Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bijušais ''Arsenal'' pussargs Vilšīrs karjeru turpinās Dānijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais ''Arsenal'' pussargs Vilšīrs karjeru turpinās Dānijā
Džeks Vilšīrs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Bijušais Anglijas futbola izlases un Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" pussargs Džeks Vilšīrs karjeru turpinās Dānijas komandā "Aarhus".

30 gadus vecais Vilšīrs šosezon bija bez kluba, bet trenējās kopā ar savu bijušo vienību "Arsenal", kuras rindās bija no 2002. līdz 2018.gadam, aizvadot 197 spēles.

"Arsenal" pussargs atstāja 2018.gada vasarā, pārceļoties uz ''West Ham'', bet pagājušajā sezonā spēlēja "Bournemouth" rindās, 14 spēlēs Premjerlīgā izceļoties ar vienu vārtu guvumu.

Kopš "Arsenal" atstāšanas Vilšīrs, kurš Anglijas izlasē nospēlējis 34 mačus un guvis divus vārtus, laukuma devies vien 36 spēlēs. "Esmu sarežģītā savas karjeras punktā," norāda Vilšīrs. "Man jāsāk viss no sākuma un "Aarhus" man piedāvā šādu iespēju."

Līgums ar Vilsīru noslēgts līdz sezonas beigām, ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu. "Kopš atsāku trenēties ar "Arsenal", neesmu slēpis, ka vēlos nokļūt jaunā klubā 2022.gadā," piebilst Vilšīrs. "Tagad esmu atradis īsto klubu un mani gaida jauni aizraujoši izaicinājumi."

"Aarhus" pašlaik Dānijas superlīgā pēc 18 kārtām ar 24 punktiem ieņem septīto vietu 12 komandu konkurencē. Līderi ar 36 punktiem ir "Copenhagen" futbolisti. Iepriekšējā sezonā "Aarhus" ierindojās ceturtajā vietā.

Komanda ir pieckārtējā Dānijas čempione, taču pēdējais tituls izcīnīts 1986.gadā.

Izmantotie resursi:
LETA