Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Abidālam jauns līgums ar ''Barcelona''

Abidālam jauns līgums ar ''Barcelona''
Eriks Abidāls
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba ''Barcelona'' aizsargs Eriks Abidāls, par spīti dažādām runām, ka komanda vasarā izrādījusi interesi par vairākiem augstas klases kreisās malas aizsargiem un varētu šķirties no viņa pakalpojumiem, ar klubu parakstījis jaunu līgumu un komandā paliks arī turpmāk.

Aizvadītajā sezonā Abidālu mocīja dažādi savainojumi, taču, neskatoties uz to, komandas rindās visu turnīru ietvaros viņš piedalījās 30 spēlēs. Franču futbolists arī sezonas noslēgumā izlaida pāris spēles, tai skaitā arī Čempionu līgas finālu, jo pāris mačos gan Spānijas čempionātā, gan Čempionu līgā tika noraidīts no laukuma. Vasarā parādījās ziņas, ka kluba vadība meklē komandai pastiprinājumu kreisās malas aizsarga postenī, taču Francijas izlases spēlētājs toreiz atklāja, ka vēlas palikt komandā arī turpmāk un no konkurences nebaidās. Klīda runas, ka ''Barcelona'' izrādījusi interesi par Anglijas Premjerlīgas kluba ''Chelsea'' spēlētāju Ešliju Koulu un Vācijas Bundeslīgas kluba ''Bayern Munich'' aizsargu Filipu Lāmu.

Lai nu kā, kļuvis zināms, ka 30 gadus vecais aizsargs un kluba vadība nolēmuši parakstīt jaunu līgumu. Iepriekšējais līgums ar kataloniešiem Abidālam bija līdz 2011. gadam, bet jaunais līgums paredz, ka tas būs spēkā līdz 2012. gadam. Ja kāds klubs vēlēsies iegādāties Abidālu , tad tam būs jāizpērk viņa līgums, kura vērtība sastāda 90 miljonus eiro.
Pats futbolists atzina, ka jūtas ļoti priecīgs par veikto darījumu. ''Šajā komandā jūtos ļoti labi. ''Barcelona'' ir labākā komanda pasaulē un, jo ilgāk es šeit būšu, jo labāk tas būs man pašam,'' kluba oficiālajā mājaslapā sacīja Abidāls, kurš uz Barselonu pārcēlās 2007. gadā, pārnākot no Francijas kluba ''Lyon''.

Jāatzīmē, ka Abidāls ir jau sestais spēlētājs, kurš pēdējo piecu mēnešu laikā pagarinājis līgumu ar klubu. Pirms viņa to paveikuši arī vārtsargs Viktors Valdess, aizsargi Jaja Turē un kapteinis Karless Pujols, pussargs Pedro Rodrigezs un uzbrucējs Lionels Mesi.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

     [+] [-]

, 2009-11-25 20:04, pirms 14 gadiem
Prieks par Abidalu !

     [+] [-]

, 2009-11-25 20:52, pirms 14 gadiem
Šad tad jau izdara kādus brāķus, bet kopumā ir labs aizsargs. Man vienmēr ir paticis kā viņš spēlē. Arī ar klubu viņam ir labas attiecības. Veiksmi un izturēt pārējos konkurentus.

     [+] [-]

, 2009-11-26 10:13, pirms 14 gadiem
Lāms noteikti spēlēs Barselonā, par to es nešaubos. Arī Anrī bija ilgtermiņa projekts.