Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Di Marija vēlas beigt karjeru savā pirmajā klubā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Di Marija vēlas beigt karjeru savā pirmajā klubā
Anhels Di Marija. Foto: SIPA/Scanpix

LETA--DPA. Argentīniešu uzbrucējs Anhels Di Marija vēlas beigt futbolista karjeru savā pirmajā klubā Argentīnas Rosario "Central", paziņoja futbolists.

Šobrīd Itālijas A sērijas klubā Turīnas "Juventus" spēlējošais Di Marija pievienojās Rosario klubam četru gadu vecumā, nākamos 15 gadus pavadot šī kluba rindās. Pēc spilgta starta Pasaules kausā U20 vecuma futbolistiem viņš pārgāja uz Lisabonas "Benfica", kuras rindās spēlēja no 2007. līdz 2010. gadam.

Neskatoties uz panākumiem bagāto karjeru Eiropā, Di Marija izteica savu vēlmi atgriezties dzimtenē intervijā ar bijušo Argentīnas spēlētāju Ezekelu Laveci, kurš laikā no 2007. līdz 2016. gadam pārstāvēja Argentīnas izlasi 51 mačā.

"Es vēlētos atgriezties Rosario," viņš teica. "Es zinu, ka tas ir grūti, bet tas ir, kā es vienmēr saku, visu Argentīnā esošo sapnis ir doties uz Eiropu un spēlēt tur, bet manējais ir kādu dienu atgriezties, lai uzvilktu Rosario "Central" formu."

"Tā ir realitāte, es vienmēr to esmu teicis. Ja man būtu tāda iespēja, ar prieku to darītu," piebilda futbolists. Rosario klubs šobrīd Argentīnas augstākajā divīzijā ieņem 19. vietu 28 komandu vidū. Di Marija vasarā ar "Jeventus" noslēdza viena gada līgumu.

Iepriekšējās septiņas sezonas 34 gadus vecais futbolists pārstāvēja Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain". Pēc spēlēšanas "Benfica" futbolists turpmākās četras sezonas aizvadīja Madrides "Real", bet 2014./2015. gada sezonā pārstāvēja Mančestras "United".

Di Marija ir pieckārtējs Francijas čempions un pa titulam izcīnījis arī Portugālē un Spānijā. Ar madridiešiem viņš 2014. gadā uzvarēja UEFA Čempionu līgā.