Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''City'' pietiek ar vieniem vārtiem, lai sasniegtu FA kausa astotdaļfinālu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''City'' pietiek ar vieniem vārtiem, lai sasniegtu FA kausa astotdaļfinālu
Foto: AFP/Scanpix

Šodien FA kausa 1/16 finālā uzvarēja esošā titula ieguvēja Mančestras ''City'', kas, iesitot pašā mača izskaņā, ar 1:0 pārspēja ''Tottenham'' un kvalificējās astotdaļfinālam.

Šodien FA kausa astotdaļfinālā iekļuva esošā kausa ieguvēja Mančestras ''City'', kam pietika ar vieniem vārtiem, lai apspēlētu citu Premjerlīgas komandu ''Tottenham''. ''City'' kontrolēja bumbu vairāk (57% pret 43%) un izdarīja 18 sitienus uz ''Tottenham'' vārtiem, uz ko pretinieki atbildēja tikai ar vienu sitienu. Vienīgos vārtus mača 88. minūtē guva Neitans Akē, kurš bija pirmais pēc bumbas soda laukumā un sita to vārtos. Pagājušajā sezonā Mančestras ''City'' FA kausu ieguva septīto reizi vēsturē.

Trijās citās spēlēs uzvarētājs netika noteikts un tas nozīmē, ka komandas spēlēs savstarpēji vēlreiz. ''Nottingham Forest'' cīnījās 0:0 pret ''Bristol City'' un tāds pats rezultāts tika fiksēts divu Anglijas Premjerlīgas komandu duelī - ''Aston Villa'' spēlēja 0:0 pret Londonas ''Chelsea''. FA kausa ceturtās kārtas pirmās spēles ilgs līdz 29. janvārim.

FA kausa turnīrs tiek rīkots kopš 1871. gada. Visvairāk reižu par titula ieguvēju kļuvusi Londonas ''Arsenal'', kas FA kausu izcīnījusi 14 reizes. Pēdējo reizi klubs turnīrā triumfējis 2020. gadā. Fināls allaž tiek izspēlēts slavenajā Vemblija stadionā.

FA kausa 1/16 fināli

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bournemouth - Swansea5:0Sheffield Wednesday - Coventry1:1
Chelsea - Aston Villa0:0Bristol City - Nottingham Forest0:0
Tottenham - Manchester City0:1Ipswich Town - Maidstone United
Sheffield United - BrightonLeeds United - Plymouth
Leicester - Birmingham CityEverton - Luton
Fulham - NewcastleWest Brom - Wanderers
Watford - SouthamptonLiverpool - Norwich
Newport County - Manchester UnitedBlackburn - Wrexham

     [+] [-]

, 2024-01-27 16:18, pirms 3 mēnešiem
Kā City spēlē raksts ir,kā RFS izbraukumā nospēlēja pret Paide,klusums.Pateikšu priekšā.RFS svinēja uzvaru un vieni vārti M.Ķigura rēķinā.