Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Wolverhampton'' vienojas ar ''Atletico'' par brazīliešu uzbrucēja Kunjas pāreju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Wolverhampton'' vienojas ar ''Atletico'' par brazīliešu uzbrucēja Kunjas pāreju
Mateuss Kunja. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas pastarīte Vulverhemptonas ''Wanderers'' vienojusies ar Spānijas ''La Liga'' klubu Madrides ''Atletico'' par 23 gadus vecā brazīliešu uzbrucēja Mateusa Kunjas pāreju.

Brazīlijas futbolists vilkiem uz īres tiesībām pievienosies 2023. gada 1. janvārī, bet pēc sezonas Vulverhemptonas vienība Kunju no ''Atletico'' izpirks par summu, kas var sasniegt pat 40 miljonus eiro.

Kunja kļuvis par pirmo komandas papildinājumu jaunā ''Wanderers'' trenera Hulena Lopetegi vadībā.

23 gadus vecais uzbrucējs karjeru Eiropā 2017. gadā sāka Šveices Superlīgā, pārstāvot ''Sion'', bet pēcāk spēlēja arī Vācijas Bundeslīgas klubos ''Leipzig'' un Berlīnes ''Hertha''. Pagājušā gada vasarā brazīlietis pievienojās Madrides ''Atletico''.

Pagājušajā sezonā Kunja piedalījās 29 ''La Liga'' spēlēs, gūstot sešus vārtus. Šajā sezonā viņš 11 mačos vārtus nav guvis.

Kunja karjeras laikā pārstāvējis arī Brazīlijas U23 izlasi, kļūstot par olimpisko čempionu Tokijā. Viņa rēķinā arī astoņas spēles pieaugušo valstsvienības rindās.

Vulverhemptonas ''Wanderers'' 16 aizvadītajās Premjerlīgas spēlēs guvusi tikai astoņus vārtus, tiekot pie 11 punktiem, kas turnīra tabulā dod pēdējo vietu 20 klubu konkurencē.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.wolves.co.uk/news/mens-...