Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Gorodeja" ar trešo uzvaru pēc kārtas noķer līderu duetu

Andrejs Siliņš

"Gorodeja" ar trešo uzvaru pēc kārtas noķer līderu duetu
Foto: championship.abff.by

Baltkrievijas futbola virslīgā ceturtdien "Gorodeja" ar 1:0 uzveica "Energetik-BGU", izcīnot trešo panākumu pēc kārtas un turnīra tabulā noķerot gan šodien apspēlēto Minskas komandu, gan "Zhodino" - visām nu pa deviņiem punktiem.

Vienīgos vārtus "Gorodeja" labā guva Andrejs Sorokins, mača 35. minūtē noformējot spēles beigu rezultātu. Spēli noraudzījās klātienē vien 123 skatītāju. "Energetik" piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas un nu trim komandām ir pa deviņiem punktiem - pirmā ir "Zhodino", kam piektās kārtas mačs vēl priekšā, otrā ir "Gorodeja", bet trešā - "Energetik".

Tikmēr citā piektās kārtas mačā, kas arī risinājās Minskā, "Dinamo" ar 2:0 pieveica "Neman". Spēlē, kurā kopumā tika parādītas sešas dzeltenās kartītes, pirmos vārtus mājinieki guva slovēņu leģionārs Miha Goropevšeks 72. minūtē, bet kompensācijas laikā Jevgeņijs Šikavka dubultoja pārsvaru. Šo spēli klātienē noskatījās 317 skatītāju.

Minskas "Dinamo" šī bija otrā uzvara un komanda ar sešiem punktiem ieņem 11. vietu, bet "Neman", piedzīvojot otro neveiksmi šosezon, ar pieciem punktiem ir 13. vietā 16 komandu konkurencē.