Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju Madridē pret "Spurs" nelika pelnīt kartītes, Rednaps smīkņā par tiesnesi aiz vārtiem

Andris Liepa
Andris Liepa

Mourinju Madridē pret "Spurs" nelika pelnīt kartītes, Rednaps smīkņā par tiesnesi aiz vārtiem
Harijs Rednaps un Žozē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Vakar noslēdzās UEFA Čempionu līgas 1/4 fināli. „Real” treneris Žozē Mourinju atklāja, ka pirmajā mačā Madridē šoreiz atturējies no lēmuma likt spēlētājiem pelnīt dzeltenās kartītes, savukārt „Tottenham Hotspur” treneris Harijs Rednaps izteica neizpratni, kamdēļ nepieciešams tiesnesis aiz vārtiem.

Žozē Mourinju: „Redzēsim, kas notiks cīņā ar „Barcelona”. Mums ir ambīcijas. Pusfināls ir pusfināls, tajā jebkas var notikt. Atgriežoties pie darba, domāšu par sestdienas spēli, nevis Čempionu līgu.” Portugālis pret „Tottenham Hotspur” izlika spēcīgu sastāvu, riskējot, ka kāds izpelnās dzelteno kartīšu izraisītu diskvalifikāciju (piemēram, barselonietis Andress Injesta ar dzelteno kartīti kabatā izlaida maču Doņeckā), kas daudzus izbrīnīja, atceroties, ka vēl nesen portugāļu treneris tika pie soda, liekot speciāli saviem spēlētājiem pelnīt dzeltenās kartītes, lai izlaistu nesvarīgās spēles. Mourinju to komentēja šādi: „Varbūt jūs varat rast iemeslu, kāpēc Mourinju nedrīkst dzēst dzeltenās kartītes, bet citi treneri drīkst. Ja runā godīgi, kā vienmēr to daru, kad iesitām Totenhemai ceturtos vārtus „Bernabeu”,. mans asistents teica man: „Ronaldu un Karvalju jānopelna dzeltenās kartītes.” Taču teicu viņam „nē”, jo tad mani un manus spēlētājus diskvalificētu uz pusfināliem.”

Harijs Rednaps, „Tottenham Hotspur” treneris: „Būs grūti, taču mūsu mērķis tagad ir tikt Premjerlīgas četriniekā. Mums būtu jāspēj šāds uzdevums paveikt katru gadu. Šogad gan nebūs viegli īpaši tāpēc, ka „Manchester City” ir attīstījusies. Drīz mums jāspēlē ar „Arsenal”, „Chelsea”, „Manchester City” – tās būs grūtas spēles, taču ir labi, ka joprojām varam par ko cīnīties, nevis atrasties, piemēram, 12. vietā. „Real”? Palikšana mazākumā pirmajā spēlē padarīja uzdevumu par neiespējamu. Šīs dienas ielaistie vārti [pēc vārtsarga kļūdas] radīja vilšanos, taču pirms tam vārtsargs mūs jau nereti glāba.” Rednaps arī ironiski izteicās par tiesnesi aiz vārtiem pendeles nepiešķiršanas brīdī (Šabi Alonso nogāza Luku Modriču): „Dažreiz brīnos, ko puisis aiz vārtiem dara. Viņam noteikti jābūt iemeslam, kāpēc viņš tur stāv, taču es to vēl neesmu atklājis.”

Otrajā pārī „Schalke” vēlreiz apspēlēja „Inter”. Vācu kluba treneris Ralfs Rangniks: „Pagājušajā nedēļā uzvarējām pateicoties drosmīgai uzbrukšanai, bet šodien izcili nospēlējām aizsardzībā. Devām viņiem varbūt kādas divas iespējas un, ja paskatīsieties uz „Inter” priekšējo līniju, sapratīsiet, ko mani puiši paveica. Futbolā viss kas var notikt, un Itālijas mediji bija publicējuši piemērus, kur atbildes mačā viss apgriežas kājām gaisā. Taču mēs nospēlējām lieliski, atslēgas panākums bija divi balsta pussargi. Dalība pusfinālā mums ir kaut kas ārkārtējs un pret „Manchester United” sāksim tāpat kā pret „Inter” – kā izteikti pastarīši. Taču atkal jau – viss ir iespējams un varam sasniegt finālu. Vispirms gan labi jānospēlē Bundeslīgā, lai tas paaugstinātu mūsu garu.”

„Inter” treneris Leonardo: „Lielākā atšķirība starp komandām bija tāda, ka viņi izmantoja savas iespējas, bet mēs nē. Cerēju, ka šodien gūsim ātros vārtus, taču tas nenotika. Sezona ir kā garš maratons un dažos brīžos nerādījām savu labāko sniegumu. Tikām par to sodīti pirmajā spēlē.”

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
The official website for European football –...

  -4 [+] [-]

, 2011-04-14 11:53, pirms 13 gadiem
Es gan zinu, ko puisis aiz vārtiem dara - nopelna normālu kāpi 90 minūtēs par nekā nedarīšanu.
TSO jau gan bišku zagnul, nav jau tā ka, ka ar tām kartiņām tam nebūtu pamata - kad Ramos un Alonso toreiz vilcināja spēli. Ja CR7 būtu kādam normāli ielicis kājās, diez vai kāds ko bilstu par speciālu kartiņu nopelnīšanu. Bet ar kartiņām vai ne, Barcai ir jākrīt!

 +12 [+] [-]

, 2011-04-14 11:56, pirms 13 gadiem
Rauls ir visu komandu kapracis.Tas speletajs tocna atpelna savu naudu.

  -4 [+] [-]

, 2011-04-14 11:58, pirms 13 gadiem
da_silva rakstīja: Es gan zinu, ko puisis aiz vārtiem dara - nopelna normālu kāpi 90 minūtēs par nekā nedarīšanu.
TSO jau gan bišku zagnul, nav jau tā ka, ka ar tām kartiņām tam nebūtu pamata - kad Ramos un Alonso toreiz vilcināja spēli. Ja CR7 būtu kādam normāli ielicis kājās, diez vai kāds ko bilstu par speciālu kartiņu nopelnīšanu. Bet ar kartiņām vai ne, Barcai ir jākrīt!
Barcelona uzvarēs (:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-14 12:21, pirms 13 gadiem
Es gan zinu, ko tas puisis aiz vārtiem dara - skatās vai bumba šķērso gala/vārtu līniju, vai nē - un tas ir arī viss viņa darbs, par ko arī saņem naudiņu... nav viņam jāvērtē, vai bija pendeles, vai nebija utt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-14 13:01, pirms 13 gadiem
kristapz16 rakstīja: Es gan zinu, ko tas puisis aiz vārtiem dara - skatās vai bumba šķērso gala/vārtu līniju, vai nē - un tas ir arī viss viņa darbs, par ko arī saņem naudiņu... nav viņam jāvērtē, vai bija pendeles, vai nebija utt...
OHO tiesnesim, kaut arī tam kas stāv aiz vārtiem, nav jāvērtē pārkāpumi!?! Interesants viedoklis! Tad varbūt vajadzētu ielikt vel pa vienam tiesnesim aiz vārtiem kuri skatīsies pārkāpumus?
Bet vispār jau ir vairāk kā skaidrs, ka tie tiesneši aiz vārtiem savu atrašanos tur neattaisno. Brīžiem izskatās, ka viņi paši nesaprot kādēļ tur atrodas Nav man gadijies redzēt, ka galvenais tiesnesis kādreiz ar to gala tiesnesi konsultētos vai otrādi, tas papildtiesnesis būtu norādījis uz pārkāpumu kuru galvenais nav pamanījis... acu aizmālēšana!!!