Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs pirms spēles ar ''Puskas Academy'': ''Visi ir izsalkuši un grib spēlēt''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morozs pirms spēles ar ''Puskas Academy'': ''Visi ir izsalkuši un grib spēlēt''
Viktors Morozs. Foto: RFS

Latvijas futbola komandas RFS galvenais treneris Viktors Morozs dienu pirms UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmās spēles Slokas stadionā pret Ungārijas ''Puskas Academy'' apgalvoja, ka vienība ir gatava spēlei, un ka pretinieks ir augstvērtīga komanda ar kvalitatīviem spēlētājiem.

Latvijas futbola komanda RFS jau rītdien savā laukumā aizvadīs UEFA Konferences līgas otrās kārtas pirmo spēli pret Ungārijas otrās vietas ieguvēju iepriekšējā sezonā ''Puskas Academy''. RFS otrajā kārtā iekļuva ļoti grūtā cīņā, tikai pagarinājumā apspēlējot Fēru salu ''KI Klaksvik''. Uzvaras gadījumā otrajā kārtā divu spēļu summā RFS nākamajā kārtā tiksies pret Beļģijas ''Gent'' vai Norvēģijas ''Valerenga''.

''Noskaņojums ir ļoti labs, jo vienmēr Eirokausu spēles ir ļoti svarīgas gan spēlētājiem, gan treneriem. Visi spēlētāji ir gatavi, visi izsalkuši, visi grib spēlēt un tas priecē,'' preses konferenci dienu pirms mača iesāka RFS galvenais treneris Viktors Morozs.

''Pretinieku esam diezgan daudz pētījuši. Zinām viņu stiprās puses. Protams, varam teikt, ka ļoti nopietns pretinieks ar ļoti labu spēles struktūru un diezgan kvalitatīviem spēlētājiem. Viss sākas no rezultāta 0:0 un tad jau redzēsim,'' īsu ieskatu Ungārijas pretiniekā deva galvenais treneris.

Pirmā spēle plkst. 19:00 notiks Slokas stadionā un to iespējams apmeklēt arī līdzjutējiem. Biļešu cena pieci eiro. Atbildes spēle Ungārijā notiks nedēļu vēlāk.

     [+] [-]

, 2021-07-21 23:06, pirms 3 gadiem
Liekas, ka RFS mājās sanāks, bet izbraukumā būs grūti.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-21 23:59, pirms 3 gadiem
Tikko beidzās Varšavas Legia un Flora spēle.Visu maču igauņi cienīgi pretojās poļu stiprākajam klubam un tikai kompensācijas laikā Legia izdevās izraut uzvaru ar 2:1 Poļu komanda pilna ar brazīļu,portugāļu un balkānu leģionāriem,Floras sastāvā NEVIENA leģionāra.Mums nemaz tāds klubs nav virslīgā,kur būtu tikai latviešu spēlētāji.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-22 00:26, pirms 3 gadiem
pipec tu klauns moroz. visi kipa baigi raujas spelet. a ko tad nespeleja pirmaja spele sakuma, kad lazu laida!!!! ja jau tev iespeja bija un tu neizmantoji, tad ko tu vel pec tam ar kulakiem vicinies. klaunu bars ER FE ŠĀ

  +1 [+] [-]

, 2021-07-22 00:33, pirms 3 gadiem
RFS pieteikusi Igaunijas izlases spēlētāju Arturu Piku.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-22 00:45, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Tikko beidzās Varšavas Legia un Flora spēle.Visu maču igauņi cienīgi pretojās poļu stiprākajam klubam un tikai kompensācijas laikā Legia izdevās izraut uzvaru ar 2:1 Poļu komanda pilna ar brazīļu,portugāļu un balkānu leģionāriem,Floras sastāvā NEVIENA leģionāra.Mums nemaz tāds klubs nav virslīgā,kur būtu tikai latviešu spēlētāji.
Te jau arī ir jāskatās cik vispār leģionāri igauņiem, kā tādi spēlē Eiropas/Pasaules augstākajās valstu līgās. Ja nemaldos tikai četri ir.

Kā arī Florā puse no sākuma sastāva spēlētājiem ir vai nu vecie buki, kam ir liela pieredze bijusi ārzemēs un atgriezās Igaunijā, vai arī spēlētāji, kas ir izmēģinājuši ārzemēs, bet tā pat kā Ikaunieks - neizdevās un atbrauca atpakaļ.

Nevaru vienīgi izprast, kāpēc pārējie jaunie Floras audzēkņi neraujas uz ārzemēm spēlēt, ja jau šādi spēlē?

     [+] [-]

, 2021-07-22 00:49, pirms 3 gadiem
austrumnieks rakstīja: RFS pieteikusi Igaunijas izlases spēlētāju Arturu Piku.
Šķiet, ar Dubru uzspēlēja kopā BATE rindās.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-22 02:29, pirms 3 gadiem
Šaubos, ka Floras taktika ar vietējiem dos kādu rezultātu. Vietējiem jāuzvar konkurencē ar leģiomāriem, tikai tad ir izaugsme gan klubam, gan izlases spēlētājiem.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-22 08:08, pirms 3 gadiem
fkscd rakstīja: Šaubos, ka Floras taktika ar vietējiem dos kādu rezultātu. Vietējiem jāuzvar konkurencē ar leģiomāriem, tikai tad ir izaugsme gan klubam, gan izlases spēlētājiem.
Flora spēlē čempionu līgā,kvalifikācijas otrajā kārtā.To ,ka klubs spēlē tikai ar Igaunijas pilsoņiem ,novēroju jau pērn.Tas taču ir tikai apsveicami,ka klubs spēj tikai ar saviem spēlētājiem konkurēt tādā līmenī un spēlēt līdzīgi ar Polijas vadošo klubu,kas norāda vienīgi to,ka tā ir sava veida izaugsme,kas palīdzēs arī Igaunijas izlasei.Es spēli noskatījos pilnībā ,Legija protams kontrolēja spēles gaitu,bet igauņi atbildēja ar sakarīgiem pretuzbrukumiem un nekāda autobusa.

     [+] [-]

, 2021-07-22 10:24, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Flora spēlē čempionu līgā,kvalifikācijas otrajā kārtā.To ,ka klubs spēlē tikai ar Igaunijas pilsoņiem ,novēroju jau pērn.Tas taču ir tikai apsveicami,ka klubs spēj tikai ar saviem spēlētājiem konkurēt tādā līmenī un spēlēt līdzīgi ar Polijas vadošo klubu,kas norāda vienīgi to,ka tā ir sava veida izaugsme,kas palīdzēs arī Igaunijas izlasei.Es spēli noskatījos pilnībā ,Legija protams kontrolēja spēles gaitu,bet igauņi atbildēja ar sakarīgiem pretuzbrukumiem un nekāda autobusa.
ja spele uz pretuzbrukiem,tad tas ir autobus