Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Brentfordas spīdeklis Tounijs 232 reizes pārkāpis derību noteikumus un riskē ar lielu sodu

Agris Suveizda

Brentfordas spīdeklis Tounijs 232 reizes pārkāpis derību noteikumus un riskē ar lielu sodu
Ivans Tounijs. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija pēc izmeklēšanas veikšanas izvirzījusi apsūdzības sporta derību noteikumu pārkāpumos Premjerlīgas trešajam labākajam vārtu guvējam Ivanam Tounijam, kuram draud ilgstoša diskvalifikācija.

Pārkāpumi veikti laika posmā no 2017. gada 25. februāra līdz 2021. gada 23. janvārim, kad Tounijs vēl spēlēja Anglijas "League One" un "Championship" turnīros jeb trešajā un otrajā spēcīgākajā līgā, pārstāvot tādus klubus kā "Shrewsbury Town", "Scunthorpe United", "Wigan Athletic", "Peterborough United" un "Brentford", kas 2020. gada septembrī viņu nopirka par sešiem miljoniem eiro.

Izmeklēšanā secināts, ka Tounijs 232 reizes pārkāpis noteikumu punktu E8, kas futbolistiem Anglijā liedz veikt jebkādas likmes uz futbola notikumiem vai lūgt to darīt citiem, vai derību nolūkos dalīties ar svarīgu informāciju. Anglijas izlases aizsargs Kīrans Tripjē pirms vairākiem gadiem tika diskvalificēts uz 10 nedēļām un sodīts ar 70 tūkstošiem sterliņu mārciņu, jo dalījās ar draugiem ar informāciju par savu gaidāmo pāreju uz Madrides "Atletico".

26 gadus vecais Tounijs šosezon 14 spēlēs guvis 10 vārtus un Premjerlīgas snaiperu sarakstā ieņem trešo vietu, atpaliekot no Ērlinga Holanna (18) un Harija Keina (12). Tounija cerības uz iekļūšanu sastāvā Pasaules kausam gan nepiepildījās. Septembrī viņš palika rezervē spēlē pret Vāciju (3:3) un Anglijas izlasē vēl nav debitējis. Tounijs ir spēlējis četrās augstākajās Anglijas līgās – ceturtajā līgā 53 spēlēs guvis 11 vārtus, trešajā līgā 172 spēlēs guvis 66 vārtus, otrajā līgā 48 spēlēs guvis 33 vārtus un spēcīgākajā līgā 49 spēlēs guvis 22 vārtus.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2022-11-17 16:44, pirms gada
Skarbi. Neizdomājās par sekām.
Mūsu vietējie biznesa cilvēki gan iemācītu, kā vajag atvērt kontus Lietuvas maksājumu vietnēs un maksājumu kartes reģistrēt uz Centrāltirgus piesēdētājiem. Ātri un droši.