Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgu uzsāks "Jūrmala-VV" un "Blāzma"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Baltijas līgu uzsāks "Jūrmala-VV" un "Blāzma"
"Jūrmalu-VV" gaida piektā spēcīgākā Igaunijas kluba eksāmens
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien savas pirmās spēles Triobet Baltijas futbola līgā aizvadīs Latvijas futbola klubi "Jūrmala-VV" un "Blāzma". Abas komandas spēlēs savā laukumā, pie tam uzņems Igaunijas vienības.

Jaunā Triobet Baltijas futbola līga startēja jau septembrī, bet no Latvijas klubiem cīņā devās vien "Ventspils", kas izbraukumā ar 1:2 zaudēja Igaunijas "Nomme Kalju". Šodien pret diviem citiem Igaunijas klubiem spēlēs Rīgas "Jūrmala-VV" un Rēzeknes "Blāzma".

"Jūrmala-VV", kas šobrīd LMT Virslīgā ieņem piekto vietu, savā laukumā uzņems "Sillamae Kalev". Ja par Latvijas klubu mums vairāk vai mazāk viss ir skaidrs, par igauņiem dzirdēts diezgan maz. Iepriekšējā gadā "Sillamae" finišēja otrajā vietā, kvalificējoties Eiropas līgas atlases turnīra spēlēm. 2. kvalifikācijas kārtā mūsu kaimiņzemes komandai nācās izciest pamatīgu pazemojumu pret Minskas"Dinamo". Zaudējumam viesos ar 1:5 tika pievienota pamatīga sakāve arī savā laukumā - 0:5. Divu spēļu summā 1:10 un turnīrs noslēdzies.

Vietējā čempionātā komanda turpina cīņu par ceturto vietu, par trīs punktiem atpaliekot no ventspilnieku pārdarītājiem "Nomme Kalju". Spēles sākums Rīgā, "Daugavas" stadionā, plkst. 16:00.

Šajā pašā laikā savu maču uzsāks arī Rēzeknes "Blāzma", kas gan spēlēs savā laukumā, nevis Rīgā. Rēzekniešiem pretinieks gadījies krietni vien pazīstamākais - Tallinas "Levadia". Pāris kārtas pirms vietējā čempionāta beigām "Levadia" ieņem otro vietu, par vienu punktu atpaliekot no cita Igaunijas galvaspilsētas kluba "Flora". Pēdējo četru gadu valsts čempioni spēlē ļoti stabili, pie tam pārsvarā paļaujas uz vietējiem futbolistiem.

Čempionu līgas 2. kvalifikācijas kārtā "Levadia" divu spēļu summā ar cienījamo 3:4 piekāpās pazīstamajam "Debrecen". Skaidrs, ka "Blāzmai" klāsies ļoti smagi, taču izredzes uzvarēt ir vienmēr.

Jau rīt savu pirmo maču Baltijas līgā aizvadīs "Olimps/RFS", bet parīt arī Rīgas "Skonto".

Triobet Baltijas futbola līgas astotdaļfināla pāri pirmās spēles

DatumsLaiksSpēleRez.
21.09.19:00Flora – Sūduva2:1
22.09.17:00Trans – Šiauliai5:1
22.09.19:00Nomme Kalju – Ventspils2:1
6.10.16:00Jūrmala-VV - Sillamae Kalev-
6.10.16:00Blāzma – Levadia-
7.10.19:00Olimps/RFS – Ekranas-
8.10.16:00Tauras – Skonto-
10.10.16:00Banga - Liepājas Metalurgs-

Izmantotie resursi:
TrioBet Baltic League

  +2 [+] [-]

, 2010-10-06 11:18, pirms 14 gadiem
Blazma turaties! ceru bus2:0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja