Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: ''''Barcelona'' ir spēcīgāka''

Mourinju: ''''Barcelona'' ir spēcīgāka''
Pepe Gvardiola un Žozē Mourinju pēc vakardienas mača
Foto: AFP/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas grupu turnīra ietvaros tika aizvadīti astoņi mači. Vienā no tiem pašreizējie titula īpašnieki ''Barcelona'' futbolisti savā laukumā pārspēja itāļu klubu Milānas ''Inter''. Piedāvājam ieskatu abu komandu treneru un spēlētāju komentāros.

Atgādināsim, ka vakar Čempionu līgas F grupā pašreizējā titula īpašniece ''Barcelona'' savā laukumā uzņēma Milānas klubu ''Inter''. Ja abu komandu pirmā savstarpējā cīņā Milānā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, tad vakar ar rezultātu 2:0 pārāki bija ''Barcelona'' futbolisti. Vārtus spāņu kluba labā guva aizsargs Gerards Pikē un uzbrūkošā tipa pussargs Pedro Rodrigezs.

''Inter'' komandas treneris Žozē Mourinju: ''Viņiem ir laba komandas spēles struktūra. Zlatana Ibrahimoviča vietā lieliski nospēlēja Pedro. Sanāca tā, ka mums vairāk pietrūka Veslija Snaiders nekā ''Barsai'' Ibrahimoviča un Mesi. Kad jāsāk uzbrukums, Snaiders domā ātrāk nekā pārējie, tāpēc pietrūka viņa ātruma un prāta spēju. Taču man negribētos akcentēt uzmanību uz Snaidera prombūtni vai nepiešķirto pendeli uz Valdesa vārtiem. ''Barcelona'' pelnīja uzvaru. Pirmajā puslaikā viņi pilnībā mūs apspēlēja, bet otrajā spēle jau izlīdzinājās. Ja tiktu nozīmēta pendele, tad mačs ieietu citās sliedēs. Lai nu kā, ņemot vērā pašu spēli, var teikt, ka ''Barcelona'' ir spēcīgāka nekā ''Inter''. Kas attiecas uz mums, tad viss ir mūsu pašu rokās. Man patīk pašreizējā situācija grupā, jo ''Rubin'' Milānā vajadzēs tikai uzvaru. Viņiem būs jāuzbrūk, kas vēl vairāk dod man pārliecību par mūsu panākumu.''

''Barcelona'' treneris Pepe Gvardiola: ''Varu apveikt savu komandu ar uzvaru. Man ļoti patika, kā tā spēlēja. Pretī astotdaļfinālam esam spēruši ļoti platu soli. Tagad darbs jāpadara Kijevā – viss atkarīgs tikai no mums pašiem. Protams, jūtos daudz mierīgāks, kad laukumā ir gan Zlatans, gan Mesi, taču bija risks zaudēt viņus uz ilgu laiku, tāpēc nolēmām atstāt malā. Viņu ir ļoti svarīgi komandai, taču mūsu komandai katrs spēlētājs ir spējīgs sasniegt lielas lietas.''

''Barcelona'' pussargs Čavi: ''Mēs pilnībā apspēlējām ''Inter'' pēc visiem parametriem. Visa mača laikā dominējām tieši mēs un vienmēr ticējām sev. Mūsu izpildījumā tas bija lielisks šovs. Neskatoties uz vadošo spēlētāju traumām, mēs nodemonstrējām, cik spēcīgi esam.''

''Inter'' pussargs Dejans Stankovičs: ''Atbraukt uz Barselonu un ''Nou Camp'' diktēt savus noteikumus ir ļoti grūti. ''Rubin'' šeit izdevās uzvarēt, taču ''Barcelona'' vienalga bija un ir ļoti spēcīgs pretinieks. Mēs bijām nedaudz nobijušies. To var norakstīt uz lielo brāķi mūsu piespēlēs, taču tik un tā tas nav attaisnojums. Tagad mums priekšā spēle ar ''Rubin''. Tur nav daudz, ko runāt – jāiekļūst astotdaļfinālā.''

F grupas tabula

VKomandaSUNZVP
1.Barcelona52215:28
1.Inter51315:66
2.Rubin51314:56
4.Dynamo51226:75

Izmantotie resursi:
football-italia.net
fcbarcelona.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-11-25 17:00, pirms 15 gadiem
nuu tas zinams fakts.. bet nedomaju ka tik liela šķirba.. butu Starkvos inter treneris.. redzetu velnu bet nu tas taa

  +4 [+] [-]

, 2009-11-25 17:06, pirms 15 gadiem
jāpiekrīt Ervainam. Inter nav tā vieta, kur Maurinju ar saviem dotumiem var izpausties. ja viņam būtu vara, tad Inter būtu pavisam cita komanda un 50% no tagadējā sākumsastāva sēdētu rezervē, ja vispār viņi būtu komandā.

     [+] [-]

, 2009-11-25 17:16, pirms 15 gadiem
Var runāt par Mourinjo rocību komandā, bet tomēr.. Teikt, ka Inter ir vājāks klubs par Barsu man šķiet vnk nekorekti. Ja runa būtu par Rubin un Barsu, jā, objektīvi, protams, bet šeit tomēr abi ir futbola grandi un tā robeža nav tik milzīga. Bet, jāpiekrīt Xavi, jo Barsa patiešām dominēja jau no pirmās minūtes un otrie vārti, kuru arhitekts bija viņš pats - reti skaista izspēle.

  -3 [+] [-]

, 2009-11-25 17:19, pirms 15 gadiem
beidzot Mourinju ar savu Inter aprāvās

  -2 [+] [-]

, 2009-11-25 17:31, pirms 15 gadiem
nu ka ta ka speeciigaaka!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-25 17:32, pirms 15 gadiem
budd rakstīja: Var runāt par Mourinjo rocību komandā, bet tomēr.. Teikt, ka Inter ir vājāks klubs par Barsu man šķiet vnk nekorekti. Ja runa būtu par Rubin un Barsu, jā, objektīvi, protams, bet šeit tomēr abi ir futbola grandi un tā robeža nav tik milzīga. Bet, jāpiekrīt Xavi, jo Barsa patiešām dominēja jau no pirmās minūtes un otrie vārti, kuru arhitekts bija viņš pats - reti skaista izspēle.
nu, es domāju, ka vakardienas uzvara spēlē kurā Barsa tiešām dominēja un pārspēja Inter netikai ar savām lieliskajām kombinācijām, bet arī ar to, ka nedeva Interam tā reāli pat izveidot momentu, parāda, ka neskatoties uz to, ka abi šie klubi ir grandi, tomēr teikt, ka Barsa ir spēcīgāka par Inter ir diezgan korekti.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-25 18:20, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nu, es domāju, ka vakardienas uzvara spēlē kurā Barsa tiešām dominēja un pārspēja Inter netikai ar savām lieliskajām kombinācijām, bet arī ar to, ka nedeva Interam tā reāli pat izveidot momentu, parāda, ka neskatoties uz to, ka abi šie klubi ir grandi, tomēr teikt, ka Barsa ir spēcīgāka par Inter ir diezgan korekti.
redzami stiprāki.. Interam pietrūkst jauni spēlētāji.. ar Eto un Snaijderu ir pa maz.. Vajag to komandu attdzīvināt..

     [+] [-]

, 2009-11-25 19:06, pirms 15 gadiem
VOV baigais atklaajums dzekam! Kjip visi to sen jav nezinaaja!

     [+] [-]

, 2009-11-25 20:17, pirms 15 gadiem
kr1sha rakstīja: redzami stiprāki.. Interam pietrūkst jauni spēlētāji.. ar Eto un Snaijderu ir pa maz.. Vajag to komandu attdzīvināt..
vinji vienkarsi ir totali, pat nemaku teikt luzerii, neveiksminiekie cempionu liga, A seriju jau cik gadus vine, bet cempionu liga nejedz spelet...AC Milan toties lielsiski nokapajis saja tukstosgade..
Cempionu liga nav prieks Inter..ta izskatas..

     [+] [-]

, 2009-11-25 22:55, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: jāpiekrīt Ervainam. Inter nav tā vieta, kur Maurinju ar saviem dotumiem var izpausties. ja viņam būtu vara, tad Inter būtu pavisam cita komanda un 50% no tagadējā sākumsastāva sēdētu rezervē, ja vispār viņi būtu komandā.
Saki, kā tur īsti ir - Morati ir galvenā teikšana par sastāva komplektāciju?

     [+] [-]

, 2009-11-25 23:19, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Saki, kā tur īsti ir - Morati ir galvenā teikšana par sastāva komplektāciju?
Morati vienmēr ir izvēlējies un noteicis tos, kuriem un cik daudz ir jāspēlē. tik līdz trenerim tas nepatīk - trenera maiņa. bet viss notiek pēc Morati prāta.