Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hāgs un Rešfords atzīti par septembra mēneša labākajiem Premjerlīgā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ten Hāgs un Rešfords atzīti par septembra mēneša labākajiem Premjerlīgā
Markuss Rešfords. Foto: AP/Scanpix

Mančestras ''United'' galvenais stratēģis Eriks ten Hāgs un uzbrucējs Markuss Rešfords atzīti par attiecīgi septembra mēneša labāko treneri un futbolistu Premjerlīgā.

52 gadus vecais nīderlandiešu speciālists par ''United'' galveno treneri tika apstiprināts starpsezonā. Pirmie divi Premjerlīgas mači, vadot sarkanos velnus, bija neveiksmīgi, piedzīvojot zaudējumus pret ''Brighton'' un ''Brentford''. Sezonas turpinājumā mančestrieši izcīnījuši četras uzvaras pēc kārtas, bet pats Eriks ten Hāgs atzīts par septembra mēneša labāko treneri visā čempionātā.

Viņš kļuvis par pirmo ''United'' treneri, kurš ticis pie šā apbalvojuma, pēc Sulšēra 2019. gadā. Pirms tam Mančestras ''United'' galvenais treneris balvu nebija izpelnījies kopš sera Aleksa Fērgusona ēras beigām.

Arī mēneša labākā futbolista balva šoreiz tikusi ''United'', to izpelnoties Markusam Rešfordam. 24 gadus vecais anglis visās četrās mančestriešu uzvarās devās laukumā pamatsastāvā un guva divus vārtus panākumā pār Londonas ''Arsenal''.

Svētdien tiks aizvadīts sezonas pirmais Mančestras derbijs, čempionei ''City'' savā ''Etihad'' stadionā uzņemot ''United''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

     [+] [-]

, 2022-09-30 17:28, pirms 2 gadiem
Par ko tieši Rešfords? Esmu MU fans.

     [+] [-]

, 2022-09-30 19:02, pirms 2 gadiem
Haalands savus hattrickus augustā sasita?