Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs: ''It kā uzvarējām 4:0, bet nevaru apgalvot, ka bija ļoti viegla spēle''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Morozs: ''It kā uzvarējām 4:0, bet nevaru apgalvot, ka bija ļoti viegla spēle''
Viktors Morozs Larnē. Foto: Sanita Ieva Sparāne/fkrfs.lv

Latvijas čempione futbolā RFS vakar Ziemeļīrijā lauza 15 gadu sausuma periodu UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, ar 4:0 mačā un 7:0 summā sagraujot ''Larne'' futbolistus un sasniedzot kvalifikācijas otro kārtu. Pēc spēles rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs sacīja, ka spēle neesot bijusi tik viegla, kā rezultāts rāda.

''It kā uzvarējām 4:0, bet nevaru apgalvot, ka bija ļoti viegla spēle, it īpaši pirmajās 20 minūtēs. Bija tiešām grūti un pretiniekiem bija laba iespēja. Ja viņi tur gūtu vārtus, saprotam, ka būtu grūtāk, bet kopumā čaļi malači. Tās 20 minūtes adaptējāmies. Arī pretinieks drusku pamainīja savu izkārtojumu. Gatavojāmies citam. Kad to visu sapratām, viss kļuva labāk. Protams, pirmie vārti šajā spēlē bija ļoti svarīgi. Pēc pirmā puslaika galvenais jau bija izvairīties no dzeltenajām kartītēm un savainojumiem, pabeigt spēli, lai visi būtu ierindā nākamajās spēlēs,'' par aizvadīto spēli pret ''Larne'' sacīja Viktors Morozs.

Vai mentāli gatavoji komandu tam, ka spēles sākums varētu būt pats grūtākais, ziemeļīriem metoties atspēlēties? ''Protams, mēs par to runājām, bet čaļi arī visu to labi saprata un saprata tieši tās komandas un valsts čempionāta speficiku, tāpēc visi bija ļoti nopietni noskaņoti. Tikai atgādinājām dažas lietas, kuras ir ļoti svarīgas. Kopumā zinājām, ka pēc rezultāta 3:0 pirmajā spēlē nekas nebija garantēts. Spēle arī to parādīja. Vēlreiz gribu veltīt labus vārdus spēlētājiem. Tā var gadīties jebkurā spēlē. Tev arī jāpastrādā aizsardzībā tā, lai pretiniekam nebūtu labu iespēju. Bija viena, bet kopumā redzēju, ka, pat strādājot dziļi aizsardzībā, mēs neļāvām pretiniekam izveidot kaut ko bīstamu. Kad paņēmām bumbu un varējām labāk presingot, saprotot to formāciju un mūsu funkcijas, jau aizgāja daudz labāk,'' turpināja RFS galvenais treneris.

Nākamajā nedēļā RFS turpinās UEFA Čempionu līgas kvalifikāciju, otrajā kārtā viesojoties pie Norvēģijas vienības ''Bodo/Glimt''. Pirmā spēle Norvēģijā paredzēta 23. jūlijā, bet atbildes mačs Rīgā norisināsies 30. jūlijā.

     [+] [-]

, 2024-07-18 18:55, pirms 2 mēnešiem
Peps trenē RFS? Nav brīnums,ka tādi rezultāti