīvdienās vai pēc nedēļas !!!

  +2 [+] [-]

, 2023-08-11 12:46, pirms 9 mēnešiem
juings rakstīja: To ka spēlētāji jāpārdod , es domāju skaidrs lielākai daļai , BET cepiens jau ir par to vai pirms eirokausiem pārdot vadošos spēlētājus ir īstais brīdis . Divas nedēļas šiem spēlētājiem cenā kaut kas mainītos ?
Tur jau tas stāsts, ka kluba īpašniekam un viņa čomam pilnīgi nagi laikam deg, lai kaut par sekundi ātrāk dabūtu naudu savos kontos. Un viņiem pofig, ka Valmieras uzbrukums tiek atstāts ar veselu baru citu par citu tuimākiem ākstiem... Lai ko te kāds teiktu, aerī vakardienas pirmais un vienīgais gols bija no perfekto cūceņu nevis komandas spēles radītas ideālas situācijas kategorijas.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-11 12:57, pirms 9 mēnešiem
wolmar rakstīja: Tur jau tas stāsts, ka kluba īpašniekam un viņa čomam pilnīgi nagi laikam deg, lai kaut par sekundi ātrāk dabūtu naudu savos kontos. Un viņiem pofig, ka Valmieras uzbrukums tiek atstāts ar veselu baru citu par citu tuimākiem ākstiem... Lai ko te kāds teiktu, aerī vakardienas pirmais un vienīgais gols bija no perfekto cūceņu nevis komandas spēles radītas ideālas situācijas kategorijas.
Tas kad ar sastāva komplektāciju šosezon iebraukts galīgi auzās , tas laikam skaidrs ir visiem , bet nē vēl vajag nolaist asinis , lai vairāk var pasmieties par to cirku kas notiek uz laukuma . Es laikam kaut ko nesaprotu, kapēc viņi tā dara . Zāģē to zaru uz kura paši sēž .
Gustavo sitiens protams no kategorijas augstākā pilotāža , bet vēl vienu tādu pašu super skaistu sitienu ielicis ir arī vienā virslīgas spēlē arī , čalim tādi meistarstiķi sanāk .

  +2 [+] [-]

, 2023-08-11 13:35, pirms 9 mēnešiem
Nē, nu lai nu ko, bet jautrību Jurģis spēj sagādāt, blatojot preses konferencēs ja tas palīdz komandai, kāpēc ne

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 13:35, pirms 9 mēnešiem
juings rakstīja: Tas kad ar sastāva komplektāciju šosezon iebraukts galīgi auzās , tas laikam skaidrs ir visiem , bet nē vēl vajag nolaist asinis , lai vairāk var pasmieties par to cirku kas notiek uz laukuma . Es laikam kaut ko nesaprotu, kapēc viņi tā dara . Zāģē to zaru uz kura paši sēž .
Gustavo sitiens protams no kategorijas augstākā pilotāža , bet vēl vienu tādu pašu super skaistu sitienu ielicis ir arī vienā virslīgas spēlē arī , čalim tādi meistarstiķi sanāk .
Komplektācija jau palielam bija ok, ar tādu traumu skaitu, pagājušogad arī nespīdētu ne zelts ne sudrabs un ņemsim vērā arī to, ka pagājušā gada sastāvs tomēr nebija pilnībā salasīts starpsezonā, bet bija kopā jau kādu brīdi. No otras puses skatoties iespējams, ka kāds no jaunajiem latviešiem pēc šīs mācību sezonas nākamgad izšaus.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 13:52, pirms 9 mēnešiem
Edgars rakstīja: Komplektācija jau palielam bija ok, ar tādu traumu skaitu, pagājušogad arī nespīdētu ne zelts ne sudrabs un ņemsim vērā arī to, ka pagājušā gada sastāvs tomēr nebija pilnībā salasīts starpsezonā, bet bija kopā jau kādu brīdi. No otras puses skatoties iespējams, ka kāds no jaunajiem latviešiem pēc šīs mācību sezonas nākamgad izšaus.
Uz to ka kāds izšaus jau bija visas cerības , pagaidām nav izšāvis un diezin šosezon kaut kas to spēs . Bet tikai paļauties uz to ka kāds tāpat kā iepriekšējās sezonās izšaus ir tuvredzīgi un naivi . Nebūs katru sezonu Kroļļi , Jakotas , Menas , Želizko utt. Ja nu kāds izšaus tad tikai pēc gada . To jau uzreiz varēja saprast NAV neviens no jauna atvestajiem tāds pats talants kā iepriekšējie !!!!

  +3 [+] [-]

, 2023-08-11 15:11, pirms 9 mēnešiem
Kalns driz klus par politiku, runa daudz, bet maz Ko dar. Bet vismaz sanmaino abspeleja 😁

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 16:23, pirms 9 mēnešiem
juings rakstīja: Uz to ka kāds izšaus jau bija visas cerības , pagaidām nav izšāvis un diezin šosezon kaut kas to spēs . Bet tikai paļauties uz to ka kāds tāpat kā iepriekšējās sezonās izšaus ir tuvredzīgi un naivi . Nebūs katru sezonu Kroļļi , Jakotas , Menas , Želizko utt. Ja nu kāds izšaus tad tikai pēc gada . To jau uzreiz varēja saprast NAV neviens no jauna atvestajiem tāds pats talants kā iepriekšējie !!!!
Šis bija gads, kurā Džibrilam un varbūt arī Varslavānam vajadzēja izšaut, nepaveicās ar traumām. Bet no otras puses, vai maz viņi vairs būtu sastāvā šajā brīdī pie tāda scenārija.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 18:10, pirms 9 mēnešiem
Nu nē jau Kalns tos spēlētājus no tirgoja. Čalis strādā ar to kas ir.

     [+] [-]

, 2023-08-11 18:57, pirms 9 mēnešiem
Ņuņņa

  +3 [+] [-]

, 2023-08-11 21:29, pirms 9 mēnešiem
Valmierai ideāla stratēģija, tāda īpaši tālredzīga. Dabū titulu, uzreiz izpārdod visus jēdzīgos spēlētājus, un tagad sēž un kasa kuli, nez, vispār nākamgad Eirokausos tiksim vai nē. Klauni kas klauni. Šogad tiešām novēlu viņiem palikt aiz Liepājas un Audas, lai pārdomā dzīvi.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-11 21:31, pirms 9 mēnešiem
Acīm redzot kluba vadībai nav svarīgi rezultāti,ja tik profesionāli sačakarē visu sezonu

     [+] [-]

, 2023-08-12 17:15, pirms 9 mēnešiem
RFS pārdevis savu līderi...
Gaidām nākamsezon atpakaļ, Franču 2. Līgai būs nederīgs...