Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā "Jūrmala-VV" spēkosies ar "Metalurgu" Ķekavā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Baltijas līgā "Jūrmala-VV" spēkosies ar "Metalurgu" Ķekavā
Liepājnieki vēlreiz centīsies pārspēt jūrmalniekus
Foto: Aigars Prūsis

Šovakar tiks aizvadītas atlikušās divas Triobet Baltijas futbola līgas ceturtdaļfinālu spēles, un tajās laukumā vienlaicīgi dosies uzreiz trīs Latvijas komandas. "Jūrmala-VV" un "Liepājas Metalurgs" cīnīsies Ķekavā, bet "Flora" un "Ventspils" Tallinā, kā arī Jūsu televizoru ekrānos "Viasat Sport Baltic" kanālā.

Jūrmala-VV - Liepājas Metalurgs

Šie divi Latvijas klubi šogad jau paspējuši tikties oficiālā spēlē. Latvijas kausa izcīņas pusfinālā liepājnieki izrādījās pārāki ar 2:1, taču viegli nebūt neklājās. Jau mača sākumā Romāns Bezzubovs vadībā izvirzīja tūristpludmales pilsētu, bet "Metalurgs" pāris minūtes līdz cīņas noslēgumam prata panākt neizšķirtu, kad ar precīzu sitienu atzīmējās Genādijs Soloņicins. Papildlaikā uzvaru liepājniekiem izrāva Nerijus Vaļskis. Jāsaka, ka abos ielaistajos vārtos daļu vainas jāuzņemas vārtsargam Igoram Serkovam. Virslīgas atklāšanas spēlē pret "Ventspili" viņa vairs nebija pat pieteikumā...

Vēl ne reizi laukumā nav devies arī pieredzējušais Igors Stepanovs, kā arī vairāki pieteiktie Krievijas leģionāri. Liepājnieki līdz šim uzvarējuši visās jaunās sezonas oficiālajās spēlēs, pie tam ar labu rezultativitāti izcēlušies Vaļskis un Kamešs. Redzēsim, kā šovakar klāsies komandām Ķekavā, kur arī norisināsies pirmā ceturtdaļfināla cīņa.

Flora - Ventspils

Iepriekšējās sezonas pusfinālistes pirms gaidāmās spēles būs labā noskaņojumā. "Flora" paspējusi aizvadīt jau piecas Igaunijas čempionāta spēles, nevienā no tām nepiedzīvojot zaudējumu. Ar 11 punktiem tiek dalīta pirmā vieta turnīra tabulā. Ventiņi arī dala pirmo pozīciju Virslīgā, ko viņiem garantē uzvara sezonas sākumā pār "Jūrmalu-VV" - 4:0. Visiem Latvijas futbola cienītājiem būs iespēja sekot līdzi šai spēlei "Viasat Sport Baltic" tiešraidē.

Savu debiju ventspilnieku rindās turpina gaidīt japānis Naoja Šibamura, bet pirmos vārtus centīsies gūt Federiko Martiness, kā arī virkne citu spēlētāju. Astotdaļfinālā "Ventspils" no tālākās cīņas izslēdza citu Igaunijas klubu "Nomme Kalju", bet igauņi ar milzu pūlēm pārspēja leišu "Sūduva".

Abu spēļu sākums plkst. 19:00.

Triobet Baltijas futbola līga

Ceturtdaļfinālu pirmās spēles

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Skonto - Ekranas1:120. aprīlis
Šiauliai - Levadia0:020. aprīlis
Jūrmala-VV - Liepājas Metalurgs18:0019. aprīlis
Flora - Ventspils19:0019. aprīlis

Izmantotie resursi:
TrioBet Baltic League

  +2 [+] [-]

, 2011-04-06 12:09, pirms 13 gadiem
Spēles sākās 18-00

  +3 [+] [-]

, 2011-04-06 12:10, pirms 13 gadiem
Ķekavā spēle sākas 18:00

     [+] [-]

, 2011-04-06 17:45, pirms 13 gadiem
Es jau cereju ka sportacentrs transles speli bet neka