Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fināla atkārtojumā "Inter" spēkosies ar "Bayern"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fināla atkārtojumā "Inter" spēkosies ar "Bayern"
Franks Riberī
Foto: Reuters/Scanpix

Šovakar plkst. 21:45 tiks izspēlētas UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pēdējo divu pāru pirmās spēles. Pagājušās sezonas atkārtojumā čempionvienība Milānas „Inter” uzņems Minhenes „Bayern”, bet 2008. gada uzvarētāja „Manchester United” viesosies Marseļā.

"Inter" un "Bayern" tiekas atkal

Kopš „Inter” un „Bayern” pēdējās tikšanās, kurā maijā ar 2:0 Čempionu līgas finālā uzvarēja Itālijas klubs, abu komandu sniegumā jūtams regress. Pašreiz pašmāju čempionātos gan „Inter”, gan „Bayern” atrodas trešajā vietā. Ja „Inter” vēl ir cerības aizstāvēt titulu un no līderes „Milan” šķir pieci punkti, tad „Bayern” 13 punktu deficītu pret Dortmundes „Borussia” diez vai spēs likvidēt. Abas komandas sezonu sāka katastrofāli, bet tagad ir atguvušās. Ja „Bayern” to paveikusi bez trenera maiņas, tad Milānā kopš pagājušas sezonas nomainījušies jau divi treneri. Leonardu vadībā „Inter” atsākusi uzvarēt, Minhenei pozitīvu lādiņu devusi Arjena Robena atgriešanās.

Čempioniem šodien nevarēs palīdzēt maija finālā abus vārtus guvušais argentīnietis Djēgo Milito, toties ierindā būs gan Veslijs Sneiders, kurš pēdējā Itālijas čempionāta spēlē tika atpūtināts, gan arī bijušais „Bayern” aizsardzības balsts Lusiu. Vidējā līnijā līdztekus Sneideram gatavi spēlēt arī Estebans Kambjaso un Dejans Stankovičs. Minhenes nometnē savainoto spēlētāju ziņā būtisku jaunumu nav.

„Komanda ir spējusi tikt pāri grūtam posmam un tagad esam ļoti motivēti šai spēlei. Katrai vienībai ir stiprās un vājās puses. Čempionu līgā ir „lieli” spēlētāji un komandas, tādi paši arī mērķi. Mēs esam pašreizējie čempioni un varam uzvarēt jebkuru pretinieku. Jau esam pierādījuši, ka varam tikt galā ar grūtībām, tas mums dod ticību. Spēlēsim kā čempioni,” optimistiski noskaņots pirms gaidāmas spēles ir Leonardu.

Tikmēr „Bayern” vadītājs Luiss van Gāls jau zina, kādā stilā spēlēs pretinieks: „Nevaram salīdzināt finālu ar astotdaļfināla spēli. Komanda ir mainījusies, varbūt daži spēlētāji vēl domā par to finālu, bet visi zina, ka vēlamies uzvarēt. Nedomāju, ka „Intet” pēc Žozē Mourinju aiziešanas ir daudz mainījusies – daži spēlētāji savainoti, notikušas dažas maiņas, taču būtiskākā izmaiņa ir treneris. Pats galvenais – „Inter” nav mainījusi savu spēles stilu. Ja redzējāt finālu un esat ievērojuši, kā viņi spēlē katru nedēļu, būsiet pamanījuši, ka „Inter” spēlē no aizsardzības.”

"Manchester United" pārbaudījums Marseļā

Velodromā (Marseļas komandas stadions) šovakar „Olympique” uzņems Anglijas Premjerlīgas līdervienību „Manchester United”. Trīsreiz šajā turnīrā uzvarējusī „United” Francijā ieradusies ar pamatīgiem robiem aizsardzībā un vidējā līnijā – Aleksa Fergusona rīcībā nebūs Rio Ferdinanda, Džonija Evansa, Raiena Gigsa, Andersona un arī Maikla Ovena, kas ir mazākais zaudējums no visiem. Nemanjas Vidiča pārinieks aizsardzības centrā būs Kriss Smolings, kurš ar saviem pienākumiem lieliski galā tika nesen notikušajā citā lielā spēlē – Mančestras derbijā.

Marseļai nebūs uzbrucēja Andrē-Pjēra Žinjaka, kuram cirkšņa savainojums liegs spēlēt divas nedēļas. Veselības problēmas ir arī citiem uzbrucējiem. Loikam Remī papēža savainojums, bet Brandau savainota potīte. Abi gan šodien varētu iziet laukumā. „Olympique” sastāvā pavisam noteikti būs bijušais Mančestras publikas mīlulis Gabriels Haince. Tāpat pieejams būs arī Matjē Valbuena, taču diez vai visas 90 minūtes, tāpēc viņu, visticamāk, redzēsim spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa. Abas komandas Eirokausos nav tikušās kopš 1999./2000. gada sezonas. Toreiz „United” savā laukumā uzvarēja ar 2:1, bet viesos zaudēja ar 0:1. Pols Skoulzs guva vienus no vārtiem Mančestrā notikušajā spēlē. „United” uzvarējusi deviņas no pēdējām desmit spēlēm izbraukumā Čempionu līgā un ir šī pāra favorīte.

„Mančestras klubs ir ar iespaidīgu vēsturi, bet tā simbols ir treneris Fergusons. Neatkarīgi no sastāva viņiem vienmēr ir uzvarētāju psiholoģija, „United” ir paraugs, kam sekot. Pret „United” mums klāsies ļoti grūti, Mančestras tikšana ceturtdaļfinālā būs loģisks iznākums, taču astotdaļfinālā ir divas spēles un viņu izslēgšana būtu lielisks sasniegums. Došanās uz „Old Trafford” būs smaga, jo pret „United” viņu laukumā spēlēt ir ļoti grūti, tāpēc centīsimies šovakar iegūt iespējami labāko rezultātu,” saka Marseļas treneris Didjē Dešāms, kuram „United” komanda labi zināma, jo Dešāms savulaik spēlēja „Chelsea”.

Tikmēr Fergusons nav noraizējies par novājināto sastāvu: „Mums ir pietiekami daudz labu spēlētāju, kas var aizstāt Gigsu un Andersonu, tāpēc neuztraucos par to. Marseļa ir ļoti atlētiska komanda ar stipriem aizsargiem. Šeit (Marseļā) ir lieliska atmosfēra un tā noteikti palīdzēs mājiniekiem. Neuzskatu savu komandu par favorīti, arī frančiem ir iespējas tikt tālāk.”

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 10:49, pirms 13 gadiem
Jaa Marseļai ir atlētiska komanda ar stipriem aizsargiem, bet sie aizsargi nav no tiem ātrakajiem un to varētu izmantot Rūnijs un īpasi Nani un Chicharito, ja tiks laists laukumaa

     [+] [-]

, 2011-02-23 10:50, pirms 13 gadiem
Par interesants Fināla atkārtojumu !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-23 12:04, pirms 13 gadiem
Par United lazareti nedaudz - Parks un Valensija atpakaļ ierindā varētu būt 3 nedēļu laikā, Andersons būs atpakaļ 2-3 nedēļu laikā, Rio un Evans vajadzētu būt gataviem nākamotrdienas spēlei pret Chelsea, un Giggs izies laukumā visdrīzāk jau šosestdien pret Wiganu.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-23 12:48, pirms 13 gadiem
par finala atkartojumu - inter!!!
Slēpts komentārs: janisseglins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-02-23 14:32, pirms 13 gadiem
inter uzvarēs, jo Bayern neko ievērības cienīgu nav parādijusi... Inter pašlaik ir uz īstā viļņa

  +5 [+] [-]

, 2011-02-23 14:42, pirms 13 gadiem
Gušļiks rakstīja: inter uzvarēs, jo Bayern neko ievērības cienīgu nav parādijusi... Inter pašlaik ir uz īstā viļņa
Tas ir tas pats Inter, kurš vēl nupat mocījās ar Cagliari un tā arī neko nespēja izdarīt pret Juvi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-23 17:24, pirms 13 gadiem
Gušļiks rakstīja: inter uzvarēs, jo Bayern neko ievērības cienīgu nav parādijusi... Inter pašlaik ir uz īstā viļņa
Es drīzāk teiktu otrādāk. Abām komandām ir problēmas. Lielāko ties visas dēļ traumām. Bet kopš Robbens ir atpakaļ Bayern ar katru spēli tabulā kāpjās uz augšu. Inter vēl aizvien ir nestabili vienu spēli nospēlē, kā pagājušā gada Inter, bet jau nākamajā no tās spēles ne miņas. Protams pāris ir ļoti līdzīgs var notikt jebkas.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 17:31, pirms 13 gadiem
būs grūti minhenei pret Inter,it ipaši zinot cik nestabila aizsardzība viņiem patreiz,bet vismaz ir kas sit iekšā,it ipaši pēc robbena atgriešanas spēle uzlabojusies,takā ceram uz bayern

  +3 [+] [-]

, 2011-02-23 17:40, pirms 13 gadiem
Par Bayern!

     [+] [-]

, 2011-02-23 18:21, pirms 13 gadiem
host rakstīja: Es drīzāk teiktu otrādāk. Abām komandām ir problēmas. Lielāko ties visas dēļ traumām. Bet kopš Robbens ir atpakaļ Bayern ar katru spēli tabulā kāpjās uz augšu. Inter vēl aizvien ir nestabili vienu spēli nospēlē, kā pagājušā gada Inter, bet jau nākamajā no tās spēles ne miņas. Protams pāris ir ļoti līdzīgs var notikt jebkas.
Buutiibaa taisniiba.Domaaju,ka pat Bayern ir priekshrociiba tajaa,ka vinji ir ljoti griboshi atriebties par pagaajusho gadu un,jaa,arii peedeejaas speeles vinji aizvadiijushi paarliecinoshaak.Personiigi uzskatu,ka shajaa speelee ir 50-50,bet kopumaa 60-40 Bayernam.
Bet vienmeer palieku optimists un ceru,ka Inter tomeer panjems.
Non mollare mai!

     [+] [-]

, 2011-02-23 19:44, pirms 13 gadiem
kaads varbuut zin, kaadu adressi kur pa velti varees skatiities ?!

     [+] [-]

, 2011-02-23 20:31, pirms 13 gadiem
Viss būs atkarīgs no "Bayern" aizsardzības. Redzēsim, vai spēs iesist vairāk nekā ielaist. Protams, par "Bayern"!

     [+] [-]

, 2011-02-23 20:36, pirms 13 gadiem
Japan rakstīja: kaads varbuut zin, kaadu adressi kur pa velti varees skatiities ?!
šeit var vnm skatīties: atdhenet.tv vai fromsport.com

     [+] [-]

, 2011-02-23 21:33, pirms 13 gadiem
GO BAYERN GO !!!

     [+] [-]

, 2011-02-23 22:06, pirms 13 gadiem
Watch Live Inter Milan vs Bayern Munchen

komentētājs iespārda

     [+] [-]

, 2011-02-23 22:34, pirms 13 gadiem
Spēle skatāma un tas priecē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-23 23:36, pirms 13 gadiem
Krafts velk

     [+] [-]

, 2011-02-23 23:39, pirms 13 gadiem
IDEĀLI!! Robben!! Gomez!! KRAFT!!