Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham Hotspur'' par 42 miljoniem iegādājas 21 gadu vecu aizsargu no ''Ajax''

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

''Tottenham Hotspur'' par 42 miljoniem iegādājas 21 gadu vecu aizsargu no ''Ajax''
Davinsons Sančess

Foto: AP/Scanpix

Pagājušās sezonas Anglijas otrs spēcīgākais klubs ''Tottenham Hotspur'' beidzot iegādājies kādu spēlētāju - centra aizsargu Davinsonu Sančesu par 42 miljoniem eiro, līguma garums esot seši gadi. Nu jau bijušais ''Ajax'' futbolists bija svarīga sastāvdaļa komandas veiksmīgajā Eiropas līgas sezonā, kur nīderlandieši sasniedza finālu, zaudējot Mančestras ''United'' (0:2).

Anglijas vicečempione Londonas ''Tottenham Hotspur'' aizvadījusi negaidīti klusu vasaras transfērperiodu, līdz pat šodienai nevienojoties ar nevienu jaunu spēlētāju. Turpretim klubu par rekordlielu summu pameta ilggadējais malējais aizsargs Kails Vokers, kā arī alžīrietis Nabils Bentalebs. Davinsons Sančess kļuvis par dārgāko ''Hotspur'' pirkumu, pārspējot pērn nopirkto Musu Sisoko.

21 gadu vecais kolumbietis savu karjeru sāka 2013. gadā dzimtenē ''Atlético Nacional'' komandā. Sančesa laiks ar klubu bija ļoti veiksmīgs, četrreiz triumfējot Kolumbijas spēcīgākajā līgā, paceļot divus valsts kausus, kā arī 2016. gadā izcīnot Dienvidamerikas prestižāko trofeju ''Copa Libertadores''. Turnīra laikā viņš neizlaida nevienu minūti.

Pēc tā Sančess izpelnījās pāreju uz Amsterdamas ''Ajax'', kur jau pirmajā sezonā kļuva par līderi aizsardzībā. Ar vienību viņš kļuva par vicečempionu Nīderlandes ''Eredivisie'' un kontinenta otrajā spēcīgākajā starptautiskajā turnīrā Eiropas līgā. Sančess tika atzīts par labāko ''Ajax'' aizvadītās sezonas spēlētāju.

Augusta sākumā ar dzēlīgu komentāru izcēlās ''Hotspur'' malējais aizsargs Denijs Rouzs, kurš izrādīja neapmierinātību par kluba vājo aktivitāti veikalā, pieminot, ka komandai jāiegādājas slaveni spēlētāji, nevis tādi, kurus vajag meklēt ''Google''. Spēlētājs vēlāk par to atvainojās. Galvenais treneris Maurisio Početino gan galvo, ka viņš paredz vēl vairākus jaunus spēlētājus.

Izmantotie resursi:
Davinson Sanchez: Tottenham sign Ajax defender...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-08-18 21:01, pirms 7 gadiem
pirmo reizi par tadu spēlētāju dzirdu , jāmeklē googlē informāciju pa viņu

  +1 [+] [-]

, 2017-08-18 21:16, pirms 7 gadiem
Ajax gada laikā uzvārīja 37 miljonus. Skaisti. Vienīgi Ajax bez Sančesa pēdējās spēlēs baisas kļūdas aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2017-08-18 22:36, pirms 7 gadiem
shito dzeku puse Eiropas superklubi ciitiigi veeroja,cerams ka izdosies Spurs

     [+] [-]

, 2017-08-18 22:59, pirms 7 gadiem
aa,un,ja kaads nezin,tad Arsenal paardevusi savu aizsargu Gabrielu Valencijai

     [+] [-]

, 2017-08-18 23:49, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: aa,un,ja kaads nezin,tad Arsenal paardevusi savu aizsargu Gabrielu Valencijai
Tad jau Arsenal aizsardzības līnija izskatās pavisam "iespaidīga" Labi, neuzskatu Gabrielu par Top aizsargu, bet kas tad tagad spēlēs aizsardzības centrā, Žirū?

     [+] [-]

, 2017-08-19 02:18, pirms 7 gadiem
vālētājs rakstīja: Tad jau Arsenal aizsardzības līnija izskatās pavisam "iespaidīga" Labi, neuzskatu Gabrielu par Top aizsargu, bet kas tad tagad spēlēs aizsardzības centrā, Žirū?
Koscelnijs, Mustafi, Mertezakers, Čemberss arī var spēlēt centrā (ja neatdos īrē). Aizsargu vairāk kā vajag, it īpaši ņemot vērā, ka Vengeram iepatikās 3-4-2-1. Drīzāk ir jādomā kā no vēl kāda aizsarga atbrīvoties, nevis uztraukties kurš spēlēs, jo Debušī, Gibbsam, Dženkinsonam nekas īsti vairs nespīd aiz Holdinga, Monreāla un Kolašinaca mugurām.

     [+] [-]

, 2017-08-19 10:20, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Koscelnijs, Mustafi, Mertezakers, Čemberss arī var spēlēt centrā (ja neatdos īrē). Aizsargu vairāk kā vajag, it īpaši ņemot vērā, ka Vengeram iepatikās 3-4-2-1. Drīzāk ir jādomā kā no vēl kāda aizsarga atbrīvoties, nevis uztraukties kurš spēlēs, jo Debušī, Gibbsam, Dženkinsonam nekas īsti vairs nespīd aiz Holdinga, Monreāla un Kolašinaca mugurām.
Čemberss ir briesmīgi nestabils. Mertezakers un Koscelnijs, lai arī labi, tomēr jau veterāni. Redzēju to 3-4-2-1, atklāšanas spēlē, galīgi nepārliecināja tas trio. Pierēķini vēl Arsenal leģendāro lazareti un sanāks kas? Ka parasti, ne augstāk par ceturto...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-19 16:37, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Drīzāk ir jādomā kā no vēl kāda aizsarga atbrīvoties, nevis uztraukties kurš spēlēs, jo Debušī, Gibbsam, Dženkinsonam nekas īsti vairs nespīd aiz Holdinga, Monreāla un Kolašinaca mugurām.
Šiem 3 kā reiz tiek meklēts pircējs. Labi, ka pārdeva Gabrielu, nevis Čembersu, jo no pēdējā vēl kādu progresu var sagaidīt.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-19 16:44, pirms 7 gadiem
vālētājs rakstīja: Čemberss ir briesmīgi nestabils. Mertezakers un Koscelnijs, lai arī labi, tomēr jau veterāni. Redzēju to 3-4-2-1, atklāšanas spēlē, galīgi nepārliecināja tas trio. Pierēķini vēl Arsenal leģendāro lazareti un sanāks kas? Ka parasti, ne augstāk par ceturto...
Atklāšanas spēlē aizsargu virknējums bija centrā Kolašinacs, Monreāls un Holdings, malās Ox un Balerīns. Tālu no optimālā, jo nominālais pamata virknējums ir Monreāls, Košelnijs un Mustafi centrā, Kolašinacs un Balerīns (vai Ox) malās.
Jautājums gan paliek, vai bija vērts spēlēt ar 3 centra aizsargiem pret Lesteru un vai to būs vērts izmantot pret līdzīgām komandām, jo spēle uzbrukumā uzlabojās un lūzums spēles gaitā un uzvara tika panākta pēc pārejas uz 4-2-3-1...

     [+] [-]

, 2017-08-19 17:25, pirms 7 gadiem
march_2k rakstīja: Atklāšanas spēlē aizsargu virknējums bija centrā Kolašinacs, Monreāls un Holdings, malās Ox un Balerīns. Tālu no optimālā, jo nominālais pamata virknējums ir Monreāls, Košelnijs un Mustafi centrā, Kolašinacs un Balerīns (vai Ox) malās.
Jautājums gan paliek, vai bija vērts spēlēt ar 3 centra aizsargiem pret Lesteru un vai to būs vērts izmantot pret līdzīgām komandām, jo spēle uzbrukumā uzlabojās un lūzums spēles gaitā un uzvara tika panākta pēc pārejas uz 4-2-3-1...
Taisnība, spēlējot šādā sastāvā un šādā formācijā, Arsenal ir pateicīgs pretinieks komandām, kuras mīl izmantot pretuzbrukumus. Redzēs, kādus secinājumus Vengers būs izdarījis un ko liks laukumā, šõvakar pret Stoke.