Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Rednaps: ''Fantastisks vakars, Beils ir apbrīnojams spēlētājs''

Rednaps: ''Fantastisks vakars, Beils ir apbrīnojams spēlētājs''
Garets Beils cīņā ar Maikonu
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakar izcīnītās skaistās uzvaras UEFA Čempionu līgas ietvaros pār pašreizējo kausa īpašnieci Milānas ''Inter'' ar rezultātu 3:1, ''Tottehnam Hotspur'' galvenais treneris Harijs Rednaps atzīmējis komandas grūto darbu no pirmās līdz pēdējais spēles minūtei.

Atgādināsim, ka vakar tika aizvadītas pirmās astoņas Čempionu līgas grupu turnīra 4. kārtas spēles. A grupas līderu cīņā Londonā ''Tottenham Hotspur'' skaistā spēlē ar rezultātu 3:1 pieveica pašreizējo kausa īpašnieci Milānas ''Inter'', kam pirms divām nedēļām ne mazāk aizraujošā cīņā komanda piekāpās ar 3:4. ''Tottenham'' komandas galvenais treneris Harijs Rednaps pēcspēles preses konferencē atzīmēja komandas lielisko sniegumu visa mača garumā, kā arī izcēla komandas pussarga Gareta Beila fantastisko sniegumu, kamēr ''Inter'' stūrmanis Rafaels Benitess atzina, ka pretinieks vakar esot bijis gan fiziski spēcīgāks, gan ātrāks.

''Fantastisks vakars – no pirmās līdz pat pēdējai mača minūtei mēs demonstrējām neticamu futbolu. ''Tottenham'' presingoja, lieliski darbojās bez arī bumbas, mēs apspēlējām ''Inter'' visa mača garumā. Ikviens komandas spēlētājs šovakar bija virsotnes augstumā. Tagad grupā esam ļoti labā situācijā, bet šodien bija vienkārši lielisks mačs, kurš visiem atbalstītājiem paliks atmiņā uz ilgu laiku. Garets Beils? Viņš ir apbrīnojams spēlētājs. Ja ņem vērā, ka Beils spēlēja pret aizsargu (Maikonu), kuru daudzi uzskata par labāko pasaulē, tad šajās abās spēlēs viņš parādīja satriecošu sniegumu. Viņš laikam var skriet visu dienu un tad atkal skriet un skriet. Ātrums, piespēles, tehnika, sitiens – šis puisis māk visu! Beils ir arī labs puisis – nesatiksiet jaukāku, mierīgāku cilvēku kā viņš.'' tā Harijs Rednaps.

''Pretinieks bija labāk gatavs fiziskajā ziņā, viņi bija arī ātrāki. Bet, ja runājam par Beilu, pret viņu mums vajadzēja labāk darboties individuāli. Mēs viņam ļāvām pārāk daudz brīvības, tāpēc arī nespējām apturēt. Taču nevajadzētu visu vainu novelt uz Maikonu. Jā, viņam bija kļūdas aizsardzībā, bet uzbrukumā, kā vienmēr, brazīlietis darbojās labi. Ko lai saka puišiem pēc spēles? Īsti pat nav, ko teikt. Viņi tāpat lieliski saprot, ka spēlēja slikti. Gatavosimies nākamajām spēlēm. Pagaidām viss ir mūsu pašu rokās. Ja nākamos mačus uzvarēsim – tiksim tālāk, bet, ja nē – tad jau redzēs,'' atzina Rafaels Benitess.

A grupa

VKlubsSUNZV.A.P
1.Tottenham Hotspur421112:87
2.Inter421111:87
3.FC Twente41216:75
4.Werder Bremen40223:9 2

Atlikušās spēles

DatumsSpēle
24.11.Inter - FC Twente
24.11.Tottenham Hotspur - Werder Bremen
07.12.FC Twente - Tottenham Hotspur
07.12.Werder Bremen - Inter

Izmantotie resursi:
www.football-italia.net
www.skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-03 18:50, pirms 14 gadiem
Miklošs spēlē futbolu rakstīja: Šim puisim būs spoža nākotne, bet "Hotspur" diez vai izdosies ilgi viņu noturēt savā sastāvā.
Spoža nakotne viņam tiešām ir. Labi pārredz laukumu un ir diez gan ātrs.

  +6 [+] [-]

, 2010-11-03 18:50, pirms 14 gadiem
Maikons bija bezspēcīgs pret Beilu.
Jāatzīst, ja Beils ir vnk fantastisks spēlētājs.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-03 19:01, pirms 14 gadiem
KB rakstīja: Maikons bija bezspēcīgs pret Beilu.
Jāatzīst, ja Beils ir vnk fantastisks spēlētājs.
Ne tikai Maikons.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-03 19:14, pirms 14 gadiem
Beils drāza ārā visu Interu ar Maikonu priekšgalā. Ka skolas puikas! Tā komentētāji ar atzina.
Baigi meigs naca! Redzeju līdz 2:0 un mierīgu sirdi vareju iet gulet, jo zināju ka uzvarēs Tottenham. Lieliski spēleja.

     [+] [-]

, 2010-11-03 19:23, pirms 14 gadiem
Beils ir vienkārši MOSNTRS! EPL sezonas pirmajā spēlē redzēju, ka viņš bija ļoti tehnisks un tik pat kā vislaik apspēlēja pret spēlētāju un sapratu, ka šo sezon viņš būs ļoti labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-03 21:32, pirms 14 gadiem
Beils vienkārši monstrs.