Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Šiauliai" ar Kozlovu ierindā atspēlē četru vārtu deficītu un tiek 1/4 finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Šiauliai" ar Kozlovu ierindā atspēlē četru vārtu deficītu un tiek 1/4 finālā
Igors Kozlovs
Foto: www.fcsiauliai.lt

Šodien Triobet Baltijas futbola līgā tika aizvadītas divas astotdaļfināla atbildes spēles. Par pamatīgu pārsteigumu parūpējās Lietuvas klubs "Šiauliai" ar Latvijas pussargu Igoru Kozlovu ierindā. Lietuvieši tika nākamajā kārtā, neskatoties uz zaudējumu pirmajā mačā ar 1:5.

Narvas "Trans" savā laukumā sagrāva Šauļu komandu ar iespaidīgo 5:1, pie tam mača gaitā igauņiem pat nācās atspēlēties. Likās, ka šajā pārī vairs nekādiem pavērsieniem nevajadzētu būt, bet "Šiauliai" uzskatīja citādāk. Atbildes cīņā savā laukumā lietuvieši jau pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā ar 3:0, bet spēles 71. minūtē arī guva tik nepieciešamos ceturtos vārtus. Turpinājumā izdevās gūt arī piektos vārtus, un uzvara divu spēļu summā bija kabatā. Uzvarētāju rindās laukumā visu spēli pavadīja Latvijas pussargs Igors Kozlovs. Igaunijas vienībā 90 minūtes laukumā Aleksandram Abramenko. Vērts piebilst, ka spēli tiesāja Latvijas tiesnešu brigāde ar Andreju Sipailo priekšgalā.

Otrajā šodienas spēlē (galvenais arbitrs Andris Treimanis) veiksme uzsmaidīja mūsu ziemeļu kaimiņiem. Marijampoles "Sūduva" pirmajā spēlē Tallinā piekāpās "Flora" ar 1:2, bet savu skatītāju priekšā izdevās zaudēto atspēlēt ar uzviju - 3:0. Šāds rezultāts saglabājās līdz pat cīņas izskaņai, kad īsā laikā, gūstot vārtus arī kompensācijas laika trešajā minūtē, "Flora" atspēlēja divus vārtus, panākot sev izdevīgo 2:3. Pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem, nākamajā kārtā tika igauņi. Leišu rindās divi vārti Ričardam Benušim.

Ceturtdaļfinālā jau izdevies iekļūt divām Lietuvas komandām ("Šiauliai", "Ekranas"), Latvijas klubam "Jūrmala-VV", kā arī igauņu "Levadia" un "Flora". Atlikušās 1/8 finālu spēles tiks aizvadītas novembrī.

Triobet Baltijas futbola līgas astotdaļfināla pāri.

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Flora – Sūduva2:12:34:4
Trans – Šiauliai5:10:55:6
Nomme Kalju – Ventspils2:1
Jūrmala-VV - Sillamae Kalev1:22:03:2
Blāzma – Levadia0:13:53:6
Olimps/RFS – Ekranas0:10:30:4
Tauras – Skonto2:3
Banga - Liepājas Metalurgs1:0

Izmantotie resursi:
TrioBet Baltic League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-26 21:06, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Wow.

p.s ne pa temai , bet kad LV-U izlase spele pret Sanmarino?
sodien, pec paris minutem

  -1 [+] [-]

, 2010-10-26 21:15, pirms 14 gadiem
''Vērts piebilst, ka spēli tiesāja Latvijas tiesnešu brigāde ar Andreju Sipailo priekšgalā.

     [+] [-]

, 2010-10-26 21:20, pirms 14 gadiem
Apsveicu Kozlovu un komandu. Iespējams pēc sezonas, kad atgriezīsies no īres, spēlēs jau Skonto sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-10-26 21:36, pirms 14 gadiem
Nu atlikušajos pāros jacer ka Skonto, Ventpils un Liepāja tiks tālāk.

     [+] [-]

, 2010-10-28 16:06, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: NARVA ATKAL SPĒLĒ TOTO!!!! Iedomājieties - Igaunijas 3. striprākā komanda, kas pie sevis salika Šauļus ar 5:1 un kuriem vispār ir palikušas 2 spēles čempī, kuras nekādi nevar ietekmēt viņu vietu tabulā, var pakāst salaboniem Šauļiem, kuri knapi var uzvarēt Lietuvas čempja lejasgala komandas, aptuveni Jaunības vai Olimpa līmeņa.
Un te še tev, Trans nevar noturēt 4 vārtu pārsvaru - absurds, jo pirms tam nez kapēc viņi ir līdzīgi cīnījušies, gan ar Levadia, kas tiešām ir stiprs klubs, gan arī ar Tallinas Floru....
iespejamas, ka taa, bet samuldeji gan tu ari, Sauli ir pedejas speles uzvarejusi Suduva, kas atrodas 2.v. un zaudejums smagi iegaz cinja par cempiona titulu..