Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' pagarina līgumu ar Remsdeilu, Moura pametīs ''Tottenham''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Arsenal'' pagarina līgumu ar Remsdeilu, Moura pametīs ''Tottenham''
No kreisās: Martins Ēdegors, Ārons Remsdeils, Granits Džaka. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicelīdere Londonas ''Arsenal'' ceturtdien paziņoja par vienošanās pagarināšanu ar vārtsargu Āronu Remsdeilu, savukārt pēc piecām sezonām ''Tottenham'' klubu pametīs uzbrucējs Lukass Moura.

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Arsenal'' paziņojis, ka tas pagarinājis līgumu uz vairākiem gadiem ar pamatvārtsargu Āronu Remsdeilu. Viņš klubam pievienojās 2021. gadā no Šefildas ''United'' un viņa esošā vienošanās bija spēkā līdz 2025. gadam. Pagarinātā līguma termiņš atklāts netiekot, taču vienības galvenais treneris Mikels Arteta pauda, ka viņš ar prieku gaida abu strādāšanu kopā nākamajos gados.

Remsdeils ir ''Arsenal'' pamatvārtsargs un viņš laukumā devies visās 36 šīs sezonas Premjerlīgas spēles. 13 no tām viņam izdevies neielaist nevienus vārtus. Tāpat 25 gadus vecajam futbolistam ir trīs spēļu pieredze Anglijas izlasē. ''Arsenal'' čempionātā ieņem otro vietu, divas kārtas līdz čempionāta beigām atpaliekot par četriem punktiem no līderes ''City'', kurai gan vēl ir spēle rezervē.

Tikmēr pēc piecām sezonām klubā ''Tottenham'' pametīs uzbrucējs Lukass Moura. Brazīlietis šajā sezonā vairāk mocījās ar dažādiem savainojumiem un klubs ir lēmis ar viņu vienošanos nepagarināt. Viņš klubu pastiprināja 2018. gadā no Parīzes ''Saint-Germain'', 219 spēlēs kluba labā iesitot 38 vārtus. Par slavenākajiem kļuva viņa precīzais sitiens pret ''Ajax'' 2018./2019. gada UEFA Čempionu līgas pusfinālā, kas ļāva klubam tikt finālā.

''Tottenham'' neaizvada to labāko sezonu un var palikt bez dalības Eirokausos. Ar 57 punktiem tā pašlaik ieņem septīto vietu Premjerlīgā, bet tikpat ir arī astotajā pozīcijā esošajai ''Aston Villa''. Sezonas laikā no trenera amata aizgāja Antonio Konte un vasarā vienība būs jauna speciālista meklējumos.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...