Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Abidāls var atgriezties jau rīt spēlē pret "Real"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Abidāls var atgriezties jau rīt spēlē pret "Real"
Eriks Abidāls
Foto: AFP/Scanpix

"Barcelona" sastāvā rītdienas UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes mačam savā laukumā pret "Real" iekļāvusi franču aizsargu Eriku Abidālu, kurš nav spēlējis kopš marta vidus.

Atgādinām, ka 17. martā Abidālam tika veikta trīs stundas ilga operācija, kurā tika operēts aknu audzējs. Kreisās malas aizsargam, kurš nepieciešamības gadījumā var darboties arī centrā, nebija noteikts atgriešanās laukumā laiks.

Katalonijas klubs pēc operācijas uzsvēra, ka 31 gadu vecajam Abidālam tiks dots tik daudz laika, cik futbolists uzskatīs par nepieciešamu. Kļuvis zināms, ka francūzis varēs uzspēlēt jau šajā sezonā, un "Barca" viņu iekļāvusi pieteikumā rītdienas mačam pret "Real", kas centīsies atspēlēt pagājušajā nedēļā savā laukumā iekrāto 0-2 deficītu.

"Tas, ka viņš var spēlēt, ir dienas svarīgākā ziņa," tradicionālajā pirmsspēles preses konferencē teica "Barcelona" treneris Peps Gvardiola, kurš rīt varēs rēķināties arī ar spāņu pussargu Andresu Injestu. Viņš izlaida pirmo pusfināla spēli pret "Real" kājas savainojuma dēļ.

Rītdienas spēles sakarā vēl jāpiebilst, ka UEFA šodien noraidīja abu klubu iesniegtās sūdzības. "Real" nebija mierā ar Pepes un Žozē Mourinju noraidījumiem, kā arī ar to, cik bieži Barselonas kluba futbolisti mača laikā simulējuši. "Barcelona" izrādīja nepatiku par to, ka pirmās spēles pārtraukumā sarkanā kartīte tika parādīta komandas rezerves vārtsargam Hosē Pinto, kā arī sūdzējās par Mourinju pēcspēles komentāros izteiktos apvainojumus Pepem Gvardiolam par negodīgā cīņā gūtiem tituliem.

Mourinju asistents Aitors Karanka: "Visi redzēja to, kas notika pirmajā spēlē mūsu stadionā. Futbolā ir noteiktas vērtības un godīgas spēles cienīšana. Rīt laukumā dosies futbolisti, kuri neciena godīgu spēli. Pēc UEFA lēmuma rītdienas spēle aiziet otrā plānā."

Karanka vērsa uzmanību uz to, ka sezonas gaitā UEFA sodījusi "Real" komandu un tās futbolistus par godīgas spēles principu neievērošanu, nopelnot apzinātus brīdinājumus, lai nenozīmīgā spēlē varētu izciest diskvalifikāciju, bet tagad "Barcelona" nav sodīta par necieņas izrādīšanu godīgas spēles principiem.

Izmantotie resursi:
AP

Slēpts komentārs: tomats

  +6 [+] [-]

, 2011-05-02 23:46, pirms 13 gadiem
Well done Abidal!

  +6 [+] [-]

, 2011-05-02 23:47, pirms 13 gadiem
Ziņas par Abidālu ir fantastisks jaunums! Prieks par viņa atgriešanos ir milzum liels.

Kad kļuva zināms, ka Mourinjo šīsdienas preses konferencē neparādīsies, sporta mediji noteikti skumji nopūtās, jo tas nozīmētu, ka nebūs inčīgu virsrakstu, ko likt uz avīžu pirmajām lapām nākamajā dienā. Bet, viņiem par lielu veiksmi, Karanka pacentās viskautko interesantu pateikt vistipiskākajā Mourinjo stilā.

No vienas puses šīs 4 spēles būs bijušas histēriski aizraujošas (it sevišķi visas muļķības ārpus laukuma), bet no otras puses - būs miers, kad tas viss būs beidzies.

  +6 [+] [-]

, 2011-05-03 00:12, pirms 13 gadiem
Vismaz UEFA pietika prāta neturpināt šito muļķošanos.

  -4 [+] [-]

, 2011-05-03 00:20, pirms 13 gadiem
Gan jau Mourinijos kko izdomas, Pepe domaju ar kko izdomajis!

Ceru uz skaistu speli,bez simulacijam,bez skraidishanas apkart tiesnesim un kko ludzot,ka ari konsikventu tiesashanu!

GO REAL GO!

  +2 [+] [-]

, 2011-05-03 00:56, pirms 13 gadiem
Lieliski jaunumi,kad Barcas aizsargi krīt kā mušas(Adriano,Maxvels,Milito visi ar traumām,Pujols ar nav īsti par 100%gatavs)Abidals ir īsts līderis un viņa atgriešanās noteikti pacels kommandas pārliecību par tikšanu finālā

  -1 [+] [-]

, 2011-05-03 06:13, pirms 13 gadiem
Sekmes! Spēle tīri formāla rakstura. Pavērosim caurstaigājamu sētu
Jūtu līdzi Žozē.

  +3 [+] [-]

, 2011-05-03 15:50, pirms 13 gadiem
Liels prieks un mazliet pat brīnums, ka Abidāls jau tik ātri ir atpakaļ. Spēcīgs vīrs.