Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Wrexham" īpašniekiem no Holiduvas nesusi 3,3 miljonu zaudējumus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Wrexham" īpašniekiem no Holiduvas nesusi 3,3 miljonu zaudējumus
Raiens Reinoldss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Velsas futbola klubs "Wrexham", kas pieder Holivudas zvaigznēm Raienam Reinoldsam un Robam Makelhenijam, jaunajiem īpašniekiem nesis trīs miljonus mārciņu jeb 3,3 miljonu eiro lielus zaudējumus.

Klubs nācis klajā ar finanšu atskaiti, kurā norādīts, ka pēdējo 12 mēnešu laikā "Wrexham" strādājis ar 2,914 miljonu mārciņu jeb 3,31 miljona eiro lieliem zaudējumiem. Nav palīdzējis arī fakts, ka ienākumi kopš jaunajiem īpašniekiem, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, pieauguši piecas reizes.

Zaudējumi radušies, jo trīs reizes pieauguši futbolistu algu saraksti un ar futbolu saistītie izdevumi – tie aizvadītajos 12 mēnešos sasnieguši 4,48 miljonus eiro. Klubs visvairāk nopelnījis no ieņēmumiem spēļu dienās, kam seko atribūtu pārdošana internetā un darījumi ar sponsoriem. "Wrexham" apgrozījums pieaudzis par 404%.

Pēc jauno īpašnieku ienākšanas "Wrexham" neizdevās pirmajā sezonā pacelties no Anglijas pēc spēka piektās līgas, taču šajā sezonā Velsas klubs atrodas drošā pirmajā vietā.

Filmu zvaigzne Raiens Reinoldss zināms arī kā sekmīgs investors. Nesen uzņēmums "Mint Mobile" par 1,35 miljardiem dolāru tika pārdots "T-Mobile", un Reinoldsam darījums varētu ienest vismaz 270 miljonus.

Kanādiešu aktieris šobrīd izrāda aktīvu interesi par Nacionālās hokeja līgas kluba Otavas "Senators" iegādi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/uk-wales-6...

     [+] [-]

, 2023-04-02 20:31, pirms gada
Nu tad jānes holiduvai atpakal