Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lieli jaunumi TV tirgū: Viaplay pārraides pārcelsies uz Go3 platformu

Agris Suveizda

Lieli jaunumi TV tirgū: Viaplay pārraides pārcelsies uz Go3 platformu
Čempionu līgas uzvarētāja "Manchester City". Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Viaplay grupa un TV3 Group paziņojušas par līguma parakstīšanu, kas paredz, ka no 1. februāra Go3 televīzija Baltijas reģionā apakšlicencēs visu Viaplay sporta pārraižu portfeli. Go3 klientiem tiks nodrošināta piekļuve tādiem pieprasītiem sporta notikumiem kā UEFA Čempionu līga un UEFA Eiropas līga, Anglijas Premjerlīga, NHL, F1 u.c.

Skatītājiem tiks piedāvātas visu līgu un čempionātu vadošo komandu spēles, aizraujoši derbiji un spraigas sacensības profesionālu vietējo komentētāju pavadībā. "Esam gandarīti noslēgt šo līgumu un piedāvāt mūsu skatītājiem Baltijas valstīs vēl plašāku sporta sacensību tiešraižu klāstu. Go3 televīzijas abonentiem būs iespēja baudīt labāko sporta piedāvājumu un skatīšanās pieredzi Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. 2024. gads kļūs par lielisku piedzīvojumu sporta faniem, un Go3 ir vieta, kur sekot līdzi aizraujošākajām sporta kaislībām,: pastāstīja TV3 Group vadītājs Baltijā Kristians Antings.

Viaplay grupas prezidents Jergens Madsens Lindemans uzskata, ka tas ir pareizais solis Viaplay grupas biznesam un sporta cienītājiem visā Baltijas reģionā: "Tas mums ļaus vēl vairāk koncentrēt savu darbību uz Ziemeļvalstīm, Nīderlandi un Viaplay Select, kas ir tirgi, kur mēs redzam vislabākos apstākļus izaugsmei un rentabilitātei. Tāpat arī Polija, kur mēs darbosimies līdz 2025. gada vidum. Tajā pašā laikā mūsu sporta saturs Latvijā, Lietuvā un Igaunijā būs skatāms caur plaši pieejamu servisu, kas tiek pārvaldīts vietējā līmenī."

"Esmu gandarīts, ka ar šo papildinājumu Go3 vēl vairāk nostiprinās savas pozīcijas kā galamērķis visiem sporta faniem Baltijā. Tuvākajā laikā Go3 klientiem būs iespēja abonēt un baudīt sporta piedāvājumu, kas tiks pievienots no Viaplay. Plāns būs pieejams gan esošajiem, gan jaunajiem Go3 klientiem, kuriem būs iespēja to apvienot ar citiem pieejamajiem plāniem. Tuvāko dienu laikā saviem klientiem sniegsim vairāk informācijas, tādēļ aicinu sekot līdzi aktualitātēm,” izteicās Go3 televīzijas vadītājs Jans Vikritovičs.

Vēlākais no 2024. gada marta Viaplay klienti Latvijā, Lietuvā un Igaunijā viņu abonementu ietvaros varēs skatīties iecienītāko Viaplay sporta saturu Go3 televīzijā. Tajā pašā laikā Viaplay platforma Baltijas reģionā pārstās darboties. Jaunais plāns pakāpeniski būs pieejams pie Go3 izplatīšanas partneriem.

Go3 no Viaplay apakšlicencēs plašu sacensību un sporta veidu klāstu: futbols (UEFA Čempionu līga, UEFA Jaunatnes līga, UEFA UEL un UECL, UEFA Nāciju Līga, UEFA čempionātu kvalifikācijas, EURO 2024, Premjerlīga, FA Kauss, Karabao kauss, Anglijas futbola čempionāts (The Championship), League One, League Two, Sieviešu Superlīga, Sieviešu FA kauss, Sieviešu bundeslīga, Vācijas kauss sievietēm, Arnolda Klārka kauss, Sieviešu Copa America), motoru sports (Formula 1, Formula 2, Formula 3, IMSA sērijas, Indycar), hokejs (NHL, SHL), cīņu sports (KSW, Invicta, Enfusion), golfs (US Open, The Open sieviešu un vīriešu turnīri, DP Pasaules golfa tūre, LPGA tūre, US PGA, Āzijas tūre, Ryder kauss), Matchroom sporta pasākumi (šautriņu mešana, snukers), handbols (Handbola Bundeslīga, Handbola pasaules čempionāts), regbijs (Sešu nāciju čempionāts, Regbija Premjerlīga, EPCR un URC), Augstākā beisbola līga (MLB), Premier Padel un LFL. Latvijas Futbola federācija piebilst, ka pieaugušo izlases tuvākās spēles martā un jūnijā būs pieejamas lineārā pārraidē bez maksas kādā no TV3 Group kanāliem, bet informācija par Nāciju līgas un nākamo kvalifikācijas turnīru spēlēm sekos atsevišķi.

Par Go3 televīziju
Go3 televīzija savu darbību uzsāka 2019. gadā un kopš tā laika sasniedza ievērojamu izaugsmi, aptverot 20% mājsaimniecību visā Baltijā. Ievērojamie panākumi ļāvuši Go3 abonentu ziņā apsteigt starptautiskus gigantus, ko apliecina pētījumu kompānijas Dataxis veiktais tirgus pētījums. Go3 koncentrējas uz starptautiskiem kases grāvējiem no lielākajām studijām kā discovery+, Paramount+ un HBO, kā arī kvalitatīvu vietējo saturu, piedāvājot vairāk nekā 250 oriģinālsatura vienības, kas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas klientiem pieejamas dažādās ierīcēs.

Go3 nodrošina unikālu saturu, kas iekļauj plašu filmu, seriālu un šovu bibliotēku, TV kanālus ar iespēju bez reklāmām vērot saturu arī pēc tiešās translācijas, kā arī sporta faniem sniedz iespēju sekot līdzi Spānijas La Liga, Francijas Ligue 1, Itālijas Serie A, NBA, Eirolīgai, Eirokausam, ACV Līgai, UFC, Glory, ATP Tenisa turnīriem, WRC, NCAA, Basketbola čempionu līgai, FIBA nacionālo komandu sacensībām, ERC, Moto GP, MXGP, Extreme E un citiem sporta veidiem., Skotijas Premjerlīgai, Beļģijas 1A Pro līgai, ERC, Moto GP, MXGP un Extreme E un citiem sporta veidiem.

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Pozņakovs,
TV3 Group Latvia
Komunikācijas vadītājs

1 2 45 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2024-02-01 11:31, pirms 3 mēnešiem
Bet vai Go3 arī varēs redzēt jeburu EPL vai NHL maču, kuru gribu skatīties, vai tikai tos, kurus Go3 būs paši izvēlējušies?

     [+] [-]

, 2024-02-01 11:32, pirms 3 mēnešiem
Un uz kurieni bīčs pārceļas?

  +6 [+] [-]

, 2024-02-01 11:36, pirms 3 mēnešiem
Drošivien cenu pacels tā ka būs jāmaksā kā par diviem abonamentiem.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-01 11:37, pirms 3 mēnešiem
LeTom rakstīja: Bet vai Go3 arī varēs redzēt jeburu EPL vai NHL maču, kuru gribu skatīties, vai tikai tos, kurus Go3 būs paši izvēlējušies?
Nezinu par NHL, bet, visticamāk ar NHL ir tieši tas pats, kas ar NBA - Go3/Viaplay un jebkurš cits ārpakalpojuma provaideris neizvēlās spēles. VIņi nopērk licenci uz spēļu paku, NBA nosaka, kuras var rādīt.

  +3 [+] [-]

, 2024-02-01 11:38, pirms 3 mēnešiem
Un kur tad Vācijas bundeslīgu rādīs?

  +2 [+] [-]

, 2024-02-01 11:46, pirms 3 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Nezinu par NHL, bet, visticamāk ar NHL ir tieši tas pats, kas ar NBA - Go3/Viaplay un jebkurš cits ārpakalpojuma provaideris neizvēlās spēles. VIņi nopērk licenci uz spēļu paku, NBA nosaka, kuras var rādīt.
Viaplay varēja/var skatīties pilnīgi visas NHL spēles, atšķirībā no Go3 un NBA

     [+] [-]

, 2024-02-01 11:47, pirms 3 mēnešiem
Tet+ ir iekļauta Go3 sporta kanālu paka, vai tajā tiks iekļauts arī šis jaunais saturs no Viaplay?

  +3 [+] [-]

, 2024-02-01 11:55, pirms 3 mēnešiem
"Latvijas Futbola federācija piebilst, ka pieaugušo izlases tuvākās spēles martā un jūnijā būs pieejamas lineārā pārraidē bez maksas kādā no TV3 Group kanāliem"

Tas tad sanāk TV3 vai TV6? Ja tā, tad ļoti labi, un cerams, ka ar izlases spēlēm tā arī paliks

  -1 [+] [-]

, 2024-02-01 11:57, pirms 3 mēnešiem
Kur paliks Bundeslīga?

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 11:59, pirms 3 mēnešiem
FutbolaFans9 rakstīja: Viaplay varēja/var skatīties pilnīgi visas NHL spēles, atšķirībā no Go3 un NBA
Tas ir atkarīgs no tā, kas ir nopirkts. Ja viņi nopirkuši visu - var rādīt visas spēles. Ja nopērk tikai noteiktu paku, rāda to, ko ļauj. Tak pat ZA ar šo ir problēmas, kur sadalīts uz dažadiem provaideriem, kas ko var rādīt un komandas X fani čīkst, ka nopirka, piemēram, ESPN, bet savu komandu redz labi ja reizi nedēļā.

     [+] [-]

, 2024-02-01 12:04, pirms 3 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tas ir atkarīgs no tā, kas ir nopirkts. Ja viņi nopirkuši visu - var rādīt visas spēles. Ja nopērk tikai noteiktu paku, rāda to, ko ļauj. Tak pat ZA ar šo ir problēmas, kur sadalīts uz dažadiem provaideriem, kas ko var rādīt un komandas X fani čīkst, ka nopirka, piemēram, ESPN, bet savu komandu redz labi ja reizi nedēļā.
Viaplay bija nopirkuši visu NHL un EPL. Bet viņiem nebija kanāli. Varēji izvēlēties jebkuru spēli, kura ir live (vai beigusies) un skatīties. Go3 ir ierobežots kanālu skaits, kuros rāda sportu (vismaz iepriekš tā bija, sen neesmu lietojis) un citas sporta pārraides, kuras tajos jārāda.

     [+] [-]

, 2024-02-01 12:04, pirms 3 mēnešiem
Šobrīd skan labi, jo atteicos no Viaplay, kad viņi latviski vairs netranslēja neko. Bet vai go3 tagad cenu nepacels astronomiski un kā visas pārraides samenedžēs kopā, tas ir jautājums.. Negribu, lai Eirolīgu, piemēram, nerāda vairs tik bieži un aizstāj ar kaut kādām Premjerlīgas nabagu spēlēm

  +3 [+] [-]

, 2024-02-01 12:13, pirms 3 mēnešiem
Ļoti slikti jaunumi, nāksies klausīties to klaunu Pakalnu vēl vairāk....
Vismaz bija ČL bez viņa fanošanas par Real Madrid...

  +3 [+] [-]

, 2024-02-01 12:20, pirms 3 mēnešiem
nez jautajums,ka vini visu to saturu,iespiedis ieksa,man go3 sport ir jau no pirmsakumiem,domajams cena ari noteikti mainisies...protams forsi,ka viss bus viena platforma,bet tiesam jautajums,ka vini tur visu saliks kopa

  +3 [+] [-]

, 2024-02-01 12:21, pirms 3 mēnešiem
profesionālu vietējo komentētāju pavadībā

Kurš nosaka profesionalitātes latiņu?

     [+] [-]

, 2024-02-01 12:37, pirms 3 mēnešiem
R101 rakstīja: Ļoti slikti jaunumi, nāksies klausīties to klaunu Pakalnu vēl vairāk....
Vismaz bija ČL bez viņa fanošanas par Real Madrid...
Suveizda ir zinošāks par to Pakalnu. Agrim ar dikciju problēmas, pats ir atzinis, jo futbola lietās labāks par visiem Pakalniem,Zaharoviem, Morozoviem, Timofejeviem, Auziņiem.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 12:55, pirms 3 mēnešiem
Ja GO3 pacels sporta pakas cenu,tad visticamāk būs no tās jāatsakās.Pašlaik piemēram es maksāju par pustukšiem sporta kanāliem un entajiem atkārtojumiem.Vispār nesaprotu kamdēļ GO3 raida sporta notikumu atkārtojumus ,ja pastāv arhīvs un katrs to ,ko nokavē ,vai neredz noskatās arhīvā.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 13:03, pirms 3 mēnešiem
bļāviens-nu rakstīja: Šobrīd skan labi, jo atteicos no Viaplay, kad viņi latviski vairs netranslēja neko. Bet vai go3 tagad cenu nepacels astronomiski un kā visas pārraides samenedžēs kopā, tas ir jautājums.. Negribu, lai Eirolīgu, piemēram, nerāda vairs tik bieži un aizstāj ar kaut kādām Premjerlīgas nabagu spēlēm
analoģiski atteicos no viapleja
bet
es sāku abonēt lattelekoma viasata sport kanālus, kad tur bija gan čempionu līga, gan formula utt
tad tie visi aizgāja uz viaplay, bet cena nemainījās, kaut gan pakalpojumu palika mazāk
tagad šie pakalpojumi vienkārši atgriežas
neredzu pamata cenas celšanai

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 13:13, pirms 3 mēnešiem
super, man atnāca vēstule, Go3 paceļ cenu pa 2 Eur, nav tik traki

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 13:17, pirms 3 mēnešiem
Citāts no go3 lapas: Skatītājiem tiks piedāvātas visu līgu un čempionātu vadošo komandu spēles, aizraujoši derbiji un spraigas sacensības profesionālu vietējo komentētāju pavadībā.

Sanāk kad viņi radīs tās spēles kuras doma,ka gribētu skatīties lielākā auditorija nevis pilnīgi visas.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 13:26, pirms 3 mēnešiem
kecbaja rakstīja: Citāts no go3 lapas: Skatītājiem tiks piedāvātas visu līgu un čempionātu vadošo komandu spēles, aizraujoši derbiji un spraigas sacensības profesionālu vietējo komentētāju pavadībā.

Sanāk kad viņi radīs tās spēles kuras doma,ka gribētu skatīties lielākā auditorija nevis pilnīgi visas.
Ļoti slikti, ja tā. Varēja visu informāciju uzreiz noziņot tas Go3, lai nav jāspekulē kā viņi ar šo tiks galā.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-01 13:29, pirms 3 mēnešiem
Nekad nespēšu abonēt Go3 tikai dēļ Pakalna, kurš ir sadomājies, un neobjektīvi komentē. Man šīs ir sliktas ziņas, un liels minuss gan jau būs tāds, ka Go3 nebūs iespējas redzēt visas spēles, bet gan tikai tās, kuras paši izvēlēsies un pa četriem kanāliem, tad maz EPL spēles būs iespējams redzēt.. ļoti slikti.

     [+] [-]

, 2024-02-01 13:31, pirms 3 mēnešiem
kamikaze rakstīja: Tet+ ir iekļauta Go3 sporta kanālu paka, vai tajā tiks iekļauts arī šis jaunais saturs no Viaplay?
Es arī gribētu rast atbildi uz šo jautājumu

     [+] [-]

, 2024-02-01 13:54, pirms 3 mēnešiem
Kā viņi tajos Go3 četros kanālos satilpinās visu to jauno vai labi pazīstamo veco saturu? Tad jau jācep augšā vēl kādi pieci papildu kanāli… Kaut kā nebūtu prieka, ja samazinātos Eirolīgas, ACB vai Šveices hoķa maču apraide.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-01 14:02, pirms 3 mēnešiem
ozs113 rakstīja: nez jautajums,ka vini visu to saturu,iespiedis ieksa,man go3 sport ir jau no pirmsakumiem,domajams cena ari noteikti mainisies...protams forsi,ka viss bus viena platforma,bet tiesam jautajums,ka vini tur visu saliks kopa
nav jau spainis, kurā var ieliet tikai tik, cik var ieliet

     [+] [-]

, 2024-02-01 14:20, pirms 3 mēnešiem
Viaplay bija labs ar to ,ka varēja viens abonēt un iedot profila paroli vēl pāris cilvēkiem.To pašu sākumā reklamēja it kā arī GO3 ,bet reāli tas nedarbojās ,jo kā vēl kāds skatās tā met ārā

  -1 [+] [-]

, 2024-02-01 14:21, pirms 3 mēnešiem
Karlo rakstīja: Kā viņi tajos Go3 četros kanālos satilpinās visu to jauno vai labi pazīstamo veco saturu? Tad jau jācep augšā vēl kādi pieci papildu kanāli… Kaut kā nebūtu prieka, ja samazinātos Eirolīgas, ACB vai Šveices hoķa maču apraide.
Tie četri kanāli ik pa laikam bija tukši.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-01 14:24, pirms 3 mēnešiem
coffijs rakstīja: Viaplay bija labs ar to ,ka varēja viens abonēt un iedot profila paroli vēl pāris cilvēkiem.To pašu sākumā reklamēja it kā arī GO3 ,bet reāli tas nedarbojās ,jo kā vēl kāds skatās tā met ārā
Gan Go3, gan Viaplay vienlaicīgi varēja/var skatīties 2 ierīcēs.

  +3 [+] [-]

, 2024-02-01 14:50, pirms 3 mēnešiem
coffijs rakstīja: Viaplay bija labs ar to ,ka varēja viens abonēt un iedot profila paroli vēl pāris cilvēkiem.To pašu sākumā reklamēja it kā arī GO3 ,bet reāli tas nedarbojās ,jo kā vēl kāds skatās tā met ārā
Go3 vienlaicīgi var skatīties 2 ierīcēs, ja tev ir dekoderis, tad bija vēl vairāk. Ja bez dekodera gribi 3 un vairāk ierīces - jāpērk vēl viens konts.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-01 15:09, pirms 3 mēnešiem
Go3 šobrīd ir 5 lineārie kanāli, no kuriem divi ir praktiski tukši (Sport3 un Sport 4), paredzēti retām tiešraidēm, līdz ar to neredzu problēmu pieprasītāko saturu salikt tajos. Pārējo, droši vien, atstās OTT variantā. Jautājums vien- vai par atsevišķu maksu, un ne tikai Go3 abonentiem, bet arī, piemēram, tiem, kuri Go3 skatās ar Tet+ un citu operatoru palīdzību.
Par Bundeslīgu izteikšu minējumu, ka to varēs iekš Setanta vērot, jo uz to tiesības tai pieder n-tajās valstīs, un neredzu iemeslu, lai nepaņemtu licenci arī uz Baltijas tirgu. Īpaši brīdī, kad jau ir divi Setanta Sports Baltic lineārie kanāli, no kuriem otrais pagaidām Baltijā ekskluzīvi piedāvā Turcijas un Itālijas basketa līgas, tiesa, tā arī ne pie viena vietējā operatora piedāvājumā neesmu redzējis.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-01 15:13, pirms 3 mēnešiem
Go3 tiek ieslēgts tikai uz WRC vai ERC posmiem ... tagad varēs iespējams uz F1 arī ieslēgt
Slēpts komentārs: Kartejais-Wannabe-Eksperts

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 15:56, pirms 3 mēnešiem
Skudriniekss rakstīja: Kur paliks Bundeslīga?
OTT Setanta jau ir.

     [+] [-]

, 2024-02-01 16:31, pirms 3 mēnešiem
Man ir TET viasat sporta paka. Manis pēc, lai maksu paceļ, galvenais, lai NHL regulāri palaiž un Eirolīgu nesamazina. Tad būs bomba.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-01 16:39, pirms 3 mēnešiem
bassline rakstīja: "Latvijas Futbola federācija piebilst, ka pieaugušo izlases tuvākās spēles martā un jūnijā būs pieejamas lineārā pārraidē bez maksas kādā no TV3 Group kanāliem"

Tas tad sanāk TV3 vai TV6? Ja tā, tad ļoti labi, un cerams, ka ar izlases spēlēm tā arī paliks
TV3 Group nav neviens bezmaksas kanāls.

Bezmaksas kanāli LV:
LTV1
LTV7
TV4
RETV
RIGA24
1 2 45 komentāri