Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''United'' par līguma pārkāpumiem neizmaksās Ronaldu atlikušo algu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''United'' par līguma pārkāpumiem neizmaksās Ronaldu atlikušo algu
Krištianu Ronaldu. Foto: AP/Scanpix

Angļu mediji vēsta, ka Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' neizmaksās portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu atlikušo algu 15.5 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, jo spēlētājs ar sniegto interviju Pīrsam Morganam un atteikšanos doties laukumā pret ''Tottenham'' ir pārkāpis parakstīto pušu vienošanos.

Otrdienas vakarā Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās ir lauzusi līgumu ar 37 gadus veco Krištianu Ronaldu, kurš īsi pirms 2022. gada Pasaules kausa finālturnīra intervijā Pīrsam Morganam kritizēja komandu un tās treneri Eriku ten Hagu.

Pušu vienošanās bija spēkā līdz 2022./2023. gada sezonas beigām un Ronaldu ik nedēļu pelnīja 500 tūkstošus sterliņu mārciņu. Zināms, ka puses vienojušās izbeigt sadarbību bez jebkādas kompensācijas izmaksas no ''United'' puses. Mančestrai pēc līguma būtu jāizmaksā spēlētājam vēl 15.5 miljoni sterliņu mārciņu, taču tā bijusi pārliecināta, ka ar sniegto interviju Pīrsam Morganam un atteikšanos doties laukumā uz maiņu Premjerlīgas spēlē pret ''Tottenham'' Ronaldu pārkāpis parakstīto līgumu.

Otrajā piegājienā ar Mančestras ''United'' Ronaldu laukumā devās 54 spēlēs, kuru laikā iesita 27 vārtus. Pirms tam viņš reizi klubu pārstāvēja laika posmā no 2003. līdz 2009. gadam, 292 mačos iesitot 118 vārtus. Vēl Ronaldu spēlējis Lisabonas ''Sporting'', ''Real Madrid'' un Turīnas ''Juventus''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/TimesSport/stat...

Slēpts komentārs: Chelubejs

  +6 [+] [-]

, 2022-11-23 09:47, pirms gada
Nauda nu nebūtu tas, par ko viņam satraukties, bet iedragātā reputācija gan, kas varētu patraucēt izvēloties nākamo klubu. Ambīcijas noteikti nav mazinājušās.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-23 11:00, pirms gada
guntis86 rakstīja: Nauda nu nebūtu tas, par ko viņam satraukties, bet iedragātā reputācija gan, kas varētu patraucēt izvēloties nākamo klubu. Ambīcijas noteikti nav mazinājušās.
Domāju ,ka viņa uzvedība visvairāk iedragās viņa reklāmas līgumus , kas ņemot vērā vecumu un sniegumu laukumā būs nozīmīgs robs ienākumos.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-23 11:11, pirms gada
Ko jūs te raudāt par Ronaldu ienākumiem? Viņš sevi ir nodrošinājis uz trīs dzīvēm😁

  +2 [+] [-]

, 2022-11-23 11:24, pirms gada
Jawa rakstīja: Domāju ,ka viņa uzvedība visvairāk iedragās viņa reklāmas līgumus , kas ņemot vērā vecumu un sniegumu laukumā būs nozīmīgs robs ienākumos.
Viņu un iedragās? Smieklīgi.Viņš ir pārāk daudz zīmolu seja.Ar to pašu Nike viņam lifetime līgums. Viņš var vienu zaudēt,bet rindā jau stāv simtiem citu.

Es pat nerunāšu par to cik viņam maksā par reklāmām iekš instagram

  +1 [+] [-]

, 2022-11-23 11:24, pirms gada
Nu tad beidzot ir laukā uz visiem laikiem.
Trešo reiz tak MU vairs neriskēs.
Līgums summa - pusļimons nedēļā! Par ko.
MU reāli noveicās ar tiem 15 miljoniem, čalim dārgākā intervija pasaules vēsturē, pie tam pats to būs apmaksājis 🤣

  +2 [+] [-]

, 2022-11-23 11:38, pirms gada
Dinamo'1988 rakstīja: Nu tad beidzot ir laukā uz visiem laikiem.
Trešo reiz tak MU vairs neriskēs.
Līgums summa - pusļimons nedēļā! Par ko.
MU reāli noveicās ar tiem 15 miljoniem, čalim dārgākā intervija pasaules vēsturē, pie tam pats to būs apmaksājis 🤣
Tak iedarbini galvu, Ronaldo atradis klubu PK laikā, vai pēc! Un tīri teorētiski varbūt 500k nedēļa viņš nedabūs, bet kādus 400k varētu! kas nozīme, ka reāli viņš zaudē tikai 1/5 daļu no esošas naudas.

Tu esi tups heiteris un tas arī viss, MU var turpināt turpmākas sezonas grimt bedrē!

     [+] [-]

, 2022-11-23 13:08, pirms gada
Nepatīkami, bet Ronaldo jau savu nopelnījis.. vairāk kā spēj iztērēt. Es domāju, ka tīri mierīgi varētu arī noslēgt karjeru dzimtenē un savā pirmajā pro klubā Sporting. Tas ja gadījumā kāds nenoliek kaut ko kārdinošu uz galda ar iespēju šogad ielekt cīņā par ČL kausu utt.

     [+] [-]

, 2022-11-23 13:37, pirms gada
da pofig uz to viņa piķi...neskaitiet citu naudu un dzīve būs vieglāka...
šī visa putra var pavērsties par labu MU faniem..nebūtu Ronaldo atklājis ka kluba infrastruktūra ir appelējusi salīdzinot ar top līmeņa klubiem ,iespējams debīlie jeńķi pat nedomātu šķirties no kluba un turpinātu kā līdz šim...tātad iespējams ka Ronaldo pat nepzinoties(kas zin varbūt tomēr apzinoties)atkal palīdzēs klubam atgriesties virsotnēs,kā viņš to darīja pirmajā posmā kad ppārstāvēja MU....kas zin...

     [+] [-]

, 2022-11-23 19:33, pirms gada
Bronsons rakstīja: šī visa putra var pavērsties par labu MU faniem..nebūtu Ronaldo atklājis ka kluba infrastruktūra ir appelējusi salīdzinot ar top līmeņa klubiem ,iespējams debīlie jeńķi pat nedomātu šķirties no kluba un turpinātu kā līdz šim...
Njā- cik labi, ka Ronaldo pateica kluba īpašniekiem par Traforda bēdīgo stāvokli. Neviens cits cilvēks uz planētas to nezināja un neinformēja. Paši jeņķi arī klātienē ne reizi nav tur bijuši.
Glābējs Ronaldo- ko citu lai saka

     [+] [-]

, 2022-12-10 09:41, pirms gada
guntis86 rakstīja: Nauda nu nebūtu tas, par ko viņam satraukties, bet iedragātā reputācija gan, kas varētu patraucēt izvēloties nākamo klubu. Ambīcijas noteikti nav mazinājušās.
Nekas nav iedragāts, intervija bija saturīga, argumentēta. Joprojām nācijas līderis ar skatu uz Pasaules kausu un Čempionu līgu.