Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: Čempione "Inter" sagrauj "Werder", Eto'o gūst "hattrick"

A grupa: Čempione "Inter" sagrauj "Werder", Eto'o gūst "hattrick"
Semjuels Eto'o trīs reizes šovakar pārspēja Timu Vīzi
Foto: Scanpix Sweden

Šovakar UEFA Čempionu līgas pamatturnīra A grupas otrās kārtas centrālajā mačā pašreizējā kausa turētāja Milānas "Inter" savā laukumā skaistā cīņā ar 4:0 iznīcināja viesus no Brēmenes "Werder". Uzvarētāju labā "hattrick" guva Semjuels Eto'o. Otrajā mačā "Tottenham Hotspur" ar 4:1 pieveica "Twente" futbolistus.

"Inter" nokārto uzvaru jau pirmajā puslaikā

Pirmais bīstamais moments bija 3.minūtē, kad ar tālu piespēli uzbrukumā tika izvirzīts Ugo Almeida, kuram gandrīz izdevās precīzi pārmest bumbu pāri Hulio Sēzaram, tomēr turpinājumā Inter aizsargi briesmas novērsa. Pēc neilga brīža soda laukumā pēc Eto'o piespēles sitienu ar galvu izdarīja Koutinju, taču bumba lidoja garām vārtu stabam. Tam sekoja Sneidera izgājiens pret Vīzi un Eto'o mēģinājums.

Vienā no retajām "Werder" izdevībām Almeidam pēc labas piespēles soda laukumā neizdevās trāpīt pa bumbu. 22.minūtē pēc "Werder" aizgulēšanās aizsardzībā Eto'o aizskrēja prom no Mertezakera un, apspēlējot Vīzi, raidīja bumbu vārtos – 1:0 par labu "Inter"! Pagāja vien pāris minūtes, kad Eto'o jau otro reizi pārspēja "Werder" vārtsargu – rezultāts kļuva 2:0 pēc nospēlētām 27. minūtēm!

Spēles temps nedaudz paātrinājās, un izdevības radās pie abiem vārtiem, te Arnautovičs kļūdījās, iedodot lieku piespēli Borovskim, te Stankovičs uzsita pa vārtiem, un tikai Vīzes meistarība glāba. Tomēr 33.minūtē "Inter" izvirzījās vadībā jau ar 3:0 – precīzs šoreiz bija Sneiders! Tā arī noslēdzās pirmais puslaiks.

Otrā puslaika sākumā Sēzara vietā devās Kastelaci, kura modrību viesi aktīvi pārbaudīja pirmajās minūtēs. Taču vairāk ''Inter'' neļāva pretiniekiem izvērsties, paši izveidojot vairākus bīstamus uzbrukumus. Tomēr drīz vien spēlētāju ātrumi mazinājās, Inter jau domāja par nākamajiem mačiem, tikmēr "Werder" neko īpaši bīstamu vairs nespēja. Treknu punktu mačam pielika Eto'o, kurš nepilnas desmit minūtes pirms mača beigām guva arī ceturtos komandas vārtus un "hattrick” sev! Ar pārliecinošu 4:0 "Inter" sagrāva vienu no Vācijas pagājušās sezonas labākajām komandām "Werder".

"Tottenham Hotspur" izmanto 11 metru soda sitienus

Pirmais puslaiks starp "Tottenham Hotspur" un "Twente" futbolistiem aizritēja ar nelielu mājinieku pārsvaru. Pēc Ruisa mēģinājuma pabiedēt "Tottenham” vārtsargu iniciatīvu pārņēma laukuma saimnieki, kuru rindās aktīvi bija vienības līderi Rafaels van der Vārts, Romāns Pavļučenko un Pīters Kraučs. "Twente" izturēja pirmo uzbrukumu vilni, un ap 30.minūti savērpa pamatīgu vētru pie pretinieku vārtiem. Tiesa, pat ar vairākiem mēģinājumiem pēc kārtas viņiem neizdevās atklāt rezultātu. 39.minūtē labākā izdevība bija mājiniekiem, kuri nopelnīja 11 metru soda sitienu uz Mihailova sargātajiem vārtiem. Tomēr arī šo momentu neizdevās realizēt, jo Van der Vārta sitienu atvairīja vārtsargs. Ar bezvārtu neizšķirtu 0:0 noslēdzās pirmais puslaiks.

Pēc pārtraukuma vispirms van der Vārts kompensēja savu neveiksmi par nerealizēto soda sitienu, gūstot pirmos vārtus "Tottenham" labā, bet jau pēc pāris minūtēm ar 11 metru soda sitienu rezultātu dubultoja Pavļučenko. "Twente" futbolistiem izdevās vienus vārtus atgūt, kad ar precīzu raidījumu izcēlās Čadli, turklāt pēc pāris minūtēm mājinieki palika mazākumā. Par otro dzelteno kartīti no laukuma bija spiests noiet Van der Vārts, taču pat desmit vīru sastāvā Pavļučenko atkal ar 11 metru soda sitienu atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 3:1! Pēdējos vārtus dažas minūtes pirms mača beigām guva Beils, nodrošinot gala rezultātu, "Tottenham" uzvaru ar 4:1.

Līdz ar to pēc divām kārtām ar četriem punktiem tabulā vadībā atrodas "Inter" un "Tottenham Hotspur", bet pa vienam punktam pagaidām ir "Twente" un "Werder" futbolistiem.

A grupa, 2.kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Inter – Werder4:0 (3:0)Sneijder 34’; Eto'o 27’; 21’; 81'
Tottenham Hotspur – FC Twente4:1 (0:0)Van der Vaart 47’; Pavlyuchenko 50’(11m); 64’(11m); Bale 85' - Chadli 56’

A grupa

VKlubsSUNZV.A.P
1Inter21106:24
2Tottenham Hotspur21106:34
3FC Twente20113:61
4Werder Bremen20112:6 1

Izmantotie resursi:
UEFA.com - Union of European Football Associations
Sport1.de | Sport | News | Ergebnisse | Live...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-09-29 23:43, pirms 14 gadiem
werder galigi paniikushi

  +3 [+] [-]

, 2010-09-29 23:48, pirms 14 gadiem
Šo spēli neskatījos, bet rezultāts ir likumsakarīgs, ja ņem vērā, ka "Werder" šobrīd šajā ČL ir viena no švakākajām aizsardzībām. To labi pierāda arī 5 aizvadītās Bundeslīgas kārtas, kur ielaistie 14 vārti ir 2. sliktākais rādītājs līgā.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-29 23:54, pirms 14 gadiem
Deportivo rakstīja: Šo spēli neskatījos, bet rezultāts ir likumsakarīgs, ja ņem vērā, ka "Werder" šobrīd šajā ČL ir viena no švakākajām aizsardzībām. To labi pierāda arī 5 aizvadītās Bundeslīgas kārtas, kur ielaistie 14 vārti ir 2. sliktākais rādītājs līgā.
Nja, Werder aizsardzība ir šizīga, tas nav noslēpums, daļēji jau arī kluba spēles stils ir tā cēlonis, vienīgi biju gaidījis, ka uzbrukums spēs turēt līdzi un savu tiesu golu sasist.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-30 10:44, pirms 14 gadiem
8 pasaules brīnums - "Werder" aizsardzība. Kopumā tik bezcerīgi nemaz neizskatījās, ja vien nebūtu to rupjo kļūdu. Varēja jau arī šo to iesists vācieši, bet nu paši vainīgi. Almeidam melnā diena.

Kas attiecas uz "Inter", tad tā bija īsta paraugstunda itāliešu izpildījumā. Būs vien jāņem visi sliktie vārdi atpakaļ, kurus esmu teicis par Eto'o. Beniteza vadībā viņš ir burtiski atdzīvojies un lido pa laukumu kā bitīte Augstākā klase. Kā vienmēr cepums arī Sneideram.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-30 10:49, pirms 14 gadiem
Taa tak inter.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-30 11:08, pirms 14 gadiem
nenormāls prieks par Spurs. Pirmā sezona CL un sākt šitā... Verders būtu sagrauts viņu mājās, ja ne pirmās spēles sindroms, Twente ar 3:1.... Būs interesanti redzēt, ko Spurs liks pretī Inter... Ceru, ka tā arī pārliecinoši ieņems otro vietu grupā un tiks tālāk....