Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Holanns: "Darīšu visu, lai iegūtu vēsturisko trīstrofeju"

Emils Ozerinskis

Holanns: "Darīšu visu, lai iegūtu vēsturisko trīstrofeju"
Ērlings Holanns. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola klubs Mančestras "City" ir unikālā pozīcijā, lai otro reizi britu futbola vēsturē izcīnītu "trīskāršo trofeju". Rītdien Mančestras derbijā tiks noskaidrota Futbola Asociācijas kausa ieguvēja, kas panākuma gadījumā nostādītu norvēģu brīnumbērna Ērlinga Holanna komandu tikai viena panākuma atstatumā līdz trīs lielajiem tituliem.

Tikai 1999. gadā kāda angļu komanda bija spējīga uzvarēt Premjerlīgā, iegūt FA kausu un triumfēt UEFA Čempionu līgā. Toreiz to spēja paveikt Mančestras "United". Šogad šāda vēsturiska panākuma atkārtojuma priekšnamā nostājusies "City", kurai atlikuši divi soļo - sestdien uzveikt tieši "United" komandu kausa finālā un 10. jūnijā pārspēt Milānas "Inter" Čempionu līgas noslēdzošajā spēlē.

Mančestras "City" uzbrukuma līderis Ērlings Holanns ir apņēmības pilns uzvarēt divas atlikušās spēles: "Tas būt nereāli sasniegt šādu vēsturisku panākumu. Darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai to sasniegtu. Tas ir mans lielākais sapnis. Cerams sapņi piepildīsies."

"Tāpēc jau "City" mani šeit atveda. Mums no šī fakta nav jāslēpjas," klāstīja 22 gadus vecais Norvēģijas uzbrucējs, kurš ar 36 Premjerlīgā gūtiem vārtiem šosezon kļuva par turnīra rekordistu.

"Protams, tas nebūs viegli. Priekšā ir divi fināli pret divām ļoti labām komandām. Viņi darīs visu, lai iznīcinātu mūsu sapni. Viņi būs motivēti un gatavi. Mums būs jābūt gataviem rādīt savu labāko spēli. Ja rādīsim savu labāko sniegumu, ir labas cerības izcīnīt trīskāršo trofeju," pārliecināts bija Holanns, kura pārstāvētā vienība maijā ieguva Premjerlīgas čempiontitulu.

Sestdien FA kausa finālspēle star abiem Mančestras lielklubiem sāksies pulksten 17:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-06-02 12:06, pirms 11 mēnešiem
MU to nepieļaus!Jo pēctam uz Inter ir cerēt bezcerīgi..

     [+] [-]

, 2023-06-02 12:08, pirms 11 mēnešiem
Izcīnīs Tristrofeju ar City..un uz LaLigu gāzt visus futbola rekordus,kur vārtus gūt ir daudz vieglāk

     [+] [-]

, 2023-06-02 13:36, pirms 11 mēnešiem
Trīstrofeja. Nav slikts jaunvārds. Labāks par "trīskāršo trofeju", kas lietots rakstā. Tad vienkāršāk rakstīt vienkārši "trīs trofejas".

     [+] [-]

, 2023-06-02 15:30, pirms 11 mēnešiem
Es domāju, ka MU ar motivāciju viss būs ok. Cityam nebūs nekāda pastaiga pa parku. Cik skatījos tad arī bukmeikeri pārāk zemu vērtē MU, nu cerams, ka City tāpat nenovērtēs Unitedu.

     [+] [-]

, 2023-06-02 16:56, pirms 11 mēnešiem
Būs smagi City, bet nu lai veicas...

     [+] [-]

, 2023-06-02 17:51, pirms 11 mēnešiem
City simpātiska komanda, diezgan Eiropeiska

     [+] [-]

, 2023-06-02 18:53, pirms 11 mēnešiem
Jēga?