Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ņūkāsla nepieļauj "Manchester City" kļūdas un Līgas kausa pusfinālu sāk ar uzvaru

Agris Suveizda

Ņūkāsla nepieļauj "Manchester City" kļūdas un Līgas kausa pusfinālu sāk ar uzvaru
Žoelintons. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Līgas kausa pusfināls sācies ar Premjerlīgas augšgala komandas Ņūkāslas "United" uzvaru izbraukumā pār Premjerlīgas pastarīti "Southampton" (1:0). Vienīgos vārtus guva Žoelintons.

• Pirmā puslaika izskaņā Žoelintona vārtu guvumu atcēla VAR, bet 73. minūtē gan viņš panāca 1:0 – Aleksanders Īsaks teicami piespēlēja gar vārtiem, un starp aizsargiem ieskrējušais brazīlietis no dažiem metriem viegli raidīja bumbu tīklā (1:0).

• Nieka pāris minūšu vēlāk bumba kuriozā rikošetā ielidoja arī Ņūkāslas "United" vārtos, tomēr atkal iejaucās VAR – bez gola palika arī uzmainītais Edams Ārmstrongs.

• 86. minūtē mājinieki arī palika mazākumā – otro brīdinājumu saņēma horvātu centra aizsargs Duje Čaleta-Cars.

• Iepriekšējo 16 spēļu laikā Ņūkāslai tā bija jau 13. sausā spēle.

• Ņūkāslas "United" izbraukumā nebija uzvarējusi trijās spēlēs pēc kārtas (0-2-1), taču pēc klupiena Londonā pirms trim dienām pret "Crystal Palace" (0:0) sākumsastāvā neveica nevienu izmaiņu.

• "Southampton" ceturtdaļfinālā ar 2:0 mājās izsita Anglijas čempioni "Manchester City".

• Rīt pirmo spēli aizvadīs arī otrs pāris "Nottingham Forest" un "Manchester United", bet atbildes spēles gaidāmas pēc nedēļas.

Anglijas Līgas kausa pusfināls, 1. spēle

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Southampton – Newcastle0:1 (0:0)Žoelintons 73'
Nottingham F – Man. United25.01.