Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kadimjans realizē soda sitienu, "Neman" nenotur vadību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kadimjans realizē soda sitienu, "Neman" nenotur vadību
Foto: fcneman.by

Šodien Baltkrievijas Augstākajā līgā futbolā tika aizvadīta ceturtās kārtas ievadošā spēle. Grodņas "Neman" savā laukumā nenosargāja vadību un nospēlēja 1:1 pret Bobruiskas "Belshina".

Grodņas "Neman" rezultātu atklāja trīs minūtes pirms puslaika beigām, kad precīzs soda sitiens padevās armēņu pussargam Gegamam Kadimjanam, kurš guva savus otros vārtus sezonā. Laukuma saimnieki puslaika pārtraukumā devās labā noskaņojumā, tomēr 59. minūtē rezultāts kļuva 1:1.

Izlīdzinājumu panāca "Belshina" uzbrucējs Leonīds Koveļs. Pēc centrējuma no labās malas viņam izdevās atrast spraugu starp centra aizsargiem un no tuvas distances izdarīt precīzu sitienu ar labo kāju. Interesanti, ka arī Koveļam tie bija sezonas otrie vārti – vairāk nekā divās iepriekšējās sezonās kopā. Jāpiezīmē, ka Koveļs spēlējis arī Latvijā, pārstāvot RFS.

"Belshina" tas bija sezonas pirmais punkts – pirms tam bija piedzīvoti trīs zaudējumi. Savukārt "Neman" ar pieciem punktiem ieņem astoto vietu kopvērtējumā. Augstākajā līgā spēlē 16 komandas.

Maču klātienē apmeklēja 253 skatītāji. "Neman" stadionā ir vietas 8500 līdzjutējiem.

     [+] [-]

, 2020-04-11 10:10, pirms 4 gadiem
Baltkrievu diktatoram ilgi pielec,bet kad pieleks,tad jau būs vilks aitās.