Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ranjeri: "Pirms otrā puslaika nācās pārslēgt ātrumu"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Ranjeri: "Pirms otrā puslaika nācās pārslēgt ātrumu"
Klaudio Ranjeri
Foto: AFP/Scanpix

"AS Roma" galvenais treneris Klaudio Ranjeri pēc komandas lieliskā panākuma UEFA Čempionu līgas E grupas mačā ar Minhenes "Bayern" (3:2) atzina, ka spēles gaitu izdevās mainīt, pateicoties otrajā puslaikā uzkurinātajam spēles tempam. Savukārt viņa kolēģis pretējā nometnē Luiss van Gāls vel nebija gatavs skaidrot otrā puslaika fiasko iemeslus.

"Pēc pirmā puslaika viss izskatījās ļoti sarežģīti, tomēr otrajā puiši nospēlēja vienkārši lieliski. Viņi smagi cīnījās un galu galā panāca teicamu rezultātu. Esmu ļoti gandarīts par to," Klaudio Ranjeri neslēpa prieku par savu futbolistu cīņas sparu un raksturu. "Nav viegli spēlēt pret tādām komandām kā "Bayern", kas lieliski pietur bumbu un liek jums daudz pārvietoties. Mača pirmajā pusē viņi spēlējās ar mums kā kaķis ar peli, bet otrajā mums tomēr izdevās pārslēgt ātrumu, uzķert savu spēles tempu un izcīnīt uzvaru. Lai gan tas bija lieliski, labi apzināmies, ka vēl neesam kvalificējušies nākamajai kārtai un tam nepieciešams vēl viens solis," turpināja treneris.

Īpaši pateicības vārdi tika pieredzējušajam Frančesko Toti, kurš laukumā šoreiz devās vien 75. minūtē, bet desmit minūtes vēlāk no 11 metru atzīmes guva uzvaras vārtus: "Esmu pateicīgs Toti par pareizu attieksmi, jo saprotu, ka tādam spēlētājam, kā viņš, nav viegli atrasties uz rezervistu soliņa.Tomēr vēlējos ļaut šim futbolistam nedaudz atpūsties pirms divām svarīgām "Serie A" spēlēm, un viņš manu viedokli pilnībā atbalstīja."

"Ja paskaidrot, kāpēc spēle izvērsās mums par sliktu, būtu tik vienkārši, es jums būtu gatavs atbildēt uzreiz," "Bayern" galvenais treneris Luiss van Gāls pēc mača atklāja, ka šīs neveiksmes izskaidrošanai nepieciešama smalkāka analīze. "Vispirms man jāaprunājas ar spēlētājiem, jāsaprot, kā viņi jūtas un ko domā, un tas es varēšu saprast, kas īsti notika. Nav jau tā, ka viss, ko darījām, bija slikti, jo pirmajā puslaikā taču dominējām mēs," sprieda treneris.

Arī pēc šāda zaudējuma treneris saglabāja optimismu: "Mēs joprojām esam pirmie grupā un jau iekļuvuši 16 labāko komandu skaitā. Protams, šobrīd esam ļoti sarūgtināti, taču mēs zaudējām lieliskā spēlē, bet pirms tam deviņus mačus pēc kārtas nebijām izjutuši zaudējumu rūgtumu."

E grupas tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Bayern540113:612
2.Roma53029:109
3.Basel52038:86
4.Cluj51045:113

Izmantotie resursi
UEFA.com - The official website for European...

  +1 [+] [-]

, 2010-11-24 12:35, pirms 14 gadiem
Kāda tur analīze? - Nomainīja Riberī un Milleru pret Altintopu un Kontento un pēc brīža jau zaudēja vārtus. Turklāt vārtos bija jaunais Krafts, kura skološana man šķiet svarīgāka par spēli izbraukumā, kura būtībā neko neizšķir. Kā jau teicu, prieks, ka Gomess turpina bombardēt