Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc sagrāves Ņūkāslā ''Tottenham'' no darba atlaiž trenera vietas izpildītāju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc sagrāves Ņūkāslā ''Tottenham'' no darba atlaiž trenera vietas izpildītāju
Kristians Stellīni. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' paziņojis, ka pēc sagrāves pret ''Newcastle'' ar 1:6 no darba atlaists galvenā trenera vietas izpildītājs Kristians Stellīni, kurš šo amatu ieņēma gandrīz mēnesi. Atlikušajās sešās sezonas spēlēs klubu vadīs Raiens Meisons.

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' paziņojis par galvenā trenera vietas izpildītāja Kristiana Stellīni atlaišanu. Šāds lēmums pieņemts pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma čempionāta mačā pret ''Newcastle'' ar 1:6, pirmos piecus vārtus ielaižot pirmās 21 minūtes laikā.

Stellīni par trenera vietas izpildītāju kļuva 26. martā, kad ''Tottenham'' lēma pārtraukt līgumattiecības ar līdzšinējo galveno treneri Antonio Konti. ''Kristians ļoti sarežģītā brīdī kļuva par galveno treneri un vēlos viņam pateikties par profesionālo darbu,'' komandas paziņojumā pauda Daniels Levī. ''Bija diezgan satriekti redzēt to, ko varējām vērot svētdienas zaudējumā. Varam raudzīties dažādos iemeslos, kāpēc tā notika. Lai arī tā ir mūsu visu kolektīvā atbildība, kopumā es atbildu par rezultātu,'' turpināja vienības vadītājs.

Noslēdzošajās sešās Premjerlīgas spēlēs ''Tottenaham'' vadīs Raiens Meisons, kuram tā būs jau otrā reize šādā ampluā. Pēc tam, kad 2021. gada aprīlī no darba tika atlaists Žuzē Morinju, jau pieminētais Meisons trenēja ''Tottenham'' pēdējās Premjerlīgas spēlēs.

''Tottenham'' ar 53 punktiem šobrīd ieņem piekto vietu Premjerlīgā. Seši punkti vairāk ir ''Newcastle'' un Mančestras ''United'', bet abas ir aizvadījušas par spēli vai divām mazāk.

Izmantotie resursi;
https://www.bbc.com/sport/football/...