Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Skaļa intervija: Ronaldu jūtas nodots, starp viņu un treneri valda abpusēja necieņa

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Skaļa intervija: Ronaldu jūtas nodots, starp viņu un treneri valda abpusēja necieņa
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Mančestras ''United'' futbolists Krištianu Ronaldu intervijā britu žurnālistam Pīrsam Morganam atklājis savas sajūtas par notiekošo klubā. Pilna saruna 90 minūšu garumā tiks publicēta divās daļās trešdien un ceturtdien.

''Viņi centās mani izstumt ārā no komandas. Ne tikai treneris, bet arī divi trīs cilvēki, kas darbojas kluba vadībā. Es jutos nodots. Cilvēkiem jāzina patiesība. Daži cilvēki nevēlējās mani Mančestrā. Ne tikai šosezon, bet arī pagājušajā sezonā,'' sacīja Ronaldu.

''Es viņu nerespektēju, jo viņš nerespektē mani. Ja tev nav cieņas pret mani, es nekad necienīšu tevi,'' Portugāles futbola superzvaigzne komentēja attiecības ar pašreizējo sarkano velnu stūrmani Eriku Ten Hāgu.

''Kopš sers Alekss Fērgusons pameta ''United'', klubs nav attīstījies. Piemēram, interesanta lieta – klubs kā Mančestras ''United'' pēc Ūles Gunnara Sulšēra atlaišanas piesaista sporta direktoru Ralfu Ragniku. To neviens nesaprata. Viņš pat nav treneris. Tas pārsteidza ne tikai mani, bet arī visu pasauli. Baseini, burbuļvannas, pat tehnoloģijas, virtuve un pavāri, ko es ļoti novērtēju, jo viņi ir jauki cilvēki, mani pārsteidza. Domāju, ka redzēšu jaunas lietas kluba tehnoloģijās un infrastruktūrā, taču daudzas no tām bija saglabājušās kopš laika, kad biju 20, 21 gadu vecs,'' Mančestras klubu intervijā ar Pīrsu Morganu kritizēja Ronaldu.

''Ja tu pat neesi treneris, kā tu vari būt Mančestras ''United'' boss? Nekad iepriekš par viņu nebiju dzirdējis,'' par komandas bijušo treneri Ralfu Ragniku turpināja Ronaldu.

Publicētajos intervijas izgriezumos portugālis arī komentēja sava bijušā komandas biedra Veina Rūnija viņam veltīto kritiku: ''Nezinu, kāpēc viņš tik daudz mani kritizē. Laikam tāpēc, ka Rūnijs savu karjeru ir noslēdzis, bet es joprojām spēlēju augstā līmenī.''

Tāpat Ronaldu skaidroja iemeslus, kāpēc izlaidis pirmssezonu ar komandu. Pirmkārt, jūlijā hospitalizēta viņa tobrīd trīs mēnešus vecā meita un portugālis vēlējies būt kopā ar viņu. Otrkārt, Ronaldu juties pievilts par komandas vadības un treneru štāba neuzticību viņa spējām.

Kā vēstī ''Sky Sports'' žurnālists Kavē Solhekols, Mančestras ''United'' galvenais treneris Eriks Ten Hāgs un futbolisti esot ļoti neapmierināti par šobrīd publicētajiem Ronaldu intervijas fragmentiem. Komanda par to uzzinājusi vien pēc uzvaras pār Londonas ''Fulham'' svētdienas vakarā. Nīderlandiešu speciālists pirms spēles Ronaldu paziņojis, ka viņš būs pieteikumā, taču ne starta vienpadsmitniekā. Portugālis komandai pavēstījis, ka ir slims.

Solhekola rīcībā esošā informācija liecina, ka ''United'', visticamāk, izskatīs visus iespējamos variantus situācijas ar Ronaldu atrisināšanai.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/PiersUncensored

  -1 [+] [-]

, 2022-11-14 09:27, pirms gada
Šis Mančesteras periods diezgan pasliktinājis domas par visu Ronaldu karjeru. Sen būtu aiztinies no turienes un spēlējis sakārtotā organizācijā.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-14 09:48, pirms gada
Erik Ten Hag and Manchester United players are extremely disappointed with the manner and timing of Cristiano Ronaldo's interview

Šī intervija nebija filmēta kaut kad atpakaļ?
Jo pirms mēnešiem diviem teica,ka ar kaut ko ir apsēdies un runājis par MU un visu bardaku apkārt.

  +4 [+] [-]

, 2022-11-14 09:49, pirms gada
Pilnīgi aizgājis ciet princesei. Neesmu drošs, ka viņa PR team tiešām domāja, ka šī būs laba ideja.
Protams, liela daļa (no pagaidām lasītā) noteikti, ka ir patiesa, bet fakts jau tāds, ka šis tiek darīts tieši tāpēc, ka pats ir milzīgā bedrē un nespēj no tās izrāpties, un tiek vainoti visi citi, nevis viņš pats. Uzbrukt Rūnijam par izskatu un karjeras beigām, kurš neko sliktu un nepareizu nepateica, vispār ir pretīgi.
Ja Ronaldo būtu kaut vai septiņi goli un regulāri spēlētu, tad nekas šāds netiktu teikts, kur nu vēl publicēts dzeltenākajā preses izdevumā Lielbritānijā.
Bet tagad aktuāls jautājums - kurš viņu pēc šādām izdarībām un lielo algu, kā arī slikto spēli, ir gatavs ņemt sezonas vidū? Acīmredzami pats Ronaldo uzskata, ka vēl joprojām komandām ir jābūvējas ap viņu. Neviena top komanda to nedarīs.
Bet liels paldies Ronaldo, ir kam pasekot līdzi pirms Pasaules kausa.

  +4 [+] [-]

, 2022-11-14 10:45, pirms gada
Žēl, ka spēlētājs, kura dēļ sāku sekot līdzi MU, savā otrajā piegājienā būs riktīgi pasliktinājis attiecības ar klubu. Diez ko SAFs par šito visu domā? CR tomēr jāsaprot, ka milzīgā karjera diemžēl iet uz beigām un diez vai kādā top klubā būs atkal pirmā vijole (domāju par TOP 5 līgām). Visticamāk šīs būs arī beigas un kā būs iespēja, tā būs prom no kluba.

  +3 [+] [-]

, 2022-11-14 11:11, pirms gada
Šitas āzis nesaprot, ka problēma ir viņš, nevis klubs!!!! Selfiš bija un būs! Portugāles lielākais ieguvums bija, kad finālā viņš traumu atrāva, citādāk tituls nebūtu...

  +4 [+] [-]

, 2022-11-14 11:19, pirms gada
Nu, mēs ar paspējām pārgulēt ar šo dāmīti... jāsaka, ka viņa, lai arī reizēm vēl puslīdz labi izskatās, tomēr ir jau nolietota un uz vecumu kļuvusi īpaši kaprīza

  -3 [+] [-]

, 2022-11-14 11:32, pirms gada
...tā notiek ar lieliem cilvēkiem...daudzi nesaprot, ka laiki mainās...pulkstenis tikšķ ...lielisks sportists, kurš profesionāli rūpējas par savu ķermeni un šo lielo pūļu dēļ ir pārliecināts, ka vēl var spēlēt...ja viņš saprastu, ka viņa loma komandā ir iznākt uz pēdējām 15 minūtēm, tad viņš varētu turpināt kā Liverpool Milners...
Pareizi būtu - sēdēt uz benķa 70 minūtes un pētīt, ko viņš varētu ar savu pieredzi mainīt spēlē, lai to uzvarētu...un tad iziet uz laukuma 15 minūtes, iesist savu golu, jo sapratis pretinieka vājās vietas tieši šodienas spēlē un tās izmantot!
Tas palīdzētu arī trenera karjerai nākotnē.
Šī viņa emocionālā garastāvokļa dēļ portugāļu izlasei nespīd izcīnīt kausu Katarā...vienīgā iespēja, ja traumējas grupas pēdējā spēlē, un tad motivē visus no benķa - tad būs medaļas, jo portugāļu sastāvs ir lielisks.

  +4 [+] [-]

, 2022-11-14 11:36, pirms gada
Kāpēc Direktoram jābūt Trenerim?!

  +3 [+] [-]

, 2022-11-14 11:39, pirms gada
Spēlētājam ir jāzina sava vieta, kā Treneris saka - tā ir jāizpilda!

  +1 [+] [-]

, 2022-11-14 12:26, pirms gada
Feldzis18 rakstīja: Šitas āzis nesaprot, ka problēma ir viņš, nevis klubs!!!! Selfiš bija un būs! Portugāles lielākais ieguvums bija, kad finālā viņš traumu atrāva, citādāk tituls nebūtu...
Bez viņa, Portugāles nebūtu finālā.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-14 12:35, pirms gada
Neesmu futbola čalis, īpaši nesekoju, bet šito es nesaprotu. Pie Juventus tikko 31 spēlē guva 29 vārtus un turpat pēc gada, diviem jau ir palicis nelietderīgs? Sorry, bet man tur neizklausas pēc karjeras norieta, bet vairāk par nemācēšanu viņu izmantot machester. Nu nevar tā gāzt kalnus un te pēkšņi nemācēt spēlēt un pat netikt sastāvā uzspēlēt pāris minūtes. Varbūt kaut ko nesaprotu.

  +5 [+] [-]

, 2022-11-14 12:39, pirms gada
Sanchezzs rakstīja: Neesmu futbola čalis, īpaši nesekoju, bet šito es nesaprotu. Pie Juventus tikko 31 spēlē guva 29 vārtus un turpat pēc gada, diviem jau ir palicis nelietderīgs? Sorry, bet man tur neizklausas pēc karjeras norieta, bet vairāk par nemācēšanu viņu izmantot machester. Nu nevar tā gāzt kalnus un te pēkšņi nemācēt spēlēt un pat netikt sastāvā uzspēlēt pāris minūtes. Varbūt kaut ko nesaprotu.
Ronaldo jau pareizi saka, ka uz Fergusona fona šie ir diletanti
Cita lieta, ka pats Ronaldo labāks nepaliek, ne īsti grib aizssardzībā strādāt, ne atbalsta partnerus!

  +4 [+] [-]

, 2022-11-14 12:52, pirms gada
Sanchezzs rakstīja: Neesmu futbola čalis, īpaši nesekoju, bet šito es nesaprotu. Pie Juventus tikko 31 spēlē guva 29 vārtus un turpat pēc gada, diviem jau ir palicis nelietderīgs? Sorry, bet man tur neizklausas pēc karjeras norieta, bet vairāk par nemācēšanu viņu izmantot machester. Nu nevar tā gāzt kalnus un te pēkšņi nemācēt spēlēt un pat netikt sastāvā uzspēlēt pāris minūtes. Varbūt kaut ko nesaprotu.
pēdējās divas sezonas ar Juvi daudz ko sasniedza ?? gribēja, lai spēlē uz šo un .... divas ceturtās vietas !! Viss, šamējā vilciens ir aizgājis !!

  +1 [+] [-]

, 2022-11-14 13:04, pirms gada
Atklāti sakot, īsti nav saprotams, par kuriem izteikumiem te ir tas šoks? Domāju, ka tur pat lielākie MU fani piekritīs viņa teiktajam.

''Kopš sers Alekss Fērgusons pameta ''United'', klubs nav attīstījies. ''
FAKTS
''pēc Sulšēra atlaišanas piesaista sporta direktoru Ralfu Ragniku. To neviens nesaprata. Viņš pat nav treneris.
FAKTS Visiem bija jautājumi toreiz.
Kādēļ nebija pre-season nometnē?
''jūlijā hospitalizēta viņa tobrīd trīs mēnešus vecā meita un portugālis vēlējies būt kopā ar viņu'' Nu, manuprāt, normāls iemesls.
Tālāk, par Rūniju. Tie, kas sekojuši līdzi, tie zina, ka tur ir tā berzīte starp abiem sen un ne jau CR skauž Rūnija karjera.
Par Ten Hagu? To nesaka, nedomā tikai CR, to saka Roy Keane - nosacīti lielākais die-hard MU līderis.

Jā, varbūt taimings nav labākais, kad šo darīt. A kad ir labs taimings?
Skaidrs, ka ir vadzis plīsis un pateica, ko gribēja un ko vajadzēja pateikt un varbūt abi beidzot tad arī šķirsies. Viņš vēršas pret konkrētiem cilvēkiem un notikumiem, nevis faniem, komandu vai tml.
Tā nav kaprīze vai aizsvilšanās. Viss te ir čotka, patīk vai nepatīk.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-14 13:20, pirms gada
INVINCIBLE rakstīja: Atklāti sakot, īsti nav saprotams, par kuriem izteikumiem te ir tas šoks? Domāju, ka tur pat lielākie MU fani piekritīs viņa teiktajam.

''Kopš sers Alekss Fērgusons pameta ''United'', klubs nav attīstījies. ''
FAKTS
''pēc Sulšēra atlaišanas piesaista sporta direktoru Ralfu Ragniku. To neviens nesaprata. Viņš pat nav treneris.
FAKTS Visiem bija jautājumi toreiz.
Kādēļ nebija pre-season nometnē?
''jūlijā hospitalizēta viņa tobrīd trīs mēnešus vecā meita un portugālis vēlējies būt kopā ar viņu'' Nu, manuprāt, normāls iemesls.
Tālāk, par Rūniju. Tie, kas sekojuši līdzi, tie zina, ka tur ir tā berzīte starp abiem sen un ne jau CR skauž Rūnija karjera.
Par Ten Hagu? To nesaka, nedomā tikai CR, to saka Roy Keane - nosacīti lielākais die-hard MU līderis.

Jā, varbūt taimings nav labākais, kad šo darīt. A kad ir labs taimings?
Skaidrs, ka ir vadzis plīsis un pateica, ko gribēja un ko vajadzēja pateikt un varbūt abi beidzot tad arī šķirsies. Viņš vēršas pret konkrētiem cilvēkiem un notikumiem, nevis faniem, komandu vai tml.
Tā nav kaprīze vai aizsvilšanās. Viss te ir čotka, patīk vai nepatīk.
Nu varbūt vismaz pēc līguma beigām, kā tas profesionālim pienāktos?
Par Rūniju - komentāri pilnīgi lieki un nevajadzīgi. Un kā jau minēju - Rūnijam ļoti normāls pamatojums teiktajam, kamēr Ronaldo (kā jau narcisists) tikai pieminēja savu izskatu un lielos sasniegumus.
Neviens viņam pagājušo gadu ieroci pie deniņiem nelika, varēja izvēlēties citu klubu vai neiet prom vispār. Pat visvienkāršākie fani zināja, ka ManU vairs nav top klubs un tur vajag ļoti lielas pārmaiņas (gan sportiskajā ziņā, gan "augšā), lai kaut kas uzlabotos.
Kaut kā muļķīgi liekas, ka pēc mazliet vairāk nekā gada sāk mest kažoku uz otru pusi un teikt, cik šeit viss slikti, brīdī, kad pats neko nevar izdarīt un ir viens no sliktākajiem spēlētājiem laukumā.
Tas ir tīri ego jautājums, nekas vairāk. Viņam neinteresē vai pēc šīs intervijas klubā notiks kaut kādas pārmaiņas, galvenais, lai nepārmet viņam.

     [+] [-]

, 2022-11-14 13:30, pirms gada
emgape rakstīja: Nu varbūt vismaz pēc līguma beigām, kā tas profesionālim pienāktos? Neviens viņam pagājušo gadu ieroci pie deniņiem nelika, varēja izvēlēties citu klubu
Tad teiktu - ''Nu, protams, kā aizgāja prom, tā sāk netīro veļu mazgāt'' Tad jau efektīvi un ticamāka kritika tā ir tagad, nevis, kad jau prom.

Par citiem klubiem un deniņiem...
Tas gan vairāk par šo starpsezonu - tas pats Roy Keane skysports teica, ka viņam šajā logā bija vairāki solīdi piedāvājumi, bet viņi viņu ''nepalaida''. Nepalaida un tai pat laikā, tagad nelaiž laukumā.
Var jau teikt, viena tante teica, bet Roy Keane diez vai ir tenkotājs un di*sējs.

     [+] [-]

, 2022-11-14 13:32, pirms gada
Visiem skaidrs, kāds ir un kāds mēdz būt Ronaldu, bet MU te ir viņu pačakarējis normāli un ja kādam MU spēlētājam ''ir tiesības'' kaut ko kritizēt, nu tad viņš laikam var.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-14 14:19, pirms gada
Kauns par Mančesteru. Šitik zemu krist. Vēl tik nesmuki izturās pret kluba lielāko zvaigzni.
Ten Hāgam atlūgums prasās

  +2 [+] [-]

, 2022-11-14 16:55, pirms gada
Liela daļa taisnības jau ir,nopeļ visi ,kas ne tuvu nav viņa sasniegumiem,ko visi aizmirst tādā brīdī,sakrājās tas viss un nu pateica. Ja taisnība par kluba attīstību tad nožēlojami priekš tāda kluba .Ģimene arī pirmajā vietā ,lai kādi tur būtu tie pirmsezonas vai līgas treniņi. Jānoklausās visa intervija,tad varēs vairak visi paspriest.....

  +1 [+] [-]

, 2022-11-14 17:37, pirms gada
Parasti diskusijās par pieredzējušiem sportistiem, kuri ir karjeras beigu posmā, nostājos viņu pusē. Patīk ilggadība sportā - gan no sportiskās formas saglabāšanas, gan perosnības "nospieduma" atstāšanas viedokļa u.c. iemesliem. Arī šeit nemainu nostāju, jo Ronaldo ir fenomens un superzvaigzne, kas nav jaunums. Bet kaut kādā ziņā labāk saprotu tos, kuri saka, ka ir jāmāk laicīgi aiziet no sporta. Tieši tādā sporta sociālā aspektā skatoties, mazāk fiziskajā ziņā. Spēlētājam ir gadiem krāts respekts, līdera īpašības, ambīcijas, autoritāte utt. Ir grūti pieņemt, ka citi to tā vairs neredz, grūti meklēt kompromisus un dažreiz arī veidot komunikāciju starp dažādām lielām personībām. Joprojām nesaku, ka Ronaldo tāpēc ir slikts spēlētājs vai viņam jāaiziet no sporta, bet kaut kāds šāda veida process te veidojās. Vismaz no mana skatu punkta.

  +3 [+] [-]

, 2022-11-14 17:57, pirms gada
Ronaldu ir leģenda!
Neviens cits viedoklis mani nepārliecinās mainīt manu viedokli.
Ronaldu arī ir savs viedoklis.. kur ir problēma, runāt vairs nedrīkst?

  -1 [+] [-]

, 2022-11-14 18:10, pirms gada
Hmm, kungi, saucamie experti un dirskusiju ievirzītāji... vajadzētu tomēr atšķirt divus dažādu valstu un dažādu laiku futbolistus Ronaldo un Ronaldu... ja vēl būtu no Šeišeļu salām...

  +2 [+] [-]

, 2022-11-14 18:18, pirms gada
Ulllis rakstīja: Hmm, kungi, saucamie experti un dirskusiju ievirzītāji... vajadzētu tomēr atšķirt divus dažādu valstu un dažādu laiku futbolistus Ronaldo un Ronaldu... ja vēl būtu no Šeišeļu salām...
atšķiru, atšķiru. Šoreiz vienkārši uzrakstīju tāpēt kā uz krekliņa rakstīts, bet piezīme vietā.

  +3 [+] [-]

, 2022-11-14 19:05, pirms gada
Hello, Kristiine. Taa raudašana, taka vecenei, riebjas. Redz treneris neticeis vina spejam, kas vien no iemesliem, kapec jaizlaiz pirmsezona, ha, vo princis, tev maksa milijonus un tu neesi vairs jauns, ir japierada tagad sevi, neskatoties uz uzvardu. Un ka toreiz, kad vinu nomainija un visn pameta stadionu...., es ka treneris vnk variitos, ari ja butu komandasbiedrs. Pa tadiem gajieneim par tiksanu laukumaa var aizmirst automatiski.

     [+] [-]

, 2022-11-14 19:26, pirms gada
Diezgan smieklīgi lasīt to kā fani nosoda Ronaldu atrašanos MU, kaut arī pirms gada visi slavēja viņu par tādu pareizo soli. Būtu spēlējis City nebūtu problēmu.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-14 19:32, pirms gada
Ulllis rakstīja: Hmm, kungi, saucamie experti un dirskusiju ievirzītāji... vajadzētu tomēr atšķirt divus dažādu valstu un dažādu laiku futbolistus Ronaldo un Ronaldu... ja vēl būtu no Šeišeļu salām...
Ņemot vērā to, ka abi nāk no valsts, kur runā portugāļu valodā, abi ir Ronaldu.

     [+] [-]

, 2022-11-14 22:40, pirms gada
Kāds karjeras noriets futbolistam ar labāko ķermeni pasaulē?
Rūnijs labāk būtu gājis burgerus paēst, sivēns.

Un MU ir miskaste, totāla izgāšanās un tikai CR7 līdera faktors spētu pacelt komandu citā līmenī.
Ticu,ka CR7 vēl var spēlēt top līgās, iedod spēles laiku un darbi rādīs.
Respekts, ka ģimene pirmajā vietā un tagad visiem purnā iebāzt kāpēc nebija ar komandu- vai visi apmierināti? - d*raki
Varētu CR7 nonākt kādā PL komandā,lai varētu sodīt šos sarkanos nabagus

     [+] [-]

, 2022-11-17 13:47, pirms gada
Shed rakstīja: Kauns par Mančesteru. Šitik zemu krist. Vēl tik nesmuki izturās pret kluba lielāko zvaigzni.
Ten Hāgam atlūgums prasās
Prēt bijušo United zvaigzni jo dotāja griezuma nezizskatas ka spelētu ka zvaigzne...

     [+] [-]

, 2022-11-17 13:49, pirms gada
RAIZ rakstīja: Ronaldu ir leģenda!
Neviens cits viedoklis mani nepārliecinās mainīt manu viedokli.
Ronaldu arī ir savs viedoklis.. kur ir problēma, runāt vairs nedrīkst?
Ronaldu ir leģenda piekrītu bet veidot komandu ap viņu ir šauro pierišu domašana,viņš jau ir gandrīz 38 gadus vecs