Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Honda atteicis Maskavas ''CSKA'' un ''PSG''

Honda atteicis Maskavas ''CSKA'' un ''PSG''
Keisuke Honda
Foto: jupilerleague.nl

Japānas izlases jaunā uzlecošā zvaigzne, pussargs Keisuke Honda, kurš pašreiz pārstāv Nīderlandes klubu ''VVV Venlo'', ar savu lielisko sniegumu mēneša laikā izpelnījies vairāku Eiropas klubu uzmanību, taču jāpiemin, ka atteicies pievienoties Maskavas klubam ''CSKA'', ''PSG'' un ''Malaga''.

Atgādināsim, ka 23 gadus vecais Japānas izlases pussargs pagājušajā sezonā tika atzīts par Nīderlandes otrās spēcīgākās futbola līgas ''Eerste Divisie'' sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, kā arī palīdzēja komandai kļūt par čempioniem un iekļūt augstākajā līgā - ''Eredivisie''.
Šajā sezonā, lielā mērā pateicoties tieši Hondam (četrās spēlēs gūti pieci vārti; dala pirmo vietu ar ''Ajax'' uzbrucēju Luisu Suarezu Nīderlandes čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā), ''VVV Venlo'' četrās spēlēs cīnījušies ne pa jokam – visās spēlēs komanda nospēlējusi neizšķirti, ieskaitot 3:3 pret vareno ''PSV''.

Jau pirms kāda laika vairāki Nīderlandes laikraksti vēstīja (apstiprināja arī ''VVV Venlo'' kluba prezidents Hajs Berdens), ka nopietnu interesi par Japānas izlases pussargu izrāda vairāki Eiropas vadošie klubi, ieskaitot Anglijas Premjerlīgas klubu ''Liverpool''. Tāpat interesi par Hondu izrāda arī vietējie klubi ''PSV'', ''Feyenoord'' un ''Ajax'', kā arī Francijas ''PSG'', Spānijas ''Malaga'' un Maskavas ''CSKA''. Pēdējiem trim gan Honda esot attiecies pievienoties. Tiek lēsts, ka Maskavas klubs par japāni esot piedāvājuši astoņus miljonus eiro.

Kluba vadība atzina, ka vēlas pēc iespējas ātrāk tikt skaidrībā par Hondas turpmāko nākotni, jo, ja Japānas izlases spēlētājs tomēr varētu atstāt komandu, tad klubam nepieciešams laiks, lai atrastu viņam aizvietotāju. ''Mēs nevēlamies gaidīt līdz transfēru perioda pēdējai dienai, tāpēc tiem klubiem, kas interesējas par Hondu, vajadzētu ātrāk izlemt, vai viņi tiešām vēlas mūsu futbolistu iegādāties. Esam jau saņēmuši vairākus vilinošus piedāvājumus, taču viss būs atkarīgs no Hondas, kur viņš vēlēsies spēlēt un, vai vispār domā pamest komandu. Esam jau noskatījuši pāris spēlētājus kā viņa potenciālo aizvietotāju, taču pagaidām nesteigsimies tos iegādāties,'' paziņoja kluba prezidents Berdens.

Izmantotie resursi:
skysports.com
voetbalprimeur.nl

  +2 [+] [-]

, 2009-08-27 17:56, pirms 15 gadiem
A cik lielu summu VVV Venlo par viņu prasa? :/

     [+] [-]

, 2009-08-27 18:06, pirms 15 gadiem
Atgādināsim, ka 3 gadus vecais

cik viņa, īsti ir gadi?

     [+] [-]

, 2009-08-27 18:11, pirms 15 gadiem
pens rakstīja: Atgādināsim, ka 3 gadus vecais

cik viņa, īsti ir gadi?
Labots..paldies.
23g.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-27 18:38, pirms 15 gadiem
Nākamais Japānas stārs pēc Nakamuras laikam būs..

  +2 [+] [-]

, 2009-08-28 00:37, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Nākamais Japānas stārs pēc Nakamuras laikam būs..
Vēl taču bija Nakata poulārs.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-28 00:45, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Vēl taču bija Nakata poulārs.
Bija gan. Bet viņš jau 3 gadus vairs nespēlē.
No jaunajiem vēl jāizceļ Morimoto, spēlē Itālijā (Catania).

  +2 [+] [-]

, 2009-08-28 03:02, pirms 15 gadiem
Bet Honda toč ir labs Čalim zvērīgi laba kreisā kāja Ja nemaldos,tad pret Utrecht vai Groningen iesita nenormālīgi smuku golu,no neslikta attāluma pašā labajā,augšējā stūrī