Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijas klubā saslimuši divi spēlētāji un divi treneri, aizdomas par vēl vairākiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Baltkrievijas klubā saslimuši divi spēlētāji un divi treneri, aizdomas par vēl vairākiem
Vladimirs Bušma. Foto: Torpedo-BelAZ

Baltkrievijas Augstākā līga ir vienīgais futbola čempionāts Eiropā, kas koronavīrusa pandēmijas dēļ savā kalendārā neieviesa izmaiņas un joprojām aizvada spēles. Tiek vēstīts, ka Žodinas "Torpedo-BelAZ" komandā saslimuši vairāki cilvēki.

Baltkrievijas mediji ziņo, ka koronavīrusa analīzes pozitīvas bijušas vārtsargam Vladimiram Bušmam un pussargam Mihailam Afanasjevam. Viņi jau izlaida iepriekšējos mačus, un galvenais treneris situāciju salīdzināja ar karu – jāmēģina uzvarēt, nepazaudējot nevienu no saviem futbolistiem.

Tāpat analīzes pozitīvas bijušas arī diviem treneriem. Tiek ziņots, ka Sergejam Zenevičam saslimšana ir visnotaļ smagā formā, tāpēc viņš atrodas slimnīcā. Viņš par galvenā trenera asistentu "Torpedo-BelAZ" komandā strādā kopš 2019. gada.

Esot aizdomas, ka koronavīruss ir vēl diviem komandas futbolistiem – aizsargam Maksimam Bordačovam un pussargam Andrejam Hačaturjanam. Šovakar "Torpedo-BelAZ" izbraukumā spēlē pret Grodņas "Neman", un šie futbolisti atstāti ārpus sastāva.

Ar deviņās spēlēs sakrātajiem 18 punktiem "Torpedo-BelAZ" ieņem otro vietu kopvērtējumā, atpaliekot tikai no Baltkrievijas titulētākā kluba Borisovas BATE. Pagājušajā sezonā komanda ierindojās sestajā vietā, bet pirms tam trīs reizes pēc kārtas bija piektā.

Izmantotie resursi:
https://www.pressball.by/news/footb...

  -1 [+] [-]

, 2020-05-21 20:29, pirms 4 gadiem
Aiziet, aiziet jāver tik līgas vaļā un jārambā futbols!

     [+] [-]

, 2020-05-21 20:47, pirms 4 gadiem
Un?ja arī ir saslimuši,kas no tā?

     [+] [-]

, 2020-05-21 22:23, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Aiziet, aiziet jāver tik līgas vaļā un jārambā futbols!
Aiziet. aizveram robežas, uzceļam mūri un sēžam..pēc 15 līdz 20 gadiem viss būs kārtībā!