Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Buharovs: ''Pret ''Dynamo'' bija grūtāk nekā pret ''Inter'' un ''Barcelona''''

Buharovs: ''Pret ''Dynamo'' bija grūtāk nekā pret ''Inter'' un ''Barcelona''''
Aleksandrs Buharovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas čempionu Kazaņas ''Rubin'' uzbrucējs Aleksandrs Buharovs pēc vakardienas UEFA Čempionu līgas spēles pret Kijevas ''Dynamo'', kurā abas komandas cīnījās neizšķirti 0:0, atzina, ka mačs pret ukraiņu klubu bijis pat grūtāks nekā pret grupas grandiem ''Inter'' un ''Barcelona''.

Atgādināsim, ka vakar UEFA Čempionu līgas F grupā Krievijas jaunie čempioni Kazaņas ''Rubin'' futbolisti savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Kijevas klubu ''Dynamo''. Abas komandas joprojām saglāba cerības iekļūt šī turnīra astotdaļfinālā. Pēc mača abu komandu uzbrukuma līderi – Aleksandrs Buharovs (''Rubin'') un Andrijs Ševčenko (''Dynamo'') dalījās iespaidos par aizvadīto maču un tālākajām izredzēm.

''Nospēlējām cienīgi, taču nedaudz nepatīkami un žēl, ka nespējām savus līdzjutējus iepriecināt ar uzvaru. Viņi to bija pelnījuši. Atbalsts bija fantastisks! Kopumā – viss kārtībā. Šis mačs, iespējams, mums bija grūtākais no visām mājas spēlēm. ''Dynamo'' ir spēcīgs pretinieks, spēlētāji ar labu fizisko sagatavotību un labu taktisko spēli. Jāatzīst, ka pret ''Dynamo'' bija spēlēt grūtāk nekā pret ''Inter'' un ''Barcelona''. Itāļi un spāņi centās spēli veidot no uzbrukuma, kamēr kijevieši vispirms sakārtoja spēli aizsardzībā un tad, kad izpētīja, kā spēlējam mēs, centās izmantot savas iespējas uz mūsu kļūdu rēķina. Lielā mērā ''Dynamo'' stils ir tāds pats kā mūsu. Varētu teikt, ka mēs spēlējām paši pret sevi un tas bija grūti,'' sacīja ''Rubin'' uzbrucējs Buharovs.

''Gribētu teikt, ka neviena komanda nebija pelnījusi zaudēt. Mačs bija ļoti grūts. Abām komandām neapmierināja neizšķirts rezultāts, tāpēc bīstami momenti bija gan pie vieniem, gan otriem vārtiem. Protams, labāku sniegumu traucēja parādīt sliktie laika apstākļi. Ņemot vērā, ka nospēlējām labi, tad kopumā komanda nejūtas sarūgtināta. Taču sarūgtināts esmu es, jo otrajā puslaikā trīs reizes neizmantoju iespēju gūt vārtus. Pašreiz viss ir mūsu rokās, un tas ir pats galvenais. Šajā grupā viegli nebija un nebūs nevienam, tai skaitā arī ''Barcelona'', kurai pēdējā mačā jāspēlē pret mums Kijevā. Mums ir laba komanda un mēs darīsim visu, lai iekļūtu nākošajā kārtā,'' tā ''Dynamo'' uzbrucējs Ševčenko.

F grupas tabula

VKomandaSUNZVP
1.Barcelona52215:28
1.Inter51315:66
2.Rubin51314:56
4.Dynamo51226:75

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FK22

  +2 [+] [-]

, 2009-11-25 20:47, pirms 15 gadiem
nu jaa zaudeejushi ir Dinamo pagaidaam taakaa vareetu pa pusei tam piekrist

  -3 [+] [-]

, 2009-11-25 20:49, pirms 15 gadiem
Nu protams - kas ir Barsa un Inters, vot Dina tas ir spēks, tik nez cik slāvu klubu no grupas tiks tālā. Riebīga aizdoma, ka neviens.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-25 21:13, pirms 15 gadiem
Pirmkārt, dinamo novērtēja pienācīgi pretiniekus un, otrkārt, spēlēt kazaņā dinamo nebija grūti, jo arī ukrainā ir ziema, bet barcelonas spēlētājiem tas bija grūts pārbaudījums.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-25 21:23, pirms 15 gadiem
Es būšu extāzē,ja Rubin un Kijevieši tiks tālāk.Tas būtu fantastiski atstāt grandus aiz strīpas

     [+] [-]

, 2009-11-25 21:49, pirms 15 gadiem
spilva1975 rakstīja: Es būšu extāzē,ja Rubin un Kijevieši tiks tālāk.Tas būtu fantastiski atstāt grandus aiz strīpas
nu nu pietiek jau ka Bayern un Liverpool netiks vismaz uzradaas konkurence FKV

     [+] [-]

, 2009-11-25 22:52, pirms 15 gadiem
spilva1975 rakstīja: Es būšu extāzē,ja Rubin un Kijevieši tiks tālāk.Tas būtu fantastiski atstāt grandus aiz strīpas
nu diezi vai sanaks but ekstazee. Iespejas abam slavu komandam ir sameraa zemas. Ja vel Rubin iespejas ir mazliet lielakas (" tik vien" japaveic kaa jauzvar Inter Milanaa, tad Dinamo vispar - ne tikai jauzvar, bet vismaz ar divu vartu parsvaru (pie kam ja Barselonas klubs iesit kaut vienus vartus, tad Kijevas parstavjiem jagust vismaz 3....). Nav jau neiespejami, bet izklausas pec fantastikas.... Ja vien ukraini neuzlies uz laukuma ledu diezi tas notiks