Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubi pirms Eirokausu pirmās kārtas izlozes uzzina iespējamās pretinieces

Agris Suveizda

Latvijas klubi pirms Eirokausu pirmās kārtas izlozes uzzina iespējamās pretinieces
RFS pussargs Adams Marhijevs. Foto: Sanita Sparāne/RFS

UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā rīt notiks Eirokausu turnīru kvalifikācijas pirmās kārtas izlozes, kurās pretinieces uzzinās arī trīs no četriem Latvijas Eirokausu klubiem. Dienu pirms izlozēm UEFA izsētās un neizsētās komandas, kā ierasts, pēc ģeogrāfiskā principa sadalījusi sīkākās grupiņās.

Latvijas klubi Čempionu līgas atlases kārtu nav pārvarējuši jau 15 gadus, taču tikai trešo reizi šajā laika posmā Latvijas čempionvienība būs izsēto pulkā. RFS iespējamo pretinieču klāsts no četrpadsmit vienībām sarucis līdz piecām – potenciāli spēcīgākā pretiniece varētu būt Slovēnijas "Celje", tāpat starp variantiem ir Kaspara Dubras pārstāvētā Lietuvas čempione "Panevežys", kā arī "Larne" (Ziemeļīrija), "Vikingur" (Islande) un "Differdange" (Luksemburga).

Konferences līgas pirmajā kārtā Latviju pārstāvēs izsētā "Liepāja", kas ceļazīmi ieguva "Valmieras" nodokļu parādu dēļ, un neizsētā "Auda". Liepājnieku pretinieki būs starp šīm piecām komandām – Velsas "Bala Town", Fēru salu "Vikingur", Islandes "Stjarnan", Somijas VPS un Gibraltāra "Magpies". "Audai" savukārt ir šādas iespējamās pretinieces – Somijas KuPS, Fēru salu B36, Igaunijas "Flora", Velsas "Connah's Quay Nomads" un Albānijas "Vllaznia".

Čempionu līgas pirmās kārtas izloze rīt gaidāma plkst. 15.00 pēc Latvijas laika, Konferences līgas pirmās kārtas izloze – plkst. 17.00 pēc Latvijas laika, bet otrās kārtas izlozes notiks trešdien, kad savu pretinieci Konferences līgā uzzinās arī izsētā "Riga". Čempionu līgas pirmā spēle būs jāaizvada 9. vai 10. jūlijā, Konferences līgā – 11. jūlijā.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
https://www.uefa.com/uefaeuropaconf...

     [+] [-]

, 2024-06-17 16:46, pirms nedēļas
Smiešos, ja Liepāja dabūs pretiniekos komandu no Gibraltāra un pakāsīs

  -1 [+] [-]

, 2024-06-17 16:56, pirms nedēļas
RFS 4/5 dueļiem favorīts.

Auda 2/5 dueļiem favorīts.

Liepāja 5/5 dueļiem favorīts.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-17 20:04, pirms nedēļas
Liepajas pretinieki:
Faru Salas 1 vieta
Gibraltar 3 vieta
Somija 2 vieta
Velsa 3 vieta
Islande 7 vieta...
Viens variants spelet pret Islandes Stranjans...

  -1 [+] [-]

, 2024-06-17 20:27, pirms nedēļas
novelu Rigai pec iespejas stipraku pretinieku un smagu zaudejumu pirmaja karta, parejam novelu vieglakos pretiniekus!

     [+] [-]

, 2024-06-18 00:06, pirms nedēļas
Audai pretī var iekrist Levadia, ne Flora.